θα φανε θα πιουνε και νηστικοι θα κοιμηθουμε.
Μεσα στην πανδημια αυτα ετσι?
Δουλειές αρίστων: Η εκλεκτή του Αυγενάκη ακύρωσε διαγωνισμό και έδωσε απευθείας εργολαβία με… διπλάσια αμοιβή!
Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος Αργυρώ Γιαννουδάκη «επιτίθεται» στην πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη (εκλεκτή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη) για την σκανδαλώδη απόφασή της να συνάψει σύμβαση, με απευθείας ανάθεση, με ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας, ακυρώνοντας τον ανοιχτό διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί. Μάλιστα το κόστος πλέον με απευθείας ανάθεση σχεδόν διπλασιάστηκε διπλασιάστηκε μηνιαίως, αφού από τα 9.300 ευρώ με ΦΠΑ που προβλεπόταν στον διαγωνισμό, έφτασε τα 17.856 ευρώ στην ανάθεση!
Καλώς ήρθες πίσω για να βρεις τους ομοίους σου τους νεοδημοκρατες. Έτσι και αλλιώς μαζί τα ψηφίζετε. Εγώ θέλω να ρωτήσω λίγο σοβαρα, μπας και καταλάβουμε λίγο τι πήγε στραβά και βγάλατε το γούρλο και τον Άδωνι αυτοδυναμους.
Αναφερθηκες σε κάτι δις στο πρώτο ποστ. Από πού μαζεύτηκαν αυτά;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis
July 19 at 1:41 AM ·
Νοσοκομείο Κερκυρας! Μια δουλειά που έκανε ο Φοιβος Κακαβιτσας πέρυσι ως Διοικητης,την εκπόνηση του υπηρεσιακού σχεδίου δηλαδή ,ΦΕΤΟΣ ο Διοικητης που έκανε δώρο στο Μητσοτακη το πορτρέτο του(!!!) την ανέθεσε στο γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας με 18.000 ευρώ!!!!
Της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ....
Αντιγραφω:
«Η εταιρία του Συντονιστή Γραμματείας του Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της Νεας Δημοκρατίας μαλλον είναι αυτή που ανέλαβε το έργο 18600 ευρώ..
Η ίδια που μετά την τροποποίηση από το διοικητή, (χωρίς καμμία εισήγηση της υπηρεσίας), των όρων της προκήρυξης του έργου για τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων ανέλλαβε και το συγκεκριμένο έργο.... Να θυμήσω ότι το επιχειρησιακό σχέδιο ήταν μια δουλειά που μέχρι πέρυσι την εβγαζα εγώ ως διοικητής μαζί με τα στελέχη του νοσοκομείου!!!!!"
ΥΓ.Προφανως οι άλλες δυο εταιρίες που συμμετείχαν με τιμες πάνω από το όριο, λογικά πρέπει να είναι εταιρίες φαντάσματα του ίδιου ή κάποιου "συνεργαζόμενου" με αυτόν που υπέβαλλαν υπερκοστολογιμένες προτάσεις για να νομιμοποιηθεί ο διαγωνισμός»...
Κυρ στεφανε στοκαρε πραμα, τρωμε με 10 μασελες
και αναρωντιουνται κιολας κυρ στεφανε πως τα μαζεψε τα δις ο τσιπρας.
Κοιμουνται στο χαμομηλακι κυρ στεφανε, θα το καψουμε σου λεω
Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis
July 16 at 5:18 AM ·
ΡΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ,τι έχεις σκοπό να φτιάξεις με 132.680.000 ευρώ!!!!!!! σε ΣΑΜΟ ΛΕΡΟ και ΚΩ για δομές προσφύγων;;;;;;;
Με χρηματοδότηση από το ΕΘΝΙΚΟ ΠΔΕ μάλιστα;;
Με τόσα χρήματα φτιάχνονται τρία ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. πλήρως εξοπλισμένα των 500 κλινών το καθένα!!
Εσυ τι θα φτιάξεις;;; Η μάλλον ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΤΕ;;;
ΥΓ .Ειναι που θα αδειάζατε τα νησιά από τους πρόσφυγες που έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ....
Αντι 2.000, 24.800 κυρ στεφανε.
Ολοι ιδιοι ειναι λενε οι σανοφαγοι. Οχι απλα θα το καψουμε, μπουρλοτο θα βαλουμε κυρ στεφανε, δεν καταλαβαινουν Χριστο λεμε.
Τι πανδημιες μου τσαμπουνας ρε, θα φας και συ λεμε
Παυλος Πολακης
July 3 at 12:49 PM ·
ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:24.800 ευρώ αντί για 2000 ευρώ!!!
Πήγε και ο Μηταράκης να μου «απαντήσει».. πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα ...
Αντί να αναλωθώ σε άλλες απαντήσεις στο παραλήρημα ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ :Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το Υπουργειο Υγειας ΦΕΤΟΣ (όχι με ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ) πληρώνει 2000 ευρώ για τις υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης (φωτό 2-3) κι εσύ στο υπουργειο σου ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ σχεδόν 24.800 ευρώ;;;;; (Φωτό 4-5-6)
Τα υπόλοιπα που λες είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δείγμα ΠΑΝΙΚΟΥ
πήζον bot έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 02:58
Αντι 2.000, 24.800 κυρ στεφανε.
Ολοι ιδιοι ειναι λενε οι σανοφαγοι. Οχι απλα θα το καψουμε, μπουρλοτο θα βαλουμε κυρ στεφανε, δεν καταλαβαινουν Χριστο λεμε.
Τι πανδημιες μου τσαμπουνας ρε, θα φας και συ λεμε
Παυλος Πολακης
July 3 at 12:49 PM ·
ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:24.800 ευρώ αντί για 2000 ευρώ!!!
Πήγε και ο Μηταράκης να μου «απαντήσει».. πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα ...
Αντί να αναλωθώ σε άλλες απαντήσεις στο παραλήρημα ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ :Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το Υπουργειο Υγειας ΦΕΤΟΣ (όχι με ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ) πληρώνει 2000 ευρώ για τις υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης (φωτό 2-3) κι εσύ στο υπουργειο σου ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ σχεδόν 24.800 ευρώ;;;;; (Φωτό 4-5-6)
Τα υπόλοιπα που λες είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δείγμα ΠΑΝΙΚΟΥ
Καλως ήλθες! Αντε σιγά σιγά να μαζευτούν και οι υπόλοιποι (Σουβλατζής, Zhukov κτλ.) να "δέσει" ο θίασος. Μας έχουν λείψει οι καλοί κωμικοί στο phorum.
Αντε σας έφεξε πάλι. Τώρα τελευταία είχατε μείνει οι δευτεράντζες της αριστερής γελοιότητας στο Phorum. Ξαναγυρίζουν οι πρωταθλητές να σας μάθουν μπαλίτσα...
Αντε σας έφεξε πάλι. Τώρα τελευταία είχατε μείνει οι δευτεράντζες της αριστερής γελοιότητας στο Phorum. Ξαναγυρίζουν οι πρωταθλητές να σας μάθουν μπαλίτσα...
Τι θε ρε μλκ, εξέτισε την ποινή του και απεδόθη πάλλευκος στη φορουμική κοινωνία . Τώρα θα υποφέρουμε όλοι μαζί.
Gewponos90 έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 02:08
Καλώς ήρθες πίσω για να βρεις τους ομοίους σου τους νεοδημοκρατες. Έτσι και αλλιώς μαζί τα ψηφίζετε. Εγώ θέλω να ρωτήσω λίγο σοβαρα, μπας και καταλάβουμε λίγο τι πήγε στραβά και βγάλατε το γούρλο και τον Άδωνι αυτοδυναμους.
Αναφερθηκες σε κάτι δις στο πρώτο ποστ. Από πού μαζεύτηκαν αυτά;
Τι θε ρε μλκ, εξέτισε την ποινή του και απεδόθη πάλλευκος στη φορουμική κοινωνία . Τώρα θα υποφέρουμε όλοι μαζί.
Το βλέπεις λάθος το πράγμα. Ο πήζον bot δεν είναι ένα τρόλ, όπως νομίζουν πολλοί. Εϊναι μια ευαίσθητη αριστερή ψυχή που έχει ανεβάσει την τέχνη της ανοησίας σε δυσθεώρητα επίπεδα...