!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γερμανια με 2.200 μικτα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κυριος Μακης
Re: γερμανια με 2.200 μικτα.
το μεγαλο θεμα ειναι και για μενα η πολη. και τα διπλα να εβγαζε βασικα, το ενοικιο στο Μοναχο ειναι πονος, αφου χωρια οτι ειναι η πλεον ακριβη πολη, θα υπαρχουν στην ουρα για καθε σπιτι καμια πενηνταρια με ιδιο η και καλυτερο μισθο.1500 -500 στην ακρη -600 νοικι(αστειο, αλλα λεμε τωρα) = 400 για το μηνα στο Μοναχο, λιγο καλυτερα απο τα 10 ευρω που μας διναν στο στρατο καθε μηνα. το πλεον σημαντικο ειναι η προοπτικη, το πως φανταζεται τον εαυτο του και την οικογενεια του σε δυο χρονια, δυσκολη εξισωση.
Τα 2. και 3. είναι λάθος,μην παραπληροφορείτε τον φίλο μας.Bandit59 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:26 Φίλε δώσε λίγο προσοχή:
1ο. Μόναχο δεν θα φτάνουν στον ίδιο τα χρήματα. 2200 μικτά και μόνος υπολόγισε 1500 περίπου καθαρά. (Οι εργένηδες έχουν μεγαλύτερη φορολογία). Πιο εύκολο να πιάσει το Λοτο παρά να βρει σπίτι με αυτά τα λεφτά. Οι σπιτονοικοκύρηδες σε περνάνε από κόσκινο για να σου νοικιάσουν. Γνώμη μου είναι να κοιτάξει σε πιο φτηνή πόλη. Μόναχο και τρύπα να βρει δεν γλυτώνει το 700-800αρι.
2ο. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και φυσικά με κανένα τρόπο Ελληνική ταβέρνα. Υποχείριο στον κάθε αγράμματο που έπιασε 5 φράγκα και το παίζει κάποιος.
3ο. Μια καλή ιδέα είναι διανομή πακέτων στην Αμαζον. Λίγα Αγγλικά χρειάζονται στην αρχή.Θα παίρνει καθαρά περίπου 1800 + μερικά μπόνους. Θα δίνει τα πακέτα του ξεκούραστα και καθαρά. Μπορεί να μείνει σε καμμιά πανσιόν με περίπου 600-700 και με λίγη οικονομία θα του μένει κανένα 500ρικο. Βέβαια αυτή θα είναι μια πολύ προσωρινή κατάσταση. Οπως είπε και ένας πιο πάνω θα πρέπει να προσανατολιστεί να φέρει την οικογένεια του σύντομα. Και καλύτερο μισθό θα έχει και χρήματα για τα παιδιά θα παίρνει. Υπολόγισε περίπου 200 το καθένα τον μήνα.
4ο. Το παν είναι η απόφαση. Και να βάλει τα πράγματα κάτω σωστά. Υπάρχει μέλλον έτσι; Αυτή είναι η βασική ερώτηση που πρέπει να απαντήσει. Αυτά κι αν θέλεις λεπτομέρειες, μπορείς να μου στείλεις πμ.![]()
Δεν ισχυρίζομαι ότι οι Έλ της Γερμανίας είναι τίποτα λουλούδια,αλλά υπάρχουν -πλέον- πάμπολλες εξαιρέσεις.
Σε αυτόν που δούλεψα εγώ παλιά για δύο συνεχόμενα χρόνια (από την Οιχαλία παρακαλώ ο τύπος !) μοίραζε όλα τα πουρμπουάρ,ακόμη και στην κουζίνα και στην τρέζα έδινε,δούλευε και ο ίδιος σαν το σκυλί,δεν προσέβαλλε ποτέ κανέναν μας και κάθε Δευτέρα που ήμασταν κλειστά,προθυμοποιούνταν πάντα να μας βγάλει έξω για φαγητό-ποτό-ο,τιδήποτε (άσχετα αν εμείς δεν πηγαίναμε κάθε φορά).
Πολύ καλός άνθρωπος και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου.
Στην Στουτγάρδη,ένα από τα καλλίτερα εστιατόρια που έχω επισκεφτεί είναι Ελ,ο ιδιοκτήτης είναι από την Αρκαδία και είναι σούπερ άνθρωπος,ενώ οι σερβιτόροι δουλεύουν εκεί για πάνω από είκοσι χρόνια (μερικοί από αυτούς).Κανείς δεν είναι τόσο βλάκας για να κάθεται να ανέχεται ένα so called γίδι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.Αλλά επειδή τον ξέρω τον ιδιοκτήτη,το σκέφτομαι σοβαρά να του ζητήσω να πάω εκεί για δουλειά το χειμώνα,γιατί ξέρω ότι δεν θα βγω χαμένος.
Και υπάρχουν και άλλοι,πολλοί και καλοί Ελ εστιάτορες στη χώρα αυτή.Φυσικά,υπάρχουν και τα υπερ-γίδια,δεν γίνεται αλλιώς.
Περιττό να πω ότι αν είσαι καλός στο σέρβις και μιλάς την γλώσσα,σε ένα χρόνο βγάζεις αρκετά λεφτά για να αγοράσεις ένα μικρό σπίτι στην Ελλάδα,γιατί δεν έχεις έξοδα,εφόσον στέγη και φαγητό τα έχεις έτοιμα.
Τώρα για την Άμαζον,are you fucking serious ??!!
Ελπίζω να με διαβάζει ο φίλος του Ασέβαστου αυτή τη στιγμή και να δει αυτό : ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!
Για ποια ξεκούραστη εργασία του γράφεις ; Στην Άμαζον ; Ξεκούραστη εργασία ; Καλλίτερα να δουλεύεις σε ανθρακωρυχείο 20 ώρες την ημέρα παρά εκεί.Μην λέτε τέτοια τέρατα και παρασέρνετε κόσμο σε λάθος επιλογές.Μιλάμε για την εταιρεία του Μπέζος,ο οποίος Μπέζος θέλει γαμήσι σε σημείο που να του βγει η έτσι από το στόμα.Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθίκι εργοδότης στον πλανήτη.
Αφού είναι το είδωλο του Γιαννόπουλου και του Πίθηκα,πως είναι δυνατόν να είναι καλό να εργάζεσαι γι'αυτόν και την εταιρεία του ;l
Να παει με οικογενεια, να δουλεψει λιγο και μετα να 'χωρίσουν'.
Η γυναικα ως single mum θα χεστεί στα benefit και ο ίδιος θα δουλεύει μαύρα.
Θα βαζει ενα διχιλιαρο στην άκρη το μηνα.

Η γυναικα ως single mum θα χεστεί στα benefit και ο ίδιος θα δουλεύει μαύρα.
Θα βαζει ενα διχιλιαρο στην άκρη το μηνα.
- hellegennes
Όχι, φρικτό. Για να του περισσεύουν 500 ευρώ θα πρέπει να φυτοζωεί τέρμα. Κι αφού τα ίδια λεφτά βγάζει εδώ, για ποιον γαμημένο λόγο να το κάνει; Για να τον αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι σε έναν ξένο τόπο, χωρίς φίλους και οικογένεια;Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 09:15 παλευεται;
φιλος εχει προταση για τετοια δουλεια, αλλα δεν εχει πατησει ποτε το ποδι του εξω απο τη χωρα, και δισταζει να κανει το βημα. εδω ζει με δουλειες του 500ευρου, και ζοριζεται. εχει και οικογενεια, 2 παιδια, και σκεφτεται αν μπορει να ζει εκει, εστω σπαρτιατικα, αλλα να μενει κανα 500αρικο να στελνει στην οικογενεια.
πως το βλεπετε; εφικτο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επειδή έχετε πει 3-4 το ίδιο πράγμα. Άλλο το να παίρνεις Ελλάδα 500, και άλλο τον να δουλεύεις έξω και να σου ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 500 τα οποία στέλνεις Ελλάδα. Δεν είναι οτι ίδιο πράγμα.hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:06Όχι, φρικτό. Για να του περισσεύουν 500 ευρώ θα πρέπει να φυτοζωεί τέρμα. Κι αφού τα ίδια λεφτά βγάζει εδώ, για ποιον γαμημένο λόγο να το κάνει; Για να τον αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι σε έναν ξένο τόπο, χωρίς φίλους και οικογένεια;Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 09:15 παλευεται;
φιλος εχει προταση για τετοια δουλεια, αλλα δεν εχει πατησει ποτε το ποδι του εξω απο τη χωρα, και δισταζει να κανει το βημα. εδω ζει με δουλειες του 500ευρου, και ζοριζεται. εχει και οικογενεια, 2 παιδια, και σκεφτεται αν μπορει να ζει εκει, εστω σπαρτιατικα, αλλα να μενει κανα 500αρικο να στελνει στην οικογενεια.
πως το βλεπετε; εφικτο;
- Υδράργυρος
Για τοσα δεν αξιζει να ξεκουβαληθει στο εξωτερικο, ειδικα αμα δεν ειναι εξοικειωμενος. Καλυτερα με τα 500τοσα εδω
- hellegennes
Είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Η μόνη διαφορά είναι στο φαΐ του και την αναλογία σε προσωπικά έξοδα και λογαριασμούς. Άντε να είναι 400 ευρώ και όχι 500.mao mao έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:10Επειδή έχετε πει 3-4 το ίδιο πράγμα. Άλλο το να παίρνεις Ελλάδα 500, και άλλο τον να δουλεύεις έξω και να σου ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 500 τα οποία στέλνεις Ελλάδα. Δεν είναι οτι ίδιο πράγμα.hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:06Όχι, φρικτό. Για να του περισσεύουν 500 ευρώ θα πρέπει να φυτοζωεί τέρμα. Κι αφού τα ίδια λεφτά βγάζει εδώ, για ποιον γαμημένο λόγο να το κάνει; Για να τον αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι σε έναν ξένο τόπο, χωρίς φίλους και οικογένεια;Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 09:15 παλευεται;
πως το βλεπετε; εφικτο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
500 δεν φτάνουν ούτε για ένα άτομο. και αυτός έχει οικογένεια.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:12 Για τοσα δεν αξιζει να ξεκουβαληθει στο εξωτερικο, ειδικα αμα δεν ειναι εξοικειωμενος. Καλυτερα με τα 500τοσα εδω
-
talaipwros
με βαση το λινκ μενουν καθαρα κανα 1700ρι, αν ανεβει και γυναικα με παιδια θα εχουν και τα επιδοματακια τους, τι το σκεφτεται;Echelon έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 09:49Παίζει ρόλο και το κρατίδιο που θα είναι αφού δεν είναι μόνο το κόστος ζωής που αλλάζει(π.χ Βαυαρία με 2.200 μικτά είναι αρκετά χλωμός), αλλά και οι ασφαλιστικές κρατήσεις. Για πειραματισμούς εδώ.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 09:15 παλευεται;
πως το βλεπετε; εφικτο;
https://www.brutto-netto-rechner.info/
Σε γενικές γραμμές πάντως καλύτερα να φυτοζωείς στην Γερμανία, όπου παίζει και καμιά μετεκπαίδευση εργαζομένων μήπως και βρεις κάτι καλύτερο συν το ότι τα παιδιά είναι οικονομικό αβαντάζ αντί οικονομικό βαρίδιο. Βασική προϋπόθεση φυσικά να την <<παλεύει>> στο εξωτερικό.
- Υδράργυρος
Δε θα ειναι πολυ καλυτερα με τα 2200 στο μοναχο. Ειδικα αμα δεν εισαι εξοικειωμενοςmao mao έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:13500 δεν φτάνουν ούτε για ένα άτομο. και αυτός έχει οικογένεια.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:12 Για τοσα δεν αξιζει να ξεκουβαληθει στο εξωτερικο, ειδικα αμα δεν ειναι εξοικειωμενος. Καλυτερα με τα 500τοσα εδω
-
talaipwros
θα παει ο ανθρωπος, θα πανε τα παιδια στο παιδικο σταθμο δωρεαν, θα πιασει και η συζυγος καμια παρτ ταιμ δουλιτσα να μπαινει κανα χιλιαρικακι μεσα ατοφιο και θα ειναι μια χαρα
ας πάει εκεί πρώτα και μετά μπορεί να βρει δουλειά σε φθηνότερη πόλη με καλύτερο μισθό. Δε χρειάζεται να μείνει Μόναχο, παντού θα θέλουν χειριστές κλαρκ. Ας φέρει και τη γυναίκα να βγάζει κανά 1.000ρικο καθαρό σε καμιά δουλειά του ποδαριού, για να την παλέψουν.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:28Δε θα ειναι πολυ καλυτερα με τα 2200 στο μοναχοmao mao έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:13500 δεν φτάνουν ούτε για ένα άτομο. και αυτός έχει οικογένεια.Υδράργυρος έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:12 Για τοσα δεν αξιζει να ξεκουβαληθει στο εξωτερικο, ειδικα αμα δεν ειναι εξοικειωμενος. Καλυτερα με τα 500τοσα εδω
Τα 500 της Ελλάδας σημαίνει οτι μπαίνεις μέσα,και συνήθως πεθερικά πληρώνουν για σένα ή χρεώνεσαι δάνεια κλπ.
- hellegennes
Έχει πλάκα να βλέπεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι μερικά άτομα.talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:30 θα παει ο ανθρωπος, θα πανε τα παιδια στο παιδικο σταθμο δωρεαν, θα πιασει και η συζυγος καμια παρτ ταιμ δουλιτσα να μπαινει κανα χιλιαρικακι μεσα ατοφιο και θα ειναι μια χαρα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σωστά. Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις για χειριστές κλαρκ και όλες περιμένουν τον φίλο του Ασέβαστου να τις καλύψει.mao mao έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:32ας πάει εκεί πρώτα και μετά μπορεί να βρει δουλειά σε φθηνότερη πόλη με καλύτερο μισθό. Δε χρειάζεται να μείνει Μόναχο, παντού θα θέλουν χειριστές κλαρκ. Ας φέρει και τη γυναίκα να βγάζει κανά 1.000ρικο καθαρό σε καμιά δουλειά του ποδαριού, για να την παλέψουν.
Τα 500 της Ελλάδας σημαίνει οτι μπαίνεις μέσα,και συνήθως πεθερικά πληρώνουν για σένα ή χρεώνεσαι δάνεια κλπ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φυσικά και υπάρχουν στη Γερμανία. Αν γνωρίζεις να χειρίζεσαι κλαρκ και θες να δουλέψεις σε αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις δουλειά.hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 01:35
Σωστά. Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις για χειριστές κλαρκ και όλες περιμένουν τον φίλο του Ασέβαστου να τις καλύψει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 10 Απαντήσεις