Ντουντ.AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:54 Συνέχισα με το ρέηβ κίνημα. Εκείνο τον καιρό ο Ευαγγελάτος μας πολεμούσε, γιατί τα έπαιρνε από τις ελληνάδικες εταιρίες.
Τις ελλην- άδικες εταιρίες. Το πιάσατε το υπονοούμενο;
Δεν είχα πάρει ναρκωτικές ουσίες, αλλά ούτε και είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου (εκτός από μια Μ*υνάρα σε ένα πάρτι στο acid psychedelic μια φορά, που είχε βγάλει τη μπλούζα της και χόρευε ημίγυμνη με το σουτιέν).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εδώ ξενυχτάμε
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Εδώ ξενυχτάμε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εσύ δηλαδή, τι περίμενες, ότι βαρούσαν πρέζα μπροστά μας; Ή ότι κατέβαζαν τα χαπάκια μπροστά μας;sys3x έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 12:26Ντουντ.AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:54 Συνέχισα με το ρέηβ κίνημα. Εκείνο τον καιρό ο Ευαγγελάτος μας πολεμούσε, γιατί τα έπαιρνε από τις ελληνάδικες εταιρίες.
Δεν είχα πάρει ναρκωτικές ουσίες, αλλά ούτε και είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου (εκτός από μια Μ*υνάρα σε ένα πάρτι στο acid psychedelic μια φορά, που είχε βγάλει τη μπλούζα της και χόρευε ημίγυμνη με το σουτιέν).
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΝΤΟΥΝΤ.AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 12:28Εσύ δηλαδή, τι περίμενες, ότι βαρούσαν πρέζα μπροστά μας; Ή ότι κατέβαζαν τα χαπάκια μπροστά μας;sys3x έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 12:26Ντουντ.AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 21:54 Συνέχισα με το ρέηβ κίνημα. Εκείνο τον καιρό ο Ευαγγελάτος μας πολεμούσε, γιατί τα έπαιρνε από τις ελληνάδικες εταιρίες.
![]()
.
.
Δεν θα σε αποπάρω γιατί συμφωνούμε σε άλλα θέματα μεταξύ μας.
Σε αυτό το νήμα μπορείτε να πείτε οτιδήποτε -κυρίως μετά τις 12 το βράδυ.
Καλό είναι να είστε νυσταγμένοι, όπως οι φωνές των βραδινών εκφωνητών ραδιοφώνου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και γω σε πάω ρε μλκ αλλά...AlienWay έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 13:25Δεν θα σε αποπάρω γιατί συμφωνούμε σε άλλα θέματα μεταξύ μας.
Σε αυτό το νήμα μπορείτε να πείτε οτιδήποτε -κυρίως μετά τις 12 το βράδυ.
Καλό είναι να είστε νυσταγμένοι, όπως οι φωνές των βραδινών εκφωνητών ραδιοφώνου.
Πρέζα; στα τρανσόπαρτα;
Είναι τόσο σπάνιο όσο οι ζαίοι με λογική.
Χάπια μπροστά σου;;;;;
Μπροστά σου;;;;;
Αποκλείεται, θα το είχες καταλάβει.
.
.
Μα γι αυτό σου λέω. Αν κάποιος πήγαινε μόνο για τη φάση δεν είχε θέμα. Τι ντουπ μου λες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εχω μια απορία. Αν ο ανεμιστήρας είναι στραμένος στα πόδια μου οταν κοιμάμαι (πόσο μάλλον στο πρόσωπό μου) παθαίνω κρυολογήματα.
Αν τον κλείσω όταν κοιμάμαι, ζεσταινομαι και δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Εχω κι έηρ κοντίσιον, αλλά το κλείνω το βράδυ για λόγους οικονομίας.
Τι να κάνω με τον ανεμιστήρα ώστε να μη ζεσταίνομαι αλλά ούτε και να κρυώνω όταν κοιμάμαι;
Τι να κάνω με τον ανεμιστήρα ώστε να μη ζεσταίνομαι αλλά ούτε και να κρυώνω όταν κοιμάμαι;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κι απόψε... θα κουτουλήσουμε από τη νύστα (δεν μπόρεσα να κοιμηθώ το μεσημέρι)... στη βραδινή μας... βάρδια... του νεκροταφείου
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να τον βάλεις από απόσταση και να περιστρέφεται.AlienWay έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 00:52 Εχω μια απορία. Αν ο ανεμιστήρας είναι στραμένος στα πόδια μου οταν κοιμάμαι (πόσο μάλλον στο πρόσωπό μου) παθαίνω κρυολογήματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν περιστρέφεται αυτός που έχω. Είναι στέρεος.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 20:47Να τον βάλεις από απόσταση και να περιστρέφεται.AlienWay έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 00:52 Εχω μια απορία. Αν ο ανεμιστήρας είναι στραμένος στα πόδια μου οταν κοιμάμαι (πόσο μάλλον στο πρόσωπό μου) παθαίνω κρυολογήματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Από απόσταση που να μη νιώθεις ότι κρυωνειςκαι ένα σεντόνι νομίζω θα είσαι οκ. Εγώ βάζω κλιματιστικό στο 26 και σκεπαζομαι με πάπλωμα.AlienWay έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 21:13Δεν περιστρέφεται αυτός που έχω. Είναι στέρεος.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 20:47Να τον βάλεις από απόσταση και να περιστρέφεται.AlienWay έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 00:52 Εχω μια απορία. Αν ο ανεμιστήρας είναι στραμένος στα πόδια μου οταν κοιμάμαι (πόσο μάλλον στο πρόσωπό μου) παθαίνω κρυολογήματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χθες κοιμήθηκα καλά. Το έβαλα να μη χττυπάει πάνω μου. Να πάει παράλληλα. Απόψε έχω βάρδια.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 21:15Από απόσταση που να μη νιώθεις ότι κρυωνειςκαι ένα σεντόνι νομίζω θα είσαι οκ. Εγώ βάζω κλιματιστικό στο 26 και σκεπαζομαι με πάπλωμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κουτουλαμε απο τη νυστα για να βγαλουμε το ψωμακι μας σε μια χωρα που ταχα... μας αγαπα...
Ζούμε σε ένα σύστημα.