Γιατί να μην την κατηγορήσει αφού αυτό πραγματικά συμβαίνει. Και δεν είναι μόνο οι μαύροι που δεν βρίσκουν ευκαιρίες αλλά και άνθρωποι από χαμηλή κοινωνική καταγωγή.
Τι συμβαινει ;; Μας εχουν ερθει Νιγηριανοι , γιατροι , δικηγοροι , μηχανικοι , ειδικευμενοι εργατες και δεν εχουν αξιοποιηθει ;; Οχι βεβαια ... Ολος ο κατιμας απο αυτες τις χωρες μα ερχεται και εχουν την απαιτηση να τους δινουμε επιδοματα απο αυτα που δεν εχουμε ...
Κανενας απο χαμηλη κοινωνικη καταγωγη δεν χαθηκε εφοσον το αξιζε ... Ο πατερας μου αρτεργατης ηταν , αλλα καταφερε και σπουδασε 2 παιδια , που αλλαξαν κοινωνικο επιπεδο ...
Κι εγώ ανειδίκευτος εργάτης είμαι. Τι να κάνω τώρα;
Να ψαξεις να βρεις δουλεια και να βοηθησεις τα παιδια σου να σπουδασουν και να γινουν κατι καλυτερο ...
Τι συμβαινει ;; Μας εχουν ερθει Νιγηριανοι , γιατροι , δικηγοροι , μηχανικοι , ειδικευμενοι εργατες και δεν εχουν αξιοποιηθει ;; Οχι βεβαια ... Ολος ο κατιμας απο αυτες τις χωρες μα ερχεται και εχουν την απαιτηση να τους δινουμε επιδοματα απο αυτα που δεν εχουμε ...
Κανενας απο χαμηλη κοινωνικη καταγωγη δεν χαθηκε εφοσον το αξιζε ... Ο πατερας μου αρτεργατης ηταν , αλλα καταφερε και σπουδασε 2 παιδια , που αλλαξαν κοινωνικο επιπεδο ...
Κι εγώ ανειδίκευτος εργάτης είμαι. Τι να κάνω τώρα;
Να ψαξεις να βρεις δουλεια και να βοηθησεις τα παιδια σου να σπουδασουν και να γινουν κατι καλυτερο ...
Δεν θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό να ψάξω να βρω δουλειά όταν δεν έχω. Είδες άμα δεν έχει σπουδάσει ο άνθρωπος; Δεν κατεβάζει ιδέες
Τώρα πάντως έχω δουλειά. Δεν ξέρω βέβαια πως έχω αφού λογικά δεν έψαξα μιας και δεν ήξερα. Τις πιο πολλές φορές όμως δεν έχω αλλά θα το θυμάμαι ότι πρέπει να ψάξω. Τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες.
Aprilianos έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 14:47
Ο Αντετοκούμπο φταίει που προκάλεσε το κοινό αίσθημα.
Εχει δίκιο σε όσα είπε.Έχω καταγωγή απο Γκάνα και είμαι πεντηκοστιανός στο θρήσκευμα.Ζω στην Ελλάδα σχεδόν όλη μου την ζωή.Αυτό που με εξοργίζει δεν είναι τόσο ότι νιώθω μη αποδεκτός λόγω του χρώματος μου.Με εξοργίζει η νοοτροπία ότι μετανάστης σημαίνει μουσουλμάνος Προσωπικά έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να με θεωρούν μουσουλμάνο μόνο και μόνο επειδή κατάγομαι απο γονείς μετανάστες(είμαι έλληνας πολίτης υπόψιν).Καταλαβαίνω ότι ο μέσος έλληνας δεν έχει προχειρα διαθέσιμο έναν θρησκευτικό χάρτη της Αφρικής(γιατί αν είχε θα έβλεπε ότι οι χριστιανοί(όχι μόνο οι πεντηκοστιανοί) υπερτερούν νότια της Σαχάρας) αλλά στην εποχή του διαδικτύου και όταν ακούει το όνομα μου(Πολ) και με θεωρεί ακόμα μουσουλμάνο ε τότε χάνω την υπομονή μου.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ταυτίζεται ισλάμ και μετανάστες.Οι μετανάστες απο ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής,Πακιστάν,Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές ναι είναι μουσουλμάνοι.Οι περισσότεροι μαύροι όμως είμαστε χριστιανοί.Καταλάβετε το επιτέλους.
Μπράβο φίλε.
Είναι τόση η βλακεία που κουβαλάει ο ρατσισμός που δε μπορεί να κάνει τέτοιους διαχωρισμούς.
Arisvilla έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:32
Ο Γιάννης μια χαρά τα είπε. Αν τα έλεγε αυτά κάποιος άλλος που δεν ήταν διάσημος αθλητης, δηλαδή ένας απλός γιος μεταναστών οι νεοδημοκράτες θα έδιναν δίκιο στο σκουπίδι που είπε αυτά που είπε και θα έβριζαν τον μετανάστη που δεν σέβεται τη χώρα που τον φιλοξενεί. Τώρα αυτό το κάνουν μόνο τα ακροδεξιά και τα ναζίδια.
Μη ξεχνάμε ότι τον Γεωργιάδη τον κρατάνε ακόμα στο υπουργικό συμβούλιο
Λόγω του "γεμάτου" βιογραφικού του προσλήφθηκε στη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων ο καθηγητής Κωνσταντίνος Καλέμης που πρόσβαλλε απρόκλητα και βάναυσα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Σύμφωνα με το σχετικό νόμο η τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο πόστο ορίστηκε με βάση το φάκελό του για θέση για την οποία έτσι και αλλιώς δεν υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι.
Επίσης, δεν χρειάστηκε μοριοδότηση. Ολα αυτά εν έτει 2017.
Για τις τοποθετήσεις αυτού του είδους είναι υπεύθυνος ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, εν προκειμένω αυτός που έχει υπό τη δική του εποπτεία την περιοχή της Μαλακάσας.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, από το καμπ αναφέρουν ότι ο καθηγητής Καλέμης δούλευε αποδοτικά με τα προσφυγόπουλα χωρίς να δείχνει στη δουλειά του ρατσιστικές τάσεις.
Ωστόσο, τα κατά καιρούς πόστ του στα social media έδιναν την αίσθηση ενός ανθρώπου που μισεί το διαφορετικό. Αυτή ήταν και η μεγάλη αντίθεση.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 15:31
πολύ βολικό να ταυτίζετε τους δεξιούς με αυτό το ρατσιστόμουτρο
όταν κατά καιρούς αριστεροί κάνουν σεξιστικές ή ρατσιστικές δηλώσεις, μπορούμε να γενικεύουμε μιλώντας για "αριστερό πολιτισμό";
σε αλλο φορουμ γραφεις?
δεν εχεις δει να γραφεται ενα καρο φορες "αυτη ειναι η αριστερα" αμα καποιος κανει η πει καποια καφριλα?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
όταν κατά καιρούς αριστεροί κάνουν σεξιστικές ή ρατσιστικές δηλώσεις, μπορούμε να γενικεύουμε μιλώντας για "αριστερό πολιτισμό";
σε αλλο φορουμ γραφεις?
δεν εχεις δει να γραφεται ενα καρο φορες "αυτη ειναι η αριστερα" αμα καποιος κανει η πει καποια καφριλα?
σε αλλο φορουμ γραφεις?
Αρκετές φορές.
Αλλά δεξιά είναι και η Κεραμέως.
Φυσικά, λουσμένη στις αντιφάσεις της Και στη βλακεία η δεξιά, αν δεν έπαιρνε διαστάσεις το θέμα θα το κουκουλώνε όπως πολύ καλά έχει δείξει.