Niki έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:50 Εκεί που ήτανε από πάνω μου ο αρραβωνιαστικός μου του ήρθε μήνυμα στο κινητό και με άφησε πάνω στο καλύτερο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
καλα εκανες και ηρθες εδω να μας πεις τον πονο σου.Niki έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:50 Εκεί που ήτανε από πάνω μου ο αρραβωνιαστικός μου του ήρθε μήνυμα στο κινητό και με άφησε πάνω στο καλύτερο.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- NKVD_SMERSH
Να έρθω εγώ;Niki έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:50 Εκεί που ήτανε από πάνω μου ο αρραβωνιαστικός μου του ήρθε μήνυμα στο κινητό και με άφησε πάνω στο καλύτερο.![]()
Θα σε γλείψω από την κορυφή μέχρι τα νύχια...
“He who controls the spice controls the universe.”
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η περιοχη ερευνας εφαπτεται σχεδον ολοκληρης της ελλαδας(κυριως) και της κυπρου..Σουβλίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:53Για εξηγήστε μου κι εμένα λίγο πιο αναλυτικάBelisarius έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:51Ωραίος!Japetus έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:50
Δεν τόλμησαν να ακουμπήσουν την αιγυπτιακή αοζ. Τα πράγματα είναι τεταμένα και στη Λιβύη όπου αναμένεται επίθεση και οι Αιγύπτιοι δήλωσαν ότι θα επέμβουν και έχουν σε ετοιμότητα τις δυνάμεις τους...
Κατατοπιστικός χάρτης!
Ίσως εδω φαίνονται και οι μέγιστες δυνατές διεκδικήσεις της Αιγύπτου σε μία συμφωνία για την ΑΟΖ![]()
οι γραμμες που βλεπεις ειναι η κανονικη αοζ καθε χωρας(το μωβ αυτο που ορισε ο τουρκος ως ζωνη ερευνας τις επομενες μερες)
της αιγυπτου π.χ ο σουλτανος δεν την αγγιζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 21 Ιούλ 2020, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στη σειρα σου κυριος. ο σενεκας ποσταρε πρωτος, και μετα ειμ εγω.NKVD_SMERSH έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:56Να έρθω εγώ;Niki έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:50 Εκεί που ήτανε από πάνω μου ο αρραβωνιαστικός μου του ήρθε μήνυμα στο κινητό και με άφησε πάνω στο καλύτερο.![]()
Θα σε γλείψω από την κορυφή μέχρι τα νύχια...
δε μαθατε απο ουρες εκει στη σοβιετια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Εμπεδοκλής
Ας είναι καλά οι λαθρέμπορες εφοπλιστές μας. Όποιο πλοίο σε ελληνικό λιμάνι και να ψάξεις θα βρεις το λιγότερο καμία εκατοστάδα αδήλωτα βαρέλια πετρέλαιο, ένα δεκάρι λαθρομετανάστες και ένα κιλό κοκαΐνης. Το λιγότερο.Chilloutbuddy έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:50λεφτά για βενζίνη έχουνε;Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:42 Κομβόι τεθωρακισμένων προ ολίγου κατέβηκε την Κατεχάκη. Έστριψε αριστερά προς στη Μεσογείων.
Όταν λέει δεν τόλμησαν να ακουμπήσουν την ΑΟΖ της Αιγύπτου, δηλαδή πού βρίσκονται?
ΕΝΤΙΤ: ουπς, τώρα κατάλαβα τί δείχνει το μωβ στον χάρτη
ΕΝΤΙΤ: ουπς, τώρα κατάλαβα τί δείχνει το μωβ στον χάρτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 21 Ιούλ 2020, 19:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Είναι φανερό ότι οι Τούρκοι κινούνται πλήρως εντός των ορίων που περιγράφηκαν από τις δηλώσεις Ροζάκη όσο κι από όσα παρακάτω δήλωσε προ ημερών ο Δενδιας:Japetus έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 18:50
Δεν τόλμησαν να ακουμπήσουν την αιγυπτιακή αοζ. Τα πράγματα είναι τεταμένα και στη Λιβύη όπου αναμένεται επίθεση και οι Αιγύπτιοι δήλωσαν ότι θα επέμβουν και έχουν σε ετοιμότητα τις δυνάμεις τους...
Απευθυνόμενος στη γείτονα χώρα, ο κ. Δένδιας τόνισε πως η Τουρκία κάνει λάθος αν πιστεύει ότι οι προκλήσεις θα γίνουν ανεκτές. «Το τουρκολυβικό μνημόνιο είναι ανύπαρκτο.
Στην πραγματικότητα αυτό που εμφανίζει η Τουρκία ως τεμάχια για τα οποία ζητά να λάβει άδειες για έρευνες και για γεωτρήσεις η τουρκική εταιρεία πετρελαίων, είναι κομμάτι της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Είναι απολύτως φανερό, δεν χρειάζεται κανείς να ξέρει Δίκαιο της Θάλασσας, αρκεί απλώς να κοιτάξει ένα χάρτη. Έξι μίλια από την Κρήτη, έξι μίλια από την Κάρπαθο, έξι μίλια από τη Ρόδο. Όπως είπα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, μπορεί να κολυμπήσει κανείς μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται καν να πάρει βάρκα» ανέφερε.
https://www.google.gr/amp/s/m.naftempor ... ia-tourkia
- NKVD_SMERSH
Πάω να ανάψω λαμπάδα που δεν έχουμε συριζα κυβέρνηση
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
- NKVD_SMERSH
Έχεις δεξιά κυβέρνηση με ακροδεξιά σταγονίδια κυβέρνηση..
Κύπρος 1974...
Καραμανλής συμφωνία Ζυρίχης - Λονδίνου που κατέστησαν την Τουρκία εγγυήτρια δύναμις και ΝΟΜΙΜΑ εισέβαλε στην Κύπρο.
Κύπρος 1974...
Καραμανλής συμφωνία Ζυρίχης - Λονδίνου που κατέστησαν την Τουρκία εγγυήτρια δύναμις και ΝΟΜΙΜΑ εισέβαλε στην Κύπρο.
-
Planis
επειδή είναι αληθινή, όχι ο καραγκιόζης μεσογειοκράτωρ.
πως μιλάς έτσι ρε μαλάκα?
- NKVD_SMERSH
Ανακοίνωση ΚΚΕ...
Το σημερινό βήμα κλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας, μια ημέρα μόλις μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, αποδεικνύει ξανά ότι οι περιβόητοι “σύμμαχοι” των ελληνικών κυβερνήσεων, ΕΕ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, το μόνο που κάνουν είναι να “νίπτουν τας χείρας τους” μπροστά στη στάση της τουρκικής κυβέρνησης, προωθώντας τα δικά τους σχέδια σε βάρος των λαών.
Το σημερινό βήμα κλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας, μια ημέρα μόλις μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, αποδεικνύει ξανά ότι οι περιβόητοι “σύμμαχοι” των ελληνικών κυβερνήσεων, ΕΕ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, το μόνο που κάνουν είναι να “νίπτουν τας χείρας τους” μπροστά στη στάση της τουρκικής κυβέρνησης, προωθώντας τα δικά τους σχέδια σε βάρος των λαών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-