Το ένα γεγονός δεν αποκλείει το άλλο γεγονός.Green Dragon έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:40 Δεν βλέπω όμως κάποια εξήγηση για την προώθηση των συγκεκριμένων ανθρώπων σε υψηλότερες θέσεις από τη ΝΔ.
Εμένα μου δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει συνενοχή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους
Re: Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Δήμαρχος Κυθήρων κινείται νομικά για την καταγγελία ότι το νησί αφέθηκε να καεί για πολιτικούς λόγους
Έτσι την είχε καταντήσει την πυροσβεστική η βρωμοδεξιά. Να τρώγονται μεταξύ τους και η υπηρεσία να είναι διαλυμένη. Αηδία.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οχι ,τον κάνει μεγαλύτερο βρωμιαρη απο τον ματθαιοπουλο.nick έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 13:42Ο Λιοτσος ήταν (και) θυμα. Το οτι δεν πηγε αμεσως εισαγελεα δεν τον κάνει το ίδιο βρωμιάρη με τον άλλον.
Αν θες να σου εξηγήσω πες μου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Απλά δείχνει ότι μάλλον ο Συριζα δεν είχε λόγο να προωθεί τους συγκεκριμένους σε θέσεις αφού δεν ήταν δικοί του. Ούτε και η ΝΔ βέβαια, φαίνεται πως έδρασαν μόνοι τους και απλά μεταγενέστερα δεν ασχολήθηκε κανείς να το ψάξει παραπάνω.AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 13:47Το ένα γεγονός δεν αποκλείει το άλλο γεγονός.Green Dragon έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 08:40 Δεν βλέπω όμως κάποια εξήγηση για την προώθηση των συγκεκριμένων ανθρώπων σε υψηλότερες θέσεις από τη ΝΔ.
Εμένα μου δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει συνενοχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις