!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η νέα μου φιλοξενούμενη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Η νέα μου φιλοξενούμενη
Τώρα φιλοξενώ μία Κινέζα της μυστικής αστυνομίας / ειδικό ανακριτικό τμήμα ΕΑΤ-ΕΣΑ που έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές.
Απ' αυτές που βλέπετε στις παρελάσεις.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
- Otto Weininger
Re: Η νέα μου φιλοξενούμενη
έκανες κατάδυση στην κινέζικη λίμνη ή είσαι τζέντλεμαν ;wooded glade έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:12 Τώρα φιλοξενώ μία Κινέζα της μυστικής αστυνομίας / ειδικό ανακριτικό τμήμα ΕΑΤ-ΕΣΑ που έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- wooded glade
όχι, τζέντλεμανOtto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:14έκανες κατάδυση στην κινέζικη λίμνη ή είσαι τζέντλεμαν ;wooded glade έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:12 Τώρα φιλοξενώ μία Κινέζα της μυστικής αστυνομίας / ειδικό ανακριτικό τμήμα ΕΑΤ-ΕΣΑ που έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές.
πρόσεχε τι θα λες για τον ιππόδρομο ίσως είναι σε αποστολή
- wooded glade
Λέει ένας φλούφλης ότι θέλουν να αγοράσουν τον ιππόδρομο από τους τσέχους αλλά δεν το πιστεύω.
Μακάρι.
ε δεν ακούς
πρώτα ήταν οι Αμερικανοί SWAT στο μαντρί του Τραμπάκουλα, τώρα είναι οι Κινέζοι μυστικοί στο σπίτι του Γούντιτ
ΕΛΕΟC ρε ψεκασμένοι
ΕΛΕΟC ρε ψεκασμένοι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
μαλάκα Γούντιτ το νου σου, δεν αστειεύονται αυτοί στα ξένα σπίτια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 21 Ιούλ 2020, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
fixedOtto Weininger έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:14έκανες κατάδυση στην κινέζικη λίμνη ή είσαι τζέντλεμαν φλώρος ;wooded glade έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:12 Τώρα φιλοξενώ μία Κινέζα της μυστικής αστυνομίας / ειδικό ανακριτικό τμήμα ΕΑΤ-ΕΣΑ που έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Βάλε με τρόπο αυτή τη φωτό κάτω απο το μαξιλάρι της

και έλα πες μας πως θα αντιδράσει. Ανάλογα με την αντίδραση θα σου πουμε τι πρέπει να κάνεις μετά

και έλα πες μας πως θα αντιδράσει. Ανάλογα με την αντίδραση θα σου πουμε τι πρέπει να κάνεις μετά