αν παρακολουθείς τη genesis(νυν antares) ξέρεις ότι δυστυχώς σοβαρολογείΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 13:45Με όλο το θάρρος: σοβαρολογείς;Antares έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:52 Έχω επικοινωνήσει και εγώ νοερά με άνθρωπο για να τον προειδοποιήσω για την ασθένεια που έχει δίνοντας το όνομά μου (είναι νόμος) και τώρα επικοινώνησε άλλος με μένα για να με προειδοποιήσει και να με ενημερώσει δίνοντας όνομα και ιδιότητα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε εσωτερικό μονόλογο;
Re: Έχετε εσωτερικό μονόλογο;
Σενέκας έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 13:58αν παρακολουθείς τη genesis(νυν antares) ξέρεις ότι δυστυχώς σοβαρολογείΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 13:45Με όλο το θάρρος: σοβαρολογείς;Antares έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:52 Έχω επικοινωνήσει και εγώ νοερά με άνθρωπο για να τον προειδοποιήσω για την ασθένεια που έχει δίνοντας το όνομά μου (είναι νόμος) και τώρα επικοινώνησε άλλος με μένα για να με προειδοποιήσει και να με ενημερώσει δίνοντας όνομα και ιδιότητα.![]()
.
Μή λές σε αμύητους τίς κρυφές μας δυνατότητες......Κρείτον σιγάν.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Cecily Anne
Ρε μην είσαι χαζή, νοερα επικοινωνούν μόνο τα true mates. Είναι απίθανο σχεδόν να σου συμβεί! Ζητά του να σε κανει imprint στο blue moon.Antares έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:52Εγώ δεν εξωτερικεύομαι πολύ. Έχω οδηγίες. Παλμοί, πίεση, χαμηλή, θετικές σκέψεις κατά το δυνατόν, δεν κάνουμε διάλογο με εγκληματίες.![]()
Για να πω την αλήθεια έχει πάρει περίεργη τροπή το πράγμα. Έχω επικοινωνήσει και εγώ νοερά με άνθρωπο για να τον προειδοποιήσω για την ασθένεια που έχει δίνοντας το όνομά μου (είναι νόμος) και τώρα επικοινώνησε άλλος με μένα για να με προειδοποιήσει και να με ενημερώσει δίνοντας όνομα και ιδιότητα. Υποθέτω είμαστε οι καλοί.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγκεφαλικές ασκήσεις, συνήθως διαβάζω και φυσική αφού δεν κατάφερα να κάνω καριέρα στον τομέα.Σενέκας έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 13:58αν παρακολουθείς τη genesis(νυν antares) ξέρεις ότι δυστυχώς σοβαρολογείΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 13:45Με όλο το θάρρος: σοβαρολογείς;Antares έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:52 Έχω επικοινωνήσει και εγώ νοερά με άνθρωπο για να τον προειδοποιήσω για την ασθένεια που έχει δίνοντας το όνομά μου (είναι νόμος) και τώρα επικοινώνησε άλλος με μένα για να με προειδοποιήσει και να με ενημερώσει δίνοντας όνομα και ιδιότητα.![]()
Δεν έχω μάθει βέβαια ως τώρα αν αυτός είχε την συγκεκριμένη ασθένεια, αλλά δεν ενδιαφέρομαι κιόλας.
Όσο για τον άλλον παρόλο που έχω όνομα και ιδιότητα, δεν μπορώ να βρω κάτι.
Δεν σοβαρολογώ. Σαν φυσικός που έχω σπουδάσει θέλω απτές αποδείξεις.
Ο ένας είναι παντρεμένος (δεν ήταν όταν τον γνώρισα), ούτε ενδιαφέρομαι, ούτε ενδιαφέρεται, ο άλλος δεν φαίνεται να υπάρχει κάπου.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 14:39
Ρε μην είσαι χαζή, νοερα επικοινωνούν μόνο τα true mates. Είναι απίθανο σχεδόν να σου συμβεί! Ζητά του να σε κανει imprint στο blue moon.
True mates ίσως υπάρχουν, που να ξέρω;
- John Brown Gun Club
και ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα; Γιατι δεν απαντας μια τοσο απλη ερωτηση;elchav έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:53δεν είναι τσαμπουκάς, η πραγματικότητα είναιJohn Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 03:14μα το εγραψες με τοσο τσαμπουκα στην αρχη, που δειχνει να ξερεις το λογο.
Τι δισταζεις τωρα;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ότι ο μέσος Ευρωπαίος στα παπάρια του αν η χώρα θα στείλει 2 τάγματα σε μια χώρα της Ασίας με επαγγελματίες οπλίτες, εφόσον η εκλεγμένη κυβέρνηση του, το κρίνει σκόπιμοJohn Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 19:53και ποια ειναι αυτη η πραγματικοτητα; Γιατι δεν απαντας μια τοσο απλη ερωτηση;elchav έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 11:53δεν είναι τσαμπουκάς, η πραγματικότητα είναιJohn Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 03:14
μα το εγραψες με τοσο τσαμπουκα στην αρχη, που δειχνει να ξερεις το λογο.
Τι δισταζεις τωρα;
Επίσης, προτιμά να δοθούν εκεί παρά σε επιδόματα λαθρο (ουχί προσφύγων, εκεί υπάρχει μια ευαισθητοποίηση εφόσον δίνονται με λογικό τρόπο κι όχι αβερτα)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Α το λόγο ρώτησες.
Γιατί απλά έτσι θεωρεί ότι το συμφέρει.
Και λόγος να μην υπήρχε, αυτή είναι η πραγματικότητα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- John Brown Gun Club
"ειναι παραλογο, αλλα ετσι μας συμφερει" δηλαδη.elchav έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 19:58 Α το λόγο ρώτησες.
Δεν βγαζει νοημα. Νομιζω πως γνωριζεις τον λογο, αλλα δεν θελεις να τον ομολογησεις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μα στον είπα το λόγο.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 21:16"ειναι παραλογο, αλλα ετσι μας συμφερει" δηλαδη.elchav έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 19:58 Α το λόγο ρώτησες.
Δεν βγαζει νοημα. Νομιζω πως γνωριζεις τον λογο, αλλα δεν θελεις να τον ομολογησεις.
Σεβαστό ότι δε βγάζει νόημα για σένα, και για μένα δε βγάζει νόημα ότι η πλειοψηφία των Ελ είναι γαύροι αλλά ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- John Brown Gun Club
τι ομορφα που υποκρινεσαι μικρη πτανιτσαelchav έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 00:47Μα στον είπα το λόγο.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 21:16"ειναι παραλογο, αλλα ετσι μας συμφερει" δηλαδη.elchav έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 19:58 Α το λόγο ρώτησες.
Σεβαστό ότι δε βγάζει νόημα για σένα, και για μένα δε βγάζει νόημα ότι η πλειοψηφία των Ελ είναι γαύροι αλλά ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για το δεύτερο κατά μια έννοια ισχύει. Έχουν πλέον ανακαλύψει ότι όταν έχουμε μια ανάμνηση στην ουσία έχουμε μια ανάμνηση από την τελευταία φορά που είχαμε μια ανάμνηση και ποτέ από το συμβάν το ίδιο εκτός ίσως από την πρώτη φορά που το θυμόμαστε. Αυτό που συμβαίνει είναι να προστίθενται ή να αφαιρούνται εντυπώσεις, συναισθήματα, λέξεις που ειπώθηκαν, ιδέες. Στην πραγματικότητα αυτό που θυμόμαστε είναι ένα κατασκευασμένο ψέμα.the comet the course the tail έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:48κι όμως. καμιά φορά σκέφτομαι ότι οι σκέψεις μου δεν είναι δικές μου. ότι είναι κύματα, ας πούμε από το σύμπαν, που απλά πάλλονται με ένα ιδιαίτερο τρόπο στις χορδές του μυαλού μου. καμιά φορά σκέφτομαι ότι ούτε όσα έζησα ήταν δικά μου.nowhere έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:43κάτι τόσο χαοτικό δεν μπορείς να το πεις μονόλογο.προσπάθησε να φανταστείς τις σκέψεις σου σαν συζήτηση με κάποιον άλλον.θα έφευγες τρέχονταςΣενέκας έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 10:38 μα δεν εννοώ συνεχή ροή...ή μάλλον συνεχής είναι αλλά συνήθως και χαοτική παράλληλα. Εννοώ αυτό που λέει ο Χέλης παραπάνω![]()
σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς;John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 08:29τι ομορφα που υποκρινεσαι μικρη πτανιτσαelchav έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 00:47Μα στον είπα το λόγο.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 21:16
"ειναι παραλογο, αλλα ετσι μας συμφερει" δηλαδη.
στη μάνα σου;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---