!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατοικίες που μας αρέσουν!
Re: Κατοικίες που μας αρέσουν!
Καλώς τη τη ματίνα μανταρινάκη.
@Αγις δε διαφωνώ οτι σα κατασκευή θα ήταν τέλειο αλλά για να δώσεις 14εκ για την περιοχή προς Σαρωνίδα πάει να πει οτι έχεις πάρα μα πάρα πολλά λεφτά και εύκολα βγαλμένα. Για να λες ανακατασκευή πήγε κάπου το μυαλό μου.
@Αγις δε διαφωνώ οτι σα κατασκευή θα ήταν τέλειο αλλά για να δώσεις 14εκ για την περιοχή προς Σαρωνίδα πάει να πει οτι έχεις πάρα μα πάρα πολλά λεφτά και εύκολα βγαλμένα. Για να λες ανακατασκευή πήγε κάπου το μυαλό μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Το σπίτι δεν το κάνουν τα τούβλα, αλλά αυτοί που ζείτε μαζί και οι αναμνήσεις σας ανάμεσα σε αυτά τα τούβλα. Προσωπικά τα τούβλα που έζησα με την οικογένειά μου, θα τα αποχωριστώ τελευταία, αφού αποχωριστώ όλα τα άλλα πρώτα, γιατί έχω τρομερά όμορφες αναμνήσεις, τις οποίες δεν κατάφερα να τις φτιάξω σε κανένα άλλο χώρο με εξίσου όμορφα τούβλα.
Τα μεν τούβλα, δηλαδή, έχουν ανεκτίμητη συναισθηματική αξία, τα δε τούβλα εξυπηρετούσαν μια κατάσταση την οποία ανά πάσα στιγμή μπορούσα να αφήσω και δεν είχαν ΚΑΜΙΑ αξία για μένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Chilloutbuddy έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 16:45 Σουβλίτσα σα συνεδρακό κέντρο είναι αυτό, ή κέντρο απεξάρτησης για την κόρη του Ozzy
είναι όμορφο πάντως, τα πέτρινα τα αγαπώ, τα αγαπώ, τα αγαπώ!
bizeli, καλά τα λες κι εσύ θεωρητικώς, και πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου, εδώ απλά βάζουμε κατοικίες που είδαμε και τις
Εμένα πάντως, αν μου χάριζαν και μου χάριζαν και τα έξοδα συντήρησης για το παραπάνω που έβαλα, δεν θα έλεγα όχι, εκτός και αν έπαιρνα πρέφα τα ντουβάρια να γίνονται τα πάντα όλα για την ζωή μου, πάνω και από ανθρώπους...όχι βέβαια, απλά αυτή είναι συζήτηση περι ηθικής και υπαρξιακών.
Εδώ χαλαρώνουμε με εικόνες όμορφες!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Κι εγώ για να σας χαλαρώσω σας τα είπα.
είσαι-μια-εσύ!
λοιπόν, έχεις ένα δίκιο, πρέπει να πάω να φάω και κωλοβαράω-γενικότερα στο φόρουμ, πάω να φάω, τα λέμε, εντωμεταξύ, βάλε κανένα σπιτάκι που έχεις δει και σου αρέσει, να μάθουμε τα γούστα σου!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Μακριά από γείτονες να είναι και όλα καλά.Σουβλίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 16:57 λοιπόν, έχεις ένα δίκιο, πρέπει να πάω να φάω και κωλοβαράω-γενικότερα στο φόρουμ, πάω να φάω, τα λέμε, εντωμεταξύ, βάλε κανένα σπιτάκι που έχεις δει και σου αρέσει, να μάθουμε τα γούστα σου!
Αγη ένας τρόπος νά αποφεύγεις τίς ανακαινίσεις
είναι νά κάνεις τά " έπιπλα " χτιστά καί εντοιχισμένα
όπως οι παλιοί ......
Αντιλήψεις γιά τήν Κατοικία ....
Τό Παράδοξο ......
Ο Κόσμος ζεί σέ πόλεις .....
Καί όταν πάει διακοπές , συνήθως πάει σε μέρος όμορφο
γιά ένα μήνα , καί μετά έρχεται στό άσχημο νά ζήσει τούς 11 ...!!!!!
Νομίζω οτι ή καλύτερη ανάπτυξη κατοικίας είναι ή προαστίων Αμερικής
μέ ντεκόρ κήπο καί δέντρα μίνιμουμ γιά μένα 4-9 στρέμματα
καί όχι τή μπουγάδα τού απέναντι καί τίς υστερικές φωνές
τής καθε Κατίνας καί Κατίνου στά αυτία μας ....
Ρέ Ερμή ....πού θά παίζουν τά παιδιά σε τέτοια σπίτια ;
Θέλουν ένα ζωτικό χώρο τά παιδιά ...φυσικό όχι α-φυσικό .....
Η ζωή τού Ελλην είναι υπαίθριος .....
Ελεγε κάποιος κάποτε ....
Μέχρι πού ήρθαν οι μέλισσες .......
Ο πιό όμορφος δρόμος μέ σπίτια πού είδα
στή ζωή μου πρέπει νά είναι ο δρόμος
μέ τά μαγαζιά στήν Αντίπαρο ....
μέ τα σπίτια πού είχαν αυλές μπροστά
καί τώρα είναι οι αυλές τών μαγαζιών
μέ τη βροχή από μπουκαμβίλιες
καί τό αβατάρ μου ο Ήστγουντ
νά κρατάει αντί γιά πιστόλια σουβλάκια
στό καταπληκτικό Σουβλιτσο μάγαζο .....
Η Σουβλίτσα πρέπει νά έχει οργασμικά συμπτώματα
όταν κοιτάει ωραία πράγματα γιαυτό θά τής
ανοίξω ένα νήμα μέ διακόσμηση .....
Αυτό σάν ενδιάμεσος τύπος είναι πιό ενδιαφέρων .....
είναι νά κάνεις τά " έπιπλα " χτιστά καί εντοιχισμένα
όπως οι παλιοί ......
Τό Παράδοξο ......
Ρέ Ερμή ....πού θά παίζουν τά παιδιά σε τέτοια σπίτια ;
Θέλουν ένα ζωτικό χώρο τά παιδιά ...φυσικό όχι α-φυσικό .....
Η ζωή τού Ελλην είναι υπαίθριος .....
Ελεγε κάποιος κάποτε ....
Μέχρι πού ήρθαν οι μέλισσες .......
Ο πιό όμορφος δρόμος μέ σπίτια πού είδα
στή ζωή μου πρέπει νά είναι ο δρόμος
μέ τά μαγαζιά στήν Αντίπαρο ....
μέ τα σπίτια πού είχαν αυλές μπροστά
καί τώρα είναι οι αυλές τών μαγαζιών
μέ τη βροχή από μπουκαμβίλιες
καί τό αβατάρ μου ο Ήστγουντ
νά κρατάει αντί γιά πιστόλια σουβλάκια
στό καταπληκτικό Σουβλιτσο μάγαζο .....
Η Σουβλίτσα πρέπει νά έχει οργασμικά συμπτώματα
όταν κοιτάει ωραία πράγματα γιαυτό θά τής
ανοίξω ένα νήμα μέ διακόσμηση .....
Αυτό σάν ενδιάμεσος τύπος είναι πιό ενδιαφέρων .....
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 20:03
Τό Παράδοξο ......
Καί όταν πάει δια
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη χώρα σαν την Ελλάδα με τέτοιο χάσμα ανάμεσα στο χώρο που ζει κανονικά ο πολίτης και στις τουριστικές της περιοχές. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το κακό έγινε στα 70s και στα 80s με το στυλ δόμησης κουτάκια, βάλε και μια έμφυτη τάση του Έλληνα να ξεχάσει τα χώματα και το χωριό και τη φτώχεια και να προσπαθήσει να τσιμεντώσει τα πάντα αν γίνεται και δημιουργήθηκε κάτι που δύσκολα ανατρέπεται. Ωστόσο πάααααει προς το καλύτερο κάποιες φορές σε ορισμένες περιοχές που λειτουργούν θεσμοί και δήμοι. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα.
Προσωπικά επειδή έχω χρόνο προσπαθώ να φτιάξει και αυτό με τους 11 μήνες και κάτι γίνεται. Δεν χρειάζονται πολλοί άνθρωποι να κυνηγάνε. Το γιατί να κυνηγάς μερικά αυτονόητα, σε χαλάει λίγο, αλλά αν βρεθούν μερικοί να κυνηγάνε, γίνονται αρκετά στην πράξη.
Για εμένα ιδανική περιοχή να κατοικείς είναι εκεί που έχει να κάνεις πράγματα με τα πόδια, δεν έχει παντού αυτοκίνητα, έχει μερικούς ελεύθερους χώρους, έχει όλες τις ηλικίες, καλό είναι να έχει και θάλασσα, όχι απαραίτητο.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 20:03
Τό Παράδοξο ......
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και εδώ έχουμε τέτοια και όταν έχεις κάνει 3-4 δρομολόγια μέσα στη μέρα για το καθετί - ανάλογα και ποιος πηγαινοφέρνει τα παιδιά σχολεία και τους μεγάλους δουλειά και δεν έχεις προλάβει να γνωριστείς με τους γειτονες γιατί τα έχεις παίξει από τα δρομολόγια και η πιο κοντινή πραγματικά ενδιαφέρουσα γειτονιά που έχεις να κάνεις ΚΑΤΙ έξω από το σπίτι είναι 20 χιλιόμετρα μακριά... ε δεν τρελαίνεσαι κιόλας. Δεν ξέρω και τι στάνταρ έχουν οι Αμερικάνοι. Δεν είμαστε Αμερικάνοι!Αγις έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 20:18ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 20:03
Τό Παράδοξο ......
