θα χεζουν και πολλες φορες οποτε θα τραβανε καζανακι συνεχεια, βαλε τον φορο στο νερο, αυτο που το πας;Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:11αυτα τα μπλοκ, δεν θα τα χτισει καποιος; δεν θα τα συντηρει; η φυλαξη δεν θα πληρωνεται; δε θα τρωνε; δε θα πηγαινουν για ψαρεμα να πουλαμε απο βαρκες μεχρι δολωματα; δε θα οδηγουν να τους παιρνουμε φορο απο καυσιμα;Nostalgia έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:02
Ε ναι, οποιος εχει αντιθετη αποψη απο αυτους ειναι ειτε φασιστας ειτε ναζι ειτε γραφικος κλπ. Οποιοι Νομιζουν οτι οι ξενοι συντξιουχοι θα ενοικιασουν το κοτετσι τους ειναι γελασμενοι, μαλλον σε φαση Φλοριδας θα παει με μπλοκ κατοικιων με μαντρες και φυλαξη στα καλυτερα κομματια της Ελλαδος δημιουργωντας μεγαλυτερες ανισοτητες.
Μαλακα μου τους λενε μεσα στα μουτρα θα γινετε οι ξεσκατιστρες των Ευρωπαιων και χαιρονται....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας
Re: Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από τους νέους, ούτε ελεύθερο κάμπινγκ μπορούν να κάνουν, ούτε να κοιμούνται στις παραλίες, ούτε να τη βγάζουν με ένα πιτόγυρο, ούτε καν να συντηρήσουν μόνοι τους στο σπίτι τους.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:52τα γεροντια εχουν αναγκες οπως και οι νεοι. και αυτοκινητα θα εχουν, και υπολογιστες, και ταξιδια θα κανουν, και σπιτια θα χτιζουν-επισκευαζουν, και χομπι θα εχουν....και το χρημα θα γυριζει σε ολους τους κλαδους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:23 πες μου ρε ταλαίπωρε, ο πτυχιούχος επιστήμονας τι δουλειά θα βρει επειδή θα μαζέψεις όλη τη γερουσία στην Ελλάδα;
γκαρσόνι στη ταβέρνα;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και ποιός είπε ότι αυτό εμποδίζει κάποια άλλη ανάπτυξη;Την ανάπτυξη την εμποδίζουν αυτοί που κάνουν συγκεντρώσεις για να μη γίνει αυτό ή το άλλο εργοστάσιο ή ξενοδοχείο επειδή δήθεν μολύνει το περιβάλλον.Nostalgia έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:09 Αντιλαμβανομαι οτι σε προσωπικο επιπεδο το να αδειαζεις την παπια ενος γερου μπορει να ειναι σουπερ στοχος για σενα, αλλα για μενα δεν ειναι, ουτε θεωρειται αναπτυξη.
Αυτοί που κάνουν προσφυγές για κορμοράνους που δεν υπάρχουν ή για αρχαία κατά φαντασίαν.
κι ομως, ακομη κι αυτο. καθε ανθρωπος που ειναι εδω, και ζει χωρις να μισθοδοτειται απο το κρατος, ειναι κερδος για ολους μας. δε γινεται να αναπνεει και να μην ξοδευει συνεχεια, μικρα η μεγαλα ποσα. ουτε το χεσιμο δεν ειναι τσαμπα, ολα πληρώνονται.Nostalgia έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:13
θα χεζουν και πολλες φορες οποτε θα τραβανε καζανακι συνεχεια, βαλε τον φορο στο νερο, αυτο που το πας;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατί ρε, στη Ταϊλάντη πχ δεν έχουν ωραίο μοντέλο ανάμπτυξης, και όλα τα παιδιά τους βρίσκουν δλειά, από τα 12-13 κιόλα. Ντροπή είναι;Nostalgia έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:09Αντιλαμβανομαι οτι σε προσωπικο επιπεδο το να αδειαζεις την παπια ενος γερου μπορει να ειναι σουπερ στοχος για σενα, αλλα για μενα δεν ειναι, ουτε θεωρειται αναπτυξη.Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:04Έρχονται οι γέροι και μας κλέβουν τους γυμναστές και τα οικόπεδαNostalgia έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:02
Ε ναι, οποιος εχει αντιθετη αποψη απο αυτους ειναι ειτε φασιστας ειτε ναζι ειτε γραφικος κλπ. Οποιοι Νομιζουν οτι οι ξενοι συντξιουχοι θα ενοικιασουν το κοτετσι τους ειναι γελασμενοι, μαλλον σε φαση Φλοριδας θα παει με μπλοκ κατοικιων με μαντρες και φυλαξη στα καλυτερα κομματια της Ελλαδος δημιουργωντας μεγαλυτερες ανισοτητες.
Μαλακα μου τους λενε μεσα στα μουτρα θα γινετε οι ξεσκατιστρες των Ευρωπαιων και χαιρονται....
Ε ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα;
Τι, όλοι πρέπει να γίνουμε τεβέλοπερς και να παράγουμε προϊόντα υπεραξίας;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Δημοκράτης
Σε αναγκάζει κανένας να δουλέψεις με γέρους;Nostalgia έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:09Αντιλαμβανομαι οτι σε προσωπικο επιπεδο το να αδειαζεις την παπια ενος γερου μπορει να ειναι σουπερ στοχος για σενα, αλλα για μενα δεν ειναι, ουτε θεωρειται αναπτυξη.Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:04Έρχονται οι γέροι και μας κλέβουν τους γυμναστές και τα οικόπεδαNostalgia έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:02
Ε ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα;
-
Δημοκράτης
Ρε είναι ψεκασμενοι λέμε. Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Μια οι τουρίστες που δίνουν όλα τα λεφτά τους στα all inclusive μια Οι γέροι που θα μας κλέψουν τους γυμναστές, μια το ελληνικό που έχει αρχαία αεροπλάνα μετά απορούν γιατί περιμένουν το ταμείο ανεργίαςtalaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:05Ε το ιδιο λεμε, θα ανέβουν οι δουλειες και για τους γυμναστες, επειδη ρωταγε ο αλλος πως θα βρει δουλειά ο κοσμος και ειψε ανοίξει ο Ουτης σχετικό θέμαΔημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:03Έρχονται οι γέροι και μας παίρνουν τους γυμναστές
Από το παραπάνω εγώ καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει περισσότερη δουλειά στα γυμναστήρια που μόνο κλαο είναι
Όχι ότι ο παραπάνω δεν θα μπορεί να βρει γυμναστή
Σωστή παρατήρηση πολ, κακά τα ψέματα, δε φτάνει το 400ρι που παίρνουν, πρέπει να τους βρούμε να κάνουν και κάνα μεροκάματο, ξες για ποιους λέω ε, για τους επενδυτές από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν.Μηχανικός έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:14Έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από τους νέους, ούτε ελεύθερο κάμπινγκ μπορούν να κάνουν, ούτε να κοιμούνται στις παραλίες, ούτε να τη βγάζουν με ένα πιτόγυρο, ούτε καν να συντηρήσουν μόνοι τους στο σπίτι τους.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:52τα γεροντια εχουν αναγκες οπως και οι νεοι. και αυτοκινητα θα εχουν, και υπολογιστες, και ταξιδια θα κανουν, και σπιτια θα χτιζουν-επισκευαζουν, και χομπι θα εχουν....και το χρημα θα γυριζει σε ολους τους κλαδους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:23 πες μου ρε ταλαίπωρε, ο πτυχιούχος επιστήμονας τι δουλειά θα βρει επειδή θα μαζέψεις όλη τη γερουσία στην Ελλάδα;
γκαρσόνι στη ταβέρνα;
Πολύ καλή ιδέα γενικότερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Υποτίθεται. Φαν φακτ: Έχω δει με τα μάτια μου να μην παίρνουν την κάρτα του ξένου και να τον δηλώνουν ανασφάλιστο μόνο και μόνο γιατί βαριόταν η ψωλα στην υποδοχή να συμπληρώσει τα στοιχεία
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ναι, οκ, το πιστευω 100% οτι θα γινεται κι αυτο, αλλα τι να κανεις που δε γινομαστε κρατος αν δεν κρεμασουμε στις κεντρικες πλατειες τους μισους Δ.Υ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:28
Υποτίθεται. Φαν φακτ: Έχω δει με τα μάτια μου να μην παίρνουν την κάρτα του ξένου και να τον δηλώνουν ανασφάλιστο μόνο και μόνο γιατί βαριόταν η ψωλα στην υποδοχή να συμπληρώσει τα στοιχεία
Μετά τους Αλβανούς το 1991, τους πρόσφυγες την τελευταία 5ετία και την πώληση ελληνικών περιουσιών σε Κινέζους και Άραβες, οι ελληνικές κυβερνήσεις θέλουν τώρα να κουβαλήσουν και αλλοδαπούς συνταξιούχους για μόνιμη εγκατάσταση.
Καλά πάμε.
Πλήρης διάλυση αυτής της χώρας.
Απορώ ποιοί έχουν αυτές τις υπέροχες ιδέες;
Καλά πάμε.
οι συνταξιουχοι δε γαμανε, οποτε δεν κινδυνευουμε να αφησουν απογονους που θα μαγαρισουν το ελ ντιενει και τον ιχωρ.runner έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:37 Μετά τους Αλβανούς το 1991, τους πρόσφυγες την τελευταία 5ετία και την πώληση ελληνικών περιουσιών σε Κινέζους και Άραβες, οι ελληνικές κυβερνήσεις θέλουν τώρα να κουβαλήσουν και αλλοδαπούς συνταξιούχους για μόνιμη εγκατάσταση.
Καλά πάμε.
- Philip Mortimer
Οι δικές σας ιδέες είναι τελείως αναχρονιστικές. Θέλετε να μας