Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η απάντηση μου για όλους αυτούς είναι απέλαση. Χθες.
Καλα ρε συ, δεν περιμενα κιολας να ευαισθητοποιηθεις στο δραμα ανθρωπων που εχασαν τα παντα, ειδαν φιλουςκαι οικογενεια να σκοτωνονται και στην αναζητηση μιας πιθανοτητας επιβιωσης βρεθηκαν στοιβαγμενοι σ ενα βρωμερο μπουντρουμι με δεκαδες αλλους χωρις να ξερουν ποτε θα βγουν και που θα πανε μετα.
Δεν εχω τετοιες παραλογες απαιτησεις απο σενα.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μπορείς να μου πεις γιατί αυτά που ποστάρεις έχουν μεγαλύτερη αξία από εικόνες του 4chan; Πέρα από το ότι έχεις κίνητρο να τα πιστέψεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
"Another girl was in a state of loneliness. Unlike the other girl whom we have told the story about, this little girl is lonely.
She was so lonely she lost sense of reality that even her family couldn't do a thing. Unlike the girl whose sadness and loneliness draw the attention of the Northern Lights, no element or force of nature would take the strange girl to their arms.
And we mean no one will take her in.
Even darkness hated her. All because of losing sense of reality? That seemed nonsense to most, but she's now lost... in the empty void...
... And the void hates her too..."
Αυτά μου λέει η εσωτερική φωνή τους τελευταίους μήνες αλλά προσπαθώ να την κάνω να το βουλώσει. Μάταια νομίζω.
John Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 00:50
οι μουφες απο το 4τσαν δεν αλλαζουν την πραγματικοτητα των κεντρων κρατησης
Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ένα ωραιότατο εσωτερικό διάλογο, τα ζύγιασαν και αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο ελπίζοντας μία μέρα να φτάσουν στο Ντόιτσλαντ για να τσεπόνονται την πρόνοια που πληρώνει ο Χανς.
hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 01:56
Μπορείς να μου πεις γιατί αυτά που ποστάρεις έχουν μεγαλύτερη αξία από εικόνες του 4chan; Πέρα από το ότι έχεις κίνητρο να τα πιστέψεις.
γιατι ειναι η αληθεια, με ολο το βαρος που εμπεριεχει αυτη η λεξη.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν ένα ωραιότατο εσωτερικό διάλογο, τα ζύγιασαν και αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο ελπίζοντας μία μέρα να φτάσουν στο Ντόιτσλαντ για να τσεπόνονται την πρόνοια που πληρώνει ο Χανς.
ο χανς δεν εχει προβλημα να πληρωνει πολλα δις καθε χρονο για στρατιωτικες βασεις στο αφγανισταν και στο ιρακ
wooded glade έγραψε:
ο χανς δεν εχει προβλημα να πληρωνει πολλα δις καθε χρονο για στρατιωτικες βασεις στο αφγανισταν και στο ιρακ
Αλλά έχει πρόβλημα να πληρώνει τον κάθε Γιουσούφ και Μεχμέτ
SuperRogue έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 02:24
Δουλεύεις σε ΜΚΟ?
συμφωνα με το φορουμικο lore κατεχω θεση CEO στο μαγαζι του George Soros.
Αν θες το πιστευεις
Τι σχεση εχει ομως με αυτο που εγραψα; Δεν ειναι μηπως αληθεια πως ευρωπη και αμερικη κατασπαταλουν τεραστια ποσα σε ηλιθιους πολεμους που δεν εχουν καμια πιθανοτητα να νικησουν και οταν προκειται να μαζεψουν λιγο τα χαλια που δημιουργησαν σφυριζουν αδιαφορα;
wooded glade έγραψε:
Αλλά έχει πρόβλημα να πληρώνει τον κάθε Γιουσούφ και Μεχμέτ
Deal with it
γιατι ομως; ποιος ειναι ο λογος;
wooded glade έγραψε: