!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Green Dragon έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:40 Δεν βλέπω όμως κάποια εξήγηση για την προώθηση των συγκεκριμένων ανθρώπων σε υψηλότερες θέσεις από τη ΝΔ.

Εμένα μου δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει συνενοχή.
Το ένα γεγονός δεν αποκλείει το άλλο γεγονός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Coral

Re: Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Coral »

Έτσι την είχε καταντήσει την πυροσβεστική η βρωμοδεξιά. Να τρώγονται μεταξύ τους και η υπηρεσία να είναι διαλυμένη. Αηδία.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

nick έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 13:42
perseus έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 12:39
nick έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 11:41
Οκ πας να ισοφαρίσεις τις ευθύνες των δυο - κακουργήματα με πταίσματα.
Πως δηλαδη τα ισοφαριζω οταν λεω οτι επρεπε να τα αποκαλύψει και να παει στον εισαγγελεα?
Ο Λιοτσος ήταν (και) θυμα. Το οτι δεν πηγε αμεσως εισαγελεα δεν τον κάνει το ίδιο βρωμιάρη με τον άλλον.
Οχι ,τον κάνει μεγαλύτερο βρωμιαρη απο τον ματθαιοπουλο.
Αν θες να σου εξηγήσω πες μου.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 13:47
Green Dragon έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:40 Δεν βλέπω όμως κάποια εξήγηση για την προώθηση των συγκεκριμένων ανθρώπων σε υψηλότερες θέσεις από τη ΝΔ.

Εμένα μου δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει συνενοχή.
Το ένα γεγονός δεν αποκλείει το άλλο γεγονός.
Απλά δείχνει ότι μάλλον ο Συριζα δεν είχε λόγο να προωθεί τους συγκεκριμένους σε θέσεις αφού δεν ήταν δικοί του. Ούτε και η ΝΔ βέβαια, φαίνεται πως έδρασαν μόνοι τους και απλά μεταγενέστερα δεν ασχολήθηκε κανείς να το ψάξει παραπάνω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”