Επομένως δεν ήταν μια χαρά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
ζούσα σε μια ψευδαίσθηση όλη μου την ζωή.νόμιζα ότι είμαι λευκός αγγλοσάξονας προτεστάντης
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
βεβαιως και ηταν. απολυτα φυσιολογικο να φοβασαι το νομο, οταν παρανομεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όταν ζεις σε καθεστώς φόβου δε θεωρώ ότι είναι μια χαρά
Εσυ μάλλον έχεις άλλη θέση.
οσοι ζουν σε οργανωμενη κοινωνια, ζουν με το φοβο του νομου. δε λειτουργουν αλλιως οι κοινωνιες.Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 08:35
Όταν ζεις σε καθεστώς φόβου δε θεωρώ ότι είναι μια χαρά
Εσυ μάλλον έχεις άλλη θέση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Είναι μια χαρά Όταν φοβάσαι; Δε νομίζω
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Όλοι φοβομαστε για διαφορετικους λόγους
Συμφωνώ. Και νομίζω ότι ο κύριος λόγος που έπρεπε να πει κάτι για τον ρατσισμό που αντιμετωπίζουν οι μαύροι ήταν κυρίως το κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Όταν παγκοσμίως γονατίζουν πολιτικοί, θρησκευτικοί ηγέτες και αθλητικές ομάδες, όταν γκρεμίζονται αγάλματα χωρίς να κουνιέται φύλλο κλπ κλπ αν έλεγε κάτι διαφορετικό, θα του έκοβαν το συμβόλαιο την επόμενη μέρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:30 δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Αντετοκούμπο
δεν είπε κάποιο ψέμα αλλά ούτε και δυσφήμισε τη χώρα
όντως πέρασε δύσκολα και όντως όσο πιο πίσω στο χρόνο πηγαίνεις τόσο πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τους μετανάστες
αμφιβάλλει κανείς ότι αντιμετώπισε ρατσισμό;
μίλησε όμως και θετικά, όπως για την αντίληψη του πατέρα του για την Ελλάδα και την ελληνική κουλτούρα
ας αντιμετωπίσουμε τις αλήθειες με θάρρος και όχι με φόβο και στρουθοκαμηλισμό
το παιδί αυτό εργάστηκε σκληρά και πέτυχε σε παγκόσμιο επίπεδο
βγαίνει στα μεγαλύτερα γήπεδα του ΝΒΑ και κρατάει την ελληνική σημαία
δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω
ο Αντετοκούμπο αγαπάει την Ελλάδα, αλλά προφανώς θα εκφράσει και κάποια παράπονα
και όχι αδίκως
Αν είχαν όλοι οι λαθρομετανάστες την ίδια συμπεριφορά που είχε η οικογένεια του Αντετοκούνμπο, αν ήταν όλοι τόσο ευγενικοί και αγαπητοί στο περιβάλλον τους, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Αλλά δεν είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είμαι βέβαιος πως τώρα που ο Γιάννης κολυμπά στα εκατοντάδες εκατομμύρια, δεν θα έχει ξεχάσει τον κύριο Γιάννη.stavmanr έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 08:30 "Σαν οικογένεια βάλαμε τους εαυτούς μας γύρω από ανθρώπους θετικούς, όπως ο ιδιοκτήτης ενός καφέ, ο κύριος Γιάννης."
Ευτυχώς, σαν χώρα, διασωζόμαστε από έναν κυρ Γιάννη ...
Οι κυρ Γιάννηδες που δεν φαίνονται, δεν φωνάζουν υστερικά, είναι ο πολιτισμός αυτής της χώρας.
lol
Κατα τα άλλα, το μόνο που θα έπρεπε να γράψει ο Γιάννης ήταν
"Ευχαριστώ πολύ την Ελλάδα γιατί αν και παράνομοι δεν μας απήλλαξε ποτέ. Ήταν μεγάλο άγχος αυτό για εμάς, ευτυχώς η χώρα αποδείχθηκε μεγαλόψυχη απέναντι μας'
Το ποστ του βγάζει παράπονο.
Είναι το πρωτο που εγώ αντιλαμβάνομαι ή εστω από τα πρώτα.
Έχουμε λοιπόν μια αλλαγή σιγά σιγά.
Το χρήμα διαφθείρει συν ότι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιουνται.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Υπάρχουν.
Απλώς δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο και δεν απαιτούν αυτά που ακόμα και οι ντόπιοι πρέπει να κουραστούν για να τα αποκτήσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ζήλια των λευκών προς τους μαβρους τους βγάζει την χειρότερη συμπεριφορά
viewtopic.php?f=12&t=23467
viewtopic.php?f=12&t=23467
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
hellegennes έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 04:31Όχι, αλλά κάποια πράγματα που λέει ακούγονται κουλά. Γνώρισε γρήγορα την επιτυχία και τα βλέπει μπερδεμένα. Δηλαδή όταν συγκρίνει Ελλάδα και Αμερική και βρίσκει την Αμερική πιο φιλική προς τους μαύρους γιατί πρώτη φορά εκεί είδε μαύρο να οδηγεί, πραγματικά με αφήνει άφωνο. Εκτός από τελείως κουλό είναι και τραγικά αστείο. Δεν παίζει να υπάρχει χώρα με μεγαλύτερο συνολικό ρατσισμό προς τους μαύρους από τις ΗΠΑ αλλά την βρίσκει συγκριτικά καλύτερη σαν χώρα στην αντιμετώπισή της γιατί δεν έτυχε ποτέ να δει μαύρο να οδηγεί στην Ελλάδα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 00:30 δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Αντετοκούμπο
δεν είπε κάποιο ψέμα αλλά ούτε και δυσφήμισε τη χώρα
Σουρεαλιστικό.
Κατά πάσα πιθανότητα πιέζεται από το περιβάλλον του και τους ατζέντηδες να συμβαδίσει με το κίνημα BLM.Aλλά βέβαια η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα είναι χώρα λευκών επειδή δεν είχε αποικίες ούτε δούλους για να έχει μαύρους.
Πάντως εγώ έχω δει μαύρους να οδηγούν αυτοκίνητα και μάλιστα στην οδό Αχαρνών.
Κατά τα λοιπά ισχύει αυτό που είπε στην αρχή ο Azuka - στα Βαλκάνια οι αντιπαλότητες δεν είναι φυλετικές αλλά εθνοθρησκευτικές.Ετσι τις έφτιαξαν οι πολυχρονεμένοι σουλτάνοι,τι να κάνουμε τώρα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση