!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Πάμε πόλεμο
Ευρύτερη περιοχή. Πολύ σοβαρή είδηση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ρε μην πετάτε βλακείες.Το εμβόλιο αν γίνει τόσο νωρίς ,δεν φτάνει για όλους.Πρώτα υγειονομικό προσωπικό, αστυνομικοί, ευπαθείς ομάδες και πάλι δεν θα το πάρουν όλες οι χώρες ταυτόχρονα.Δεν νομίζω να είμαστε οι πρώτοι που θα το πάρουμε. 
Τώρα λέει τα τουρκικά πλοία βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα, πέριξ της Τήλου.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Αυτό ακριβώς σημαίνει, σε εκπλήσσει όμως;Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:59 22 τουρκικά πλοία λέει τώρα πέριξ Καστελόριζου και ευρύτερης περιοχής Ρόδου και προς τα εκεί κατευθύνεται και το Ελληνικό ΠΝ
Το οτι η Αμερική μίλησε για αμφισβητούμενα νερά δεν σημαίνει οτι θέτει υπο αμφισβήτηση τα δικαιώματα της Ελλάδος για ΑΟΖ?
- Otto Weininger
Αυτό το φθινόπωρο. Και σε ότι έχω πει μέχρι τώρα για τα θέματα του ιού έχω πέσει μέσα εντελώς. Οπότε να με ακούς εμένα σε αυτό το θεμα.Arisvilla έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:01Φοράω γυαλιά, οπότε δεν έχω θέμα. Περίμενε εσύ το εμβόλιο το Φθινόπωρο. Δεν μας είπες πιο φθινόπωρο όμως.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:58Arisvilla έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:54
Πήγαινε βάλε καμιά πλαστική προσωπίδα που προστατεύει και καλά και άσε με εμένα.
Τα ματάκια σου να προσέχεις γιατί η μασκουλα δεν τα καλύπτει.
Ευτυχώς που έρχεται το εμβόλιο το φθινόπωρο. Ελπίζω να μην βγάζεις λόγους πάνω σε καφάσια μέχρι τότε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- NKVD_SMERSH
Περιμένω να διαβάσω τί αναγνώσεις γίνονται με βάση αυτό το δεδομένοFluffy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:06Αυτό ακριβώς σημαίνει, σε εκπλήσσει όμως;Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:59 22 τουρκικά πλοία λέει τώρα πέριξ Καστελόριζου και ευρύτερης περιοχής Ρόδου και προς τα εκεί κατευθύνεται και το Ελληνικό ΠΝ
Το οτι η Αμερική μίλησε για αμφισβητούμενα νερά δεν σημαίνει οτι θέτει υπο αμφισβήτηση τα δικαιώματα της Ελλάδος για ΑΟΖ?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Δεν κατάλαβα, από ποιον να γίνει; Από την κυβέρνηση Π.χ.;Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:10Περιμένω να διαβάσω τί αναγνώσεις γίνονται με βάση αυτό το δεδομένοFluffy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 22:06Αυτό ακριβώς σημαίνει, σε εκπλήσσει όμως;Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:59 22 τουρκικά πλοία λέει τώρα πέριξ Καστελόριζου και ευρύτερης περιοχής Ρόδου και προς τα εκεί κατευθύνεται και το Ελληνικό ΠΝ
Ποιο δεδομένο, από τη δήλωση; Είναι γνωστό πάντως σε όλους. Απλά το έκρυβαν.
Έγινε το διάβημα
Γιαυτο ρωτάω, από ποιον;
- omg kai 3 lol
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:59 22 τουρκικά πλοία λέει τώρα πέριξ Καστελόριζου και ευρύτερης περιοχής Ρόδου και προς τα εκεί κατευθύνεται και το Ελληνικό ΠΝ
αποψε αγρυπνια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-