![]()
ΑΛΛΑ το θετικό σε τέτοιες γειτονιές εδώ είναι ότι είναι σχετικά καινούργιες και δεν βλέπεις κάθε μέρα δόσεις εγκατάλειψης, ωχαδερφισμού και μη καλής συντήρησης των κτιρίων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 01 Ιούλ 2018, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το δύσκολο που είναι ; - για οσους το θέλουν πραγματικά ; Ολα αυτά τα βρήκε ζευγάρι με 45 χιλ .Athina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 20:13ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 20:03
Τό Παράδοξο ......
Καί όταν πάει δια
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη χώρα σαν την Ελλάδα με τέτοιο χάσμα ανάμεσα στο χώρο που ζει κανονικά ο πολίτης και στις τουριστικές της περιοχές. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το κακό έγινε στα 70s και στα 80s με το στυλ δόμησης κουτάκια, βάλε και μια έμφυτη τάση του Έλληνα να ξεχάσει τα χώματα και το χωριό και τη φτώχεια και να προσπαθήσει να τσιμεντώσει τα πάντα αν γίνεται και δημιουργήθηκε κάτι που δύσκολα ανατρέπεται. Ωστόσο πάααααει προς το καλύτερο κάποιες φορές σε ορισμένες περιοχές που λειτουργούν θεσμοί και δήμοι. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα.![]()
![]()
Προσωπικά επειδή έχω χρόνο προσπαθώ να φτιάξει και αυτό με τους 11 μήνες και κάτι γίνεται. Δεν χρειάζονται πολλοί άνθρωποι να κυνηγάνε. Το γιατί να κυνηγάς μερικά αυτονόητα, σε χαλάει λίγο, αλλά αν βρεθούν μερικοί να κυνηγάνε, γίνονται αρκετά στην πράξη.
Για εμένα ιδανική περιοχή να κατοικείς είναι εκεί που έχει να κάνεις πράγματα με τα πόδια, δεν έχει παντού αυτοκίνητα, έχει μερικούς ελεύθερους χώρους, έχει όλες τις ηλικίες, καλό είναι να έχει και θάλασσα, όχι απαραίτητο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι, το σκεφτόμαστε να αλλάξουμε και να πάμε μελλοντικά κάπου από όπου φύγαμε γιατί μετά από χρόνια η πτωτική τάση που είχε αντιστράφηκε. Θα δούμε. Θαααα δούμε. Το μόνο κακό σε πολυκατοικίες είναι ότι έχεις να συνεννοηθείς με κάμποσους και ίσως πρέπει να δεχτείς ότι δεν θα έχεις κανονική θέρμανση, αλλά πατέντες, αλλά ίσως είναι το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα ΠΧΙΑ.
Αλλά ακόμα και εκεί βλέπω τώρα σημάδια ότι πάνε να κολλήσουνε τα κακά άλλων περιοχών, βλ. σκουπίδια, που εξαπλώνονται ανάλογα το δήμο ή όχι. Δεν θέλω να πάω σε σκουπιδότοπο...
Τελικά ό,τι και να αποφασίσεις δεν ξέρεις αν θα σου βγει εδώ στο ό,τι να ναι που ζούμε.
Αλλά ακόμα και εκεί βλέπω τώρα σημάδια ότι πάνε να κολλήσουνε τα κακά άλλων περιοχών, βλ. σκουπίδια, που εξαπλώνονται ανάλογα το δήμο ή όχι. Δεν θέλω να πάω σε σκουπιδότοπο...
Εμενα μου αρεσει το σπιτι του πεθερου:

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το τέλειο σπίτι αν το δούμε έτσι είναι αυτό που έχει τον τέλειο άνθρωπο μέσα ό,τι σημαίνει αυτό για τον καθένα και τα άλλα είναι δευτερεύοντα! Όταν είναι να του βάλεις και μερικά παιδάκια μέσα, αρχίζεις και μπαίνεις στο λούκι να σκεφτείς ανάγκες, σχολεία και άλλες λεπτομέρειες και καταλήγεις σε κάτι που καλό είναι να σε εξυπηρετεί, αρκετές φορές είναι ακριβό τόσο για να το αποκτήσεις όσο και για να το συντηρείς... Such is life. Πάντως στις δύο παραπάνω ατάκες αμέσως μου ήρθαν παιδικά δωμάτια αγοριών μου πριν χρόοοοονια που ήταν αρκετά πίσω στυλιστικά, καμαρούλα μια σταλιά, ΑΛΛΑ!!! Επειδή λέμε για το τι γουστάρει ο καθέναςΣουβλίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 13:32stergiosbik έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 13:32 Βασικα δεν υπαρχει το τελειο σπιτι.
Εχει να κανει με το τι γουσταρει ο ιδιοκτητης και τι τυπος ειναι.
Όχι βρε, σαφώς δεν υπάρχει το τέλειο σπίτι!
Αρε Daje!
Τι να κάνουμε, αφού τέτοιο είναι το σπίτι του πεθερού...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση