!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πακμαν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: Πακμαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:09 φερ ποιντ. η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω. ειχα την αισθηση οτι ειναι πανω απο 100Κ αλλα ψαχνοντας βλεπω οτι ειναι γυρω στις 30Κ τουλαχιστον τα επισημα στοιχεια. ενα σημαντικο προβλημα με την κατασταση στην ελλαδα ειναι οτι δεν εχουμε εικονα τι γινεται
Έχουμε τους Ινδούς ως αντίβαρο
Organised Indian migration to Greece started in the 1970s, when labour was needed in the country's shipping and textile industries. Today, around 15,000-16,000 regularised Indian migrants live in the country while the number of those who are undocumented is estimated to be around 50,000.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

waldorf έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:57
Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:04 ειναι φανατικοι μουσουλμανοι τοσο οι μπαγκλαντεσιανοι οσο κι οι πακιστανοι για αυτο και ειναι φανατικα υπερ τουρκιας και χαλιφατου
τουλαχιστον δεν ζουν πολλες εκατοντάδες χιλιαδες απο αυτους στη χωρα μας
Από`σένα δέχομαι και την καζούρα και το βρισίδι ακόμη και το ξεφτιλίκι στο τσακίρ κέφι,γιατί έχεις χιουμοράκι και ύφος πολύ του γούστου μου (ακόμη κι αν στρέφεται εναντίον μου).
Δεν μπορώ όμως να χωνέψω με τίποτα αυτές τις ψεκασμενιές (τις με κόκκινο τονισμένες).Δεν μου κολλάει,είσαι κανά-δυό αρκετά δράμια καλύτερος απ`αυτές.
Πόσες "πολλές" εκατοντάδες χιλιάδες είναι πια οι Πακιστανοί στην Ελλάδα;4;5;8;
Άρα μαζί με τους υπόλοιπους υπάρχουν μερικά μύρια λαθραίων στην Ελλάδα;Ε δεν υπάρχουν,τι να κάνουμε;
Ας είμαστε ένα δράμι σοβαροί-ρεαλιστικοί,ακόμη και όταν υπερβάλουμε προκειμένου να αποδείξουμε τη θέση μας.
Δεν θα έγραφα το ίδιο στον Golden Age π.χ.,αλλά από`σένα το περιμένω αυτό.
πιθανον να μην ειναι τοσοι,αλλα και παλι μονο εικασιες μπορουν να γινουν.
greek statistics

ενδιαφερθηκε στα σοβαρα το κρατος να αναλυσει την κατασταση; υπαρχει τπτ χειροπιαστο και ακραδαντα βεβαιο;
ισως και λογω της φυσης του θεματος οχι.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:09 φερ ποιντ. η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω. ειχα την αισθηση οτι ειναι πανω απο 100Κ αλλα ψαχνοντας βλεπω οτι ειναι γυρω στις 30Κ τουλαχιστον τα επισημα στοιχεια. ενα σημαντικο προβλημα με την κατασταση στην ελλαδα ειναι οτι δεν εχουμε εικονα τι γινεται
Μα ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω.
Ακόμα και 100κ να είναι (που δεν είναι),δεν είναι "πολλές εκατοντάδες χιλιάδες".
Προφανώς θα χρησιμοποιήσουμε την υπερβολή για να ενισχύσουμε το επιχείρημά μας,όμως αν το "υπερενισχύσουμε" θα καταντήσει γελοίο.

(Όπως όταν είμαστε πιτσιρικάδες:Έχω γαμήσει 5 γκόμενες (ενώ μόλις τον είχες ακουμπήσει σε μία και έχυσες).Δεκτό με επιφυλάξεις.
Έχω γαμήσει 45 γυναίκες,34 milf και με παρακαλάνε άλλες τόσες.Οκ,κανείς δεν σε πιστεύει κι ας έχεις πάει με 12.)
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:08 και εσύ φίλε waldorf πολλές απαιτήσεις έχεις. και τώρα δλδ τι; τι συναισθηματικά φορτισμένο ποστ είναι αυτό; πας να τον επαναφέρεις στην τάξη; να γράφει όπως εσύ έχει συνηθίσει να γράφει; γιατί; για να μην καταρρεύσει η εικόνα που έχεις πλάσει γι' αυτόν μέσα σου και σιγά-σιγά να μην καταρρεύσουν μερικές αυταπάτες για περσόνες που έχεις σε ένα φορουμ στο ιντερνετ; αισθάνεσαι κάποια ανασφάλεια με όλο αυτό;
κάτσε ρε εσύ γιατί έχεις απαιτήσεις από τον γολντορφ να μην έχει απαιτήσεις από τον γιόχι?σημείωσε ότι δεν απαιτώ να μου πέις,απλά λέω
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

waldorf έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:23
Μα ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω.
Ακόμα και 100κ να είναι (που δεν είναι),δεν είναι "πολλές εκατοντάδες χιλιάδες".
Προφανώς θα χρησιμοποιήσουμε την υπερβολή για να ενισχύσουμε το επιχείρημά μας,όμως αν το "υπερενισχύσουμε" θα καταντήσει γελοίο.

(Όπως όταν είμαστε πιτσιρικάδες:Έχω γαμήσει 5 γκόμενες (ενώ μόλις τον είχες ακουμπήσει σε μία και έχυσες).Δεκτό με επιφυλάξεις.
Έχω γαμήσει 45 γυναίκες,34 milf και με παρακαλάνε άλλες τόσες.Οκ,κανείς δεν σε πιστεύει κι ας έχεις πάει με 12.)
Oχι λογικο, δε διαφωνω.

btw θυμήθηκα το ανεκδοτο με τον παππου που λεει στο νεο στο τελος: καλα κατσε να σου τον ακουμπήσω λοιπον κι εσενα και μετα παμε στο καφενειο να πεις δε σε γαμησα. :P
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

nowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:25
the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:08 και εσύ φίλε waldorf πολλές απαιτήσεις έχεις. και τώρα δλδ τι; τι συναισθηματικά φορτισμένο ποστ είναι αυτό; πας να τον επαναφέρεις στην τάξη; να γράφει όπως εσύ έχει συνηθίσει να γράφει; γιατί; για να μην καταρρεύσει η εικόνα που έχεις πλάσει γι' αυτόν μέσα σου και σιγά-σιγά να μην καταρρεύσουν μερικές αυταπάτες για περσόνες που έχεις σε ένα φορουμ στο ιντερνετ; αισθάνεσαι κάποια ανασφάλεια με όλο αυτό;
κάτσε ρε εσύ γιατί έχεις απαιτήσεις από τον γολντορφ να μην έχει απαιτήσεις από τον γιόχι?σημείωσε ότι δεν απαιτώ να μου πέις,απλά λέω
γιατί κάθε λίγο και λιγάκι - δεν ξέρω τι παθαίνει - δηλώνει την συμπάθεια του σε κάποιον (π.χ. Cavaliere), πριν πει κάτι (π.χ. πως έκανε μια μπριζόλα) για να φορτίσει συναισθηματικά το κλίμα. :102: και... για να σε χτυπήσει στο φιλότιμο. :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 25 Ιούλ 2020, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:27δηλώνει την συμπάθεια του σε κάποιον (π.χ. Cavaliere), πριν πει κάτι (π.χ. πως έκανε μια μπριζόλα) για να φορτίσει συναισθηματικά το κλίμα.
Τι συμβαίνει, ακριβώς;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
waldorf

the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:27

γιατί κάθε λίγο και λιγάκι - δεν ξέρω τι παθαίνει - δηλώνει την συμπάθεια του σε κάποιον (π.χ. Cavaliere), πριν πει κάτι (π.χ. πως έκανε μια μπριζόλα) για να φορτίσει συναισθηματικά το κλίμα. :102:
Sorry,δεν ήξερα ότι πρέπει να δώσω και λογαριασμό ποιούς γουστάρω και ποιούς όχι.
Συγνώμη ε;

.
nowhere

να ορίστε σου τα χώνει με 2 συγνώμες.έχεις δίκιο
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Cavaliere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:32
the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:27δηλώνει την συμπάθεια του σε κάποιον (π.χ. Cavaliere), πριν πει κάτι (π.χ. πως έκανε μια μπριζόλα) για να φορτίσει συναισθηματικά το κλίμα.
Τι συμβαίνει, ακριβώς;
δεν εχω καλοκαταλαβει κι εγω να σου πω. ο δη κομητ κατι ελεγε για τριμενη γραβιερα στην μακαροναδα - μπολικη κιολα να μη φαινεται ουτε η σαλτσα τοματα πουμαρο η ετοιμη που βαζουμε στα παστα φρεσκα, αφου τα αφησουμε να βρασουνε μισαωρο. Κάμε όπως νομιζεις
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

waldorf έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:33

γιατί κάθε λίγο και λιγάκι - δεν ξέρω τι παθαίνει - δηλώνει την συμπάθεια του σε κάποιον (π.χ. Cavaliere), πριν πει κάτι (π.χ. πως έκανε μια μπριζόλα) για να φορτίσει συναισθηματικά το κλίμα. :102:
Sorry,δεν ήξερα ότι πρέπει να δώσω και λογαριασμό ποιούς γουστάρω και ποιούς όχι.
Συγνώμη ε;
συγχωρεμένος. και συγνώμη για την παρέμβαση. :102:
αλλά το να χτυπάς τον άλλο στο φιλότιμο και να τον εκβιάζεις συναισθηματικά με την συμπάθειά σου, είναι ύποπτη τακτική για το πχορουμ :102:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:39
waldorf έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:33

Συγνώμη ε;
συγχωρεμένος. και συγνώμη για την παρέμβαση. :102:
αλλά το να χτυπάς τον άλλο στο φιλότιμο και να τον εκβιάζεις συναισθηματικά με την συμπάθειά σου, είναι ύποπτη τακτική για το πχορουμ :102:
Μπορεί να ναι φασίστας, φασίστας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
waldorf

the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:39
...
Σωστά.
Γιατί ο κάθε cavaliere και ο κάθε Yochanan δίνουν μισό παρά για την συμπάθειά μου.Αυτό τους έλειπε.

.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Έρωτας μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος. Οι Πακιστανοί έχουν μια εντελώς υποτακτική γλυψ γλυψ αγάπη για τους Τούρκους
nowhere

τώρα εσύ γιατί αλλάζεις θέμα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”