Αγις το είπες το χχωριό πριν. Εσυ εννοείς τον οικισμό που αρχίζει πάλι απο Σ, αλλά δεν ειναι αυτό. Εκεί έχουν αντίστοιχα σπίτια κάποια ξαδέρφια της συγχωρεμένης γιαγιας. Απο εκεί πέρασα προπερσι. Νομίζεις οτι ζεις στο '50. Αν ποτέ σε καταραστεί ο θεός, ο διάβολος και ο τρίβολος, θα σε στείλει να ζήσεις εκεί.
Να το παλέψομε αδελφέ, έστω!
Δεν μου λες, τί έπαθες εσύ με τα πατρικά και θες να τα ξεφορτωθείς?
Αγις το είπες το χχωριό πριν. Εσυ εννοείς τον οικισμό που αρχίζει πάλι απο Σ, αλλά δεν ειναι αυτό. Εκεί έχουν αντίστοιχα σπίτια κάποια ξαδέρφια της συγχωρεμένης γιαγιας. Απο εκεί πέρασα προπερσι. Νομίζεις οτι ζεις στο '50. Αν ποτέ σε καταραστεί ο θεός, ο διάβολος και ο τρίβολος, θα σε στείλει να ζήσεις εκεί.
Μακάρι να είχα εγώ το πατρικό του πατέρα μου
Δεν ειναι πατρικό του πατέρα μου, είναι πατρικό της γιαγιάς μου.
Αν ήταν στον οικισμό που είπε πριν ο Αγις, θα ήταν γαμώ τα μέρη για να φέρνεις αφιονισμένους βορειοευρωπαίους να μένουν εκεί, να σου καλλιεργούν μπαχτσέδες και να σε πληρώνουν κιόλας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μακάρι να είχα εγώ το πατρικό του πατέρα μου
Αν ήταν στον οικισμό που είπε πριν ο Αγις, θα ήταν γαμώ τα μέρη για να φέρνεις αφιονισμένους βορειοευρωπαίους να μένουν εκεί, να σου καλλιεργούν μπαχτσέδες και να σε πληρώνουν κιόλας.
Αυτό.
αλλά μυαλό μηδεν αι κορασίδαι.
+ οτι γουστάρουν τρελλά Λακωνία - Μυστρά - Μονεμβασιά - Μάνη - βουνά - και τις θάλασσες - ηλιο του βαθέος Νότου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 01 Ιούλ 2018, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ερμής έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 12:59
Και θέλεις να το αγοράσω και 3000€;
Ότι θα με πληρώνεις έπρεπε να λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 01 Ιούλ 2018, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν εχω καταλαβει περιπου το μερος και την θεα ειναι οντως ευκαρια
εγω θα εδινα και τα διπλα
Καναμε προσφατα ''σοι'' σε εκεινα τα μερη,βλεπω φωτο του μπρο μου απο εκει
και ζηλευω
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 13:11
Αν εχω καταλαβει περιπου το μερος και την θεα ειναι οντως ευκαρια εγω θα εδινα και τα διπλα
και ζηλευω
Σε έχω στα υπόψιν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 13:11
Αν εχω καταλαβει περιπου το μερος και την θεα ειναι οντως ευκαρια
εγω θα εδινα και τα διπλα
και ζηλευω
Εγώ απ' ότι κατάλαβα για τη θέα είναι του τύπου
" βλέπεις ένα γαλάζιο στο βάθος πίσω απ' το βουνό; εκεί είναι η θάλασσα"
Σας είδα Σούβλυ - Ο Ερμής σας δείχνει κατάφατσα το μέλλον σας το κάνει λιανική και εσείς συνεχίζετε να συμπεριφέρεσθε σαν νεογέννητα τυφλίτικα κουτάβια.