!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πακμαν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Πακμαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τι τρέχει με τους Πακμαν; Στο τουή εχουνε ξεσαλώσει για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Ειλικρινα, πιο πολλά τουη βλέπεις απο πακμαν παρα απο Τούρκους και όλοι ξεροχύνουνε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δημοκράτης

Re: Πακμαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

το μόνο πακμαν που ξέρω ειναι το βιντεο γκειμ
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Συστρατεύτηκαν και αυτοί με τις ανθελληνικές δυνάμεις; Που πάμε

Εικόνα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 12:29 Τι τρέχει με τους Πακμαν; Στο τουή εχουνε ξεσαλώσει για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Ειλικρινα, πιο πολλά τουη βλέπεις απο πακμαν παρα απο Τούρκους και όλοι ξεροχύνουνε.
Όντως.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

ειναι φανατικοι μουσουλμανοι τοσο οι μπαγκλαντεσιανοι οσο κι οι πακιστανοι για αυτο και ειναι φανατικα υπερ τουρκιας και χαλιφατου
τουλαχιστον δεν ζουν πολλες εκατοντάδες χιλιαδες απο αυτους στη χωρα μας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Εγω λεω να μην τους δίνουμε ψιλα στα φαναρια.
Αν δεν μπορειτε να τους ξεχωρίσετε απο τους ινδους συναδέλφους - οι πακ ειναι πιο κοντοι και οι μπανγκ ακομα πιο κοντοι.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

nick έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:16 Εγω λεω να μην τους δίνουμε ψιλα στα φαναρια.
Αν δεν μπορειτε να τους ξεχωρίσετε απο τους ινδους συναδέλφους - οι πακ ειναι πιο κοντοι και οι μπανγκ ακομα πιο κοντοι.
καλα. θα σε ρωτήσουνε νομιζεις
Δημοκράτης

τι ειναι αυτο το πακμαν που συζητάτε;
Δημοκράτης

α για πακιστανούς συζητάτε. Είδα το μαν και δεν πήγε το μυαλό μου. Οι πακιστανοί είναι τα σκυλιά των Τούρκων. Το 74 ήταν το μόνο κράτος που αναγνώρισε το ψευδοκράτος και το πήραν πίσω μετά γιατί έπεσε κράξιμο. Είναι τέρμα μουσουμάνοι, όπως και το Μπαγκλαντές και γενικώς τυπική περίπτωση υπάνθρωπου.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Νταρνάκας έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:45
Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 12:29 Τι τρέχει με τους Πακμαν; Στο τουή εχουνε ξεσαλώσει για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Ειλικρινα, πιο πολλά τουη βλέπεις απο πακμαν παρα απο Τούρκους και όλοι ξεροχύνουνε.
Όντως.
Αζερμπαϊτζάν και Πακιστάν είναι η σφαίρα επιρροής της Τουρκίας.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:04 ειναι φανατικοι μουσουλμανοι τοσο οι μπαγκλαντεσιανοι οσο κι οι πακιστανοι για αυτο και ειναι φανατικα υπερ τουρκιας και χαλιφατου
Από`σένα δέχομαι και την καζούρα και το βρισίδι ακόμη και το ξεφτιλίκι στο τσακίρ κέφι,γιατί έχεις χιουμοράκι και ύφος πολύ του γούστου μου (ακόμη κι αν στρέφεται εναντίον μου).
Δεν μπορώ όμως να χωνέψω με τίποτα αυτές τις ψεκασμενιές (τις με κόκκινο τονισμένες).Δεν μου κολλάει,είσαι κανά-δυό αρκετά δράμια καλύτερος απ`αυτές.
Πόσες "πολλές" εκατοντάδες χιλιάδες είναι πια οι Πακιστανοί στην Ελλάδα;4;5;8;
Άρα μαζί με τους υπόλοιπους υπάρχουν μερικά μύρια λαθραίων στην Ελλάδα;Ε δεν υπάρχουν,τι να κάνουμε;
Ας είμαστε ένα δράμι σοβαροί-ρεαλιστικοί,ακόμη και όταν υπερβάλουμε προκειμένου να αποδείξουμε τη θέση μας.
Δεν θα έγραφα το ίδιο στον Golden Age π.χ.,αλλά από`σένα το περιμένω αυτό.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

waldorf έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:57
Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:04 ειναι φανατικοι μουσουλμανοι τοσο οι μπαγκλαντεσιανοι οσο κι οι πακιστανοι για αυτο και ειναι φανατικα υπερ τουρκιας και χαλιφατου
Από`σένα δέχομαι και την καζούρα και το βρισίδι ακόμη και το ξεφτιλίκι στο τσακίρ κέφι,γιατί έχεις χιουμοράκι και ύφος πολύ του γούστου μου (ακόμη κι αν στρέφεται εναντίον μου).
Δεν μπορώ όμως να χωνέψω με τίποτα αυτές τις ψεκασμενιές (τις με κόκκινο τονισμένες).Δεν μου κολλάει,είσαι κανά-δυό αρκετά δράμια καλύτερος απ`αυτές.
Πόσες "πολλές" εκατοντάδες χιλιάδες είναι πια οι Πακιστανοί στην Ελλάδα;4;5;8;
Άρα μαζί με τους υπόλοιπους υπάρχουν μερικά μύρια λαθραίων στην Ελλάδα;Ε δεν υπάρχουν,τι να κάνουμε;
Ας είμαστε ένα δράμι σοβαροί-ρεαλιστικοί,ακόμη και όταν υπερβάλουμε προκειμένου να αποδείξουμε τη θέση μας.
Δεν θα έγραφα το ίδιο στον Golden Age π.χ.,αλλά από`σένα το περιμένω αυτό.
και εσύ φίλε waldorf πολλές απαιτήσεις έχεις. και τώρα δλδ τι; τι συναισθηματικά φορτισμένο ποστ είναι αυτό; πας να τον επαναφέρεις στην τάξη; να γράφει όπως εσύ έχει συνηθίσει να γράφει; γιατί; για να μην καταρρεύσει η εικόνα που έχεις πλάσει γι' αυτόν μέσα σου και σιγά-σιγά να μην καταρρεύσουν μερικές αυταπάτες για περσόνες που έχεις σε ένα φορουμ στο ιντερνετ; αισθάνεσαι κάποια ανασφάλεια με όλο αυτό;
Άβαταρ μέλους
Yochanan

φερ ποιντ. η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω. ειχα την αισθηση οτι ειναι πανω απο 100Κ αλλα ψαχνοντας βλεπω οτι ειναι γυρω στις 30Κ τουλαχιστον τα επισημα στοιχεια. ενα σημαντικο προβλημα με την κατασταση στην ελλαδα ειναι οτι δεν εχουμε εικονα τι γινεται
Άβαταρ μέλους
Yochanan

the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:08 και εσύ φίλε waldorf πολλές απαιτήσεις έχεις. και τώρα δλδ τι; τι συναισθηματικά φορτισμένο ποστ είναι αυτό; πας να τον επαναφέρεις στην τάξη; να γράφει όπως εσύ έχει συνηθίσει να γράφει; γιατί; για να μην καταρρεύσει η εικόνα που έχεις πλάσει γι' αυτόν μέσα σου και σιγά-σιγά να μην καταρρεύσουν μερικές αυταπάτες για περσόνες που έχεις σε ένα φορουμ στο ιντερνετ; αισθάνεσαι κάποια ανασφάλεια με όλο αυτό;
με ποιο νικ εγραφες; και τι ζορι τραβας μαζι μου;
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:10
the comet the course the tail έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 18:08 και εσύ φίλε waldorf πολλές απαιτήσεις έχεις. και τώρα δλδ τι; τι συναισθηματικά φορτισμένο ποστ είναι αυτό; πας να τον επαναφέρεις στην τάξη; να γράφει όπως εσύ έχει συνηθίσει να γράφει; γιατί; για να μην καταρρεύσει η εικόνα που έχεις πλάσει γι' αυτόν μέσα σου και σιγά-σιγά να μην καταρρεύσουν μερικές αυταπάτες για περσόνες που έχεις σε ένα φορουμ στο ιντερνετ; αισθάνεσαι κάποια ανασφάλεια με όλο αυτό;
με ποιο νικ εγραφες; και τι ζορι τραβας μαζι μου;
δεν τραβάω ζόρι μαζί σου. :fp: τον waldorf πειράζω. :102:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”