!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Πάντως πάλι σκηνικά που θυμίζουν αρχές Μαρτίου με επιστρατεύσεις κτλ βλέπω. Το τι συνέβη τον Μάρτη το ξέρουμε. Ελπίζω να μην συμβεί και τώρα κάτι ανάλογο. 17 κρούσματα ανακοίνωσαν σήμερα Αττική που ούτε τον Μάρτη δεν ανακοίνωναν.
- Otto Weininger
Άνθρωπε μου έχεις χαζέψει τελείως με τον ιό; Το έλεγαν οι ψυχίατροι ότι το όλο θέμα θα έχει επιπτώσεις στον ψυχισμό του καθενός αλλά εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι.Arisvilla έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:50 Πάντως πάλι σκηνικά που θυμίζουν αρχές Μαρτίου με επιστρατεύσεις κτλ βλέπω. Το τι συνέβη τον Μάρτη το ξέρουμε. Ελπίζω να μην συμβεί και τώρα κάτι ανάλογο. 17 κρούσματα ανακοίνωσαν σήμερα Αττική που ούτε τον Μάρτη δεν ανακοίνωναν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν θα γίνει αναδιάρθρωση. Πέσαμε. Και μάλλον καλύτερα, μπας και ξεμπερδέψουμε από τον συρφετό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έπεσε φάπα βλέπω από τους συμμάχους, και το αρχίσαμε τα άλλανταλλον; 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Πήγαινε βάλε καμιά πλαστική προσωπίδα που προστατεύει και καλά και άσε με εμένα.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:52Άνθρωπε μου έχεις χαζέψει τελείως με τον ιό; Το έλεγαν οι ψυχίατροι ότι το όλο θέμα θα έχει επιπτώσεις στον ψυχισμό του καθενός αλλά εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι.Arisvilla έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:50 Πάντως πάλι σκηνικά που θυμίζουν αρχές Μαρτίου με επιστρατεύσεις κτλ βλέπω. Το τι συνέβη τον Μάρτη το ξέρουμε. Ελπίζω να μην συμβεί και τώρα κάτι ανάλογο. 17 κρούσματα ανακοίνωσαν σήμερα Αττική που ούτε τον Μάρτη δεν ανακοίνωναν.
- Otto Weininger
Arisvilla έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:54Πήγαινε βάλε καμιά πλαστική προσωπίδα που προστατεύει και καλά και άσε με εμένα.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:52Άνθρωπε μου έχεις χαζέψει τελείως με τον ιό; Το έλεγαν οι ψυχίατροι ότι το όλο θέμα θα έχει επιπτώσεις στον ψυχισμό του καθενός αλλά εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι.Arisvilla έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:50 Πάντως πάλι σκηνικά που θυμίζουν αρχές Μαρτίου με επιστρατεύσεις κτλ βλέπω. Το τι συνέβη τον Μάρτη το ξέρουμε. Ελπίζω να μην συμβεί και τώρα κάτι ανάλογο. 17 κρούσματα ανακοίνωσαν σήμερα Αττική που ούτε τον Μάρτη δεν ανακοίνωναν.
Τα ματάκια σου να προσέχεις γιατί η μασκουλα δεν τα καλύπτει.
Ευτυχώς που έρχεται το εμβόλιο το φθινόπωρο. Ελπίζω να μην βγάζεις λόγους πάνω σε καφάσια μέχρι τότε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
22 τουρκικά πλοία λέει τώρα πέριξ Καστελόριζου και ευρύτερης περιοχής Ρόδου και προς τα εκεί κατευθύνεται και το Ελληνικό ΠΝ
Το οτι η Αμερική μίλησε για αμφισβητούμενα νερά δεν σημαίνει οτι θέτει υπο αμφισβήτηση τα δικαιώματα της Ελλάδος για ΑΟΖ?
Το οτι η Αμερική μίλησε για αμφισβητούμενα νερά δεν σημαίνει οτι θέτει υπο αμφισβήτηση τα δικαιώματα της Ελλάδος για ΑΟΖ?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Λινκ;Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:59 22 τουρκικά πλοία λέει τώρα πέριξ Καστελόριζου και ευρύτερης περιοχής Ρόδου και προς τα εκεί κατευθύνεται και το Ελληνικό ΠΝ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φοράω γυαλιά, οπότε δεν έχω θέμα. Περίμενε εσύ το εμβόλιο το Φθινόπωρο. Δεν μας είπες πιο φθινόπωρο όμως.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:58Arisvilla έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:54Πήγαινε βάλε καμιά πλαστική προσωπίδα που προστατεύει και καλά και άσε με εμένα.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 21:52
Άνθρωπε μου έχεις χαζέψει τελείως με τον ιό; Το έλεγαν οι ψυχίατροι ότι το όλο θέμα θα έχει επιπτώσεις στον ψυχισμό του καθενός αλλά εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι.
Τα ματάκια σου να προσέχεις γιατί η μασκουλα δεν τα καλύπτει.
Ευτυχώς που έρχεται το εμβόλιο το φθινόπωρο. Ελπίζω να μην βγάζεις λόγους πάνω σε καφάσια μέχρι τότε.
Δεν έχει λινκ, μόλις το άκουσα στο ΚΟΝΤΡΑ από τον Παναγιωτόπουλο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-