Εντωμεταξυ διαμαρτυρονται πως ο αντετοκουμπο είπε όλους τους Έλληνες ρατσιστές και φασίστες, ενώ οι ίδιοι υπερασπιζονται ένα άνθρωπο που τον είπε μαϊμού και πως δεν είναι άνθρωπος επειδή είναι αράπης. Άρα να φανταστώ αν το έλεγε όντως ο Γιάννης, που πρέπει να έχεις φάει τρελό ψυχωτικο μπαντ τριπ για να το πιστέψεις, δε θα ήταν για καλό; επίσης να φύγει από τις ΗΠΑ και να γυρίσει στην χώρα του, άρα την Ελλάδα.Jolly Roger έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 21:59 τοίχος Κεραμέως, εικοσιτέσσερις εβδόμου δύο χιλιάδες είκοσι:
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο δεξιός άριστος πολιτισμός ξαναχτυπά
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ο δεξιός άριστος πολιτισμός ξαναχτυπά
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τιποτα δεν thickens απλα ο μπροεδρος πουλησε παπα (πιθανοτατα εν γνωσει του)Σενέκας έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 18:04 δε πλοτ θικενς
https://twitter.com/DKyriakopoulo/statu ... 0118882309
απ'ότι βλέπω, απο τον τρόπο που είναι γραμμένο το βιογραφικό του, υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν διδακτορικό, παρότι διδάσκει με κάποιο τρόπο σε πανεπιστήμιο
https://twitter.com/YPsar/status/1286641709913432066
https://twitter.com/YPsar/status/1286642253046460416
https://twitter.com/YPsar/status/1286643201189847040
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
γιατί να κάνει τέτοιο πράγμα; Τόσο ηλίθιος είναι;alekhine έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:43τιποτα δεν thickens απλα ο μπροεδρος πουλησε παπα (πιθανοτατα εν γνωσει του)Σενέκας έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 18:04 δε πλοτ θικενς
https://twitter.com/DKyriakopoulo/statu ... 0118882309
απ'ότι βλέπω, απο τον τρόπο που είναι γραμμένο το βιογραφικό του, υπάρχει περίπτωση να μην έχει καν διδακτορικό, παρότι διδάσκει με κάποιο τρόπο σε πανεπιστήμιο
https://twitter.com/YPsar/status/1286641709913432066
https://twitter.com/YPsar/status/1286642253046460416
https://twitter.com/YPsar/status/1286643201189847040
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν βγαινεις και λες κατι που αποδεικνυεται ψεμα με ενα απλο search στο site της υπηρεσιας που προεδρευεις μαλλον εισαι ηλιθιος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν καταλαβαίνω που το πας και δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω ούτε να σχολιάσω τις απόψεις του. Απλά και χωρίς περιστροφές. Αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για εκπαίδευση. Ούτε για δημοτικό, ούτε για γυμνάσιο, ούτε για ενήλικες, ούτε για μετανάστες. Θα πρέπει να αναζητήσει κάπου αλλού εργασία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 22:30 Καλά. Μπορεί να βγάλουν κάνα μετανάστη να πει "καλό άνθρωπο καλέμη. Μπορεί όλοι μέρα μας λέει αράπη και μαϊμού, αλλά στο τέλος μαθαίνουμε πολλά. Σκληρό άρα δίκαιο καλέμη. Κακώς διωξανε."
Εχει δίκιο σε όσα είπε.Έχω καταγωγή απο Γκάνα και είμαι πεντηκοστιανός στο θρήσκευμα.Ζω στην Ελλάδα σχεδόν όλη μου την ζωή.Αυτό που με εξοργίζει δεν είναι τόσο ότι νιώθω μη αποδεκτός λόγω του χρώματος μου.Με εξοργίζει η νοοτροπία ότι μετανάστης σημαίνει μουσουλμάνος Προσωπικά έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να με θεωρούν μουσουλμάνο μόνο και μόνο επειδή κατάγομαι απο γονείς μετανάστες(είμαι έλληνας πολίτης υπόψιν).Καταλαβαίνω ότι ο μέσος έλληνας δεν έχει προχειρα διαθέσιμο έναν θρησκευτικό χάρτη της Αφρικής(γιατί αν είχε θα έβλεπε ότι οι χριστιανοί(όχι μόνο οι πεντηκοστιανοί) υπερτερούν νότια της Σαχάρας) αλλά στην εποχή του διαδικτύου και όταν ακούει το όνομα μου(Πολ) και με θεωρεί ακόμα μουσουλμάνο ε τότε χάνω την υπομονή μου.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ταυτίζεται ισλάμ και μετανάστες.Οι μετανάστες απο ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής,Πακιστάν,Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές ναι είναι μουσουλμάνοι.Οι περισσότεροι μαύροι όμως είμαστε χριστιανοί.Καταλάβετε το επιτέλους.
Ένας Γκανέζος Πεντηκοστιανός στην Ελλάδα
ε, δε βαριέσαι. Για το "εθνικό κέντρο δημόσιας διοίκησης μιλάμε. Δημόσιοι υπάλληλοι με phd. Δεν είναι παράδοξο να είναι τόσο ηλίθιος, ούτε είναι παράδοξο να έχουν μέλη σαν τον Καλέμη
Υπάρχουν πολλοί αλλά ξεκινάω από εμένα.BlastFromThePast έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 21:33Γιατί, υπάρχει κάποιο λάθος στη συγκεκριμένη πρόταση;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 21:27Ακριβώς γιατί γράφετε έτσι χαλαρά προτάσεις όπως αυτή που μπόλνταρα, είστε ηλίθιοι.BlastFromThePast έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 19:51
Ακριβώς. Ο όρος χρησιμοποιείται μόνο από δεξιά καθάρματα, μόνο μειωτικά και ποτέ για να να περιγράψει κάποιο υπαρκτό φαινόμενο αλλά γενικά για όλους τους ξένους.
Κάποιος μπορεί να έχει 30 χρόνια στην Ελλάδα ή να είναι κι Έλληνας -πχ ο Αντετοκούνμπο- αλλά πάλι θα είναι λαθρομετανάστης για τα δεξιά καθάρματα. Άμα τους πεις "μα έχει ιθαγένεια, χαρτιά" θα σου απαντήσει "ναι, ξέρουμε πως τα πήρε" γεμάτος αυτοϊκανοποίηση.
Αντίστοιχα και για τους πρόσφυγες, πρόσφυγας δεν υπάρχει κανείς από πουθενά στην Ελλάδα, θα πεις "μα έχουν πάρει άσυλο", "Ψέμματα! ξέρουμε πώς το πήρανε!" θα απαντήσουν τα καθάρματα.
Εκτός αν εκπροσωπείτε τον μπάμπη τον φούντα που αναφέρει ο Stalker.
Δείξε μου έναν (1) άνθρωπο που χρησιμοποίησε αυτόν τον όρο και δεν είναι κάθαρμα.
Για πες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό το σίχαμα το είχαν οι Νεοδημοκράτες σε πόστο στο Υπουργείο; εμετός.
Σε τι πόστο;mao mao έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:12 Αυτό το σίχαμα το είχαν οι Νεοδημοκράτες σε πόστο στο Υπουργείο; εμετός.
-
BlastFromThePast
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:07Υπάρχουν πολλοί αλλά ξεκινάω από εμένα.BlastFromThePast έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 21:33Γιατί, υπάρχει κάποιο λάθος στη συγκεκριμένη πρόταση;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 21:27
Ακριβώς γιατί γράφετε έτσι χαλαρά προτάσεις όπως αυτή που μπόλνταρα, είστε ηλίθιοι.
Εκτός αν εκπροσωπείτε τον μπάμπη τον φούντα που αναφέρει ο Stalker.
Δείξε μου έναν (1) άνθρωπο που χρησιμοποίησε αυτόν τον όρο και δεν είναι κάθαρμα.
Για πες.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ανάθεμά σε ιντερνέτ και μυριανάθεμά σε.
Πριν 15 χρόνια ο καλός αυτός κύριος θα έλεγε τα ίδια ακριβώς πράγματα στο καφενείο της γειτονιάς του, δε θα το μάθαινε κανείς, και ο φίλος μας θα συνέχιζε να εκπαιδεύει πρόσφυγες.
Καρyawλα τεχνολογία, καταστρέφεις κόσμο.
Πριν 15 χρόνια ο καλός αυτός κύριος θα έλεγε τα ίδια ακριβώς πράγματα στο καφενείο της γειτονιάς του, δε θα το μάθαινε κανείς, και ο φίλος μας θα συνέχιζε να εκπαιδεύει πρόσφυγες.
Καρyawλα τεχνολογία, καταστρέφεις κόσμο.
Γιατί γελάς μπάμπη;BlastFromThePast έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:14ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:07Υπάρχουν πολλοί αλλά ξεκινάω από εμένα.BlastFromThePast έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 21:33
Γιατί, υπάρχει κάποιο λάθος στη συγκεκριμένη πρόταση;
Για πες.![]()
![]()
![]()
Stalker, κατοχυρώθηκε ο όρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φίλε μου, μήπως είσαι πεντηκοστιανός;Azuka έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 23:01Εχει δίκιο σε όσα είπε.Έχω καταγωγή απο Γκάνα και είμαι πεντηκοστιανός στο θρήσκευμα.Ζω στην Ελλάδα σχεδόν όλη μου την ζωή.Αυτό που με εξοργίζει δεν είναι τόσο ότι νιώθω μη αποδεκτός λόγω του χρώματος μου.Με εξοργίζει η νοοτροπία ότι μετανάστης σημαίνει μουσουλμάνος Προσωπικά έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να με θεωρούν μουσουλμάνο μόνο και μόνο επειδή κατάγομαι απο γονείς μετανάστες(είμαι έλληνας πολίτης υπόψιν).Καταλαβαίνω ότι ο μέσος έλληνας δεν έχει προχειρα διαθέσιμο έναν θρησκευτικό χάρτη της Αφρικής(γιατί αν είχε θα έβλεπε ότι οι χριστιανοί(όχι μόνο οι πεντηκοστιανοί) υπερτερούν νότια της Σαχάρας) αλλά στην εποχή του διαδικτύου και όταν ακούει το όνομα μου(Πολ) και με θεωρεί ακόμα μουσουλμάνο ε τότε χάνω την υπομονή μου.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ταυτίζεται ισλάμ και μετανάστες.Οι μετανάστες απο ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής,Πακιστάν,Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές ναι είναι μουσουλμάνοι.Οι περισσότεροι μαύροι όμως είμαστε χριστιανοί.Καταλάβετε το επιτέλους.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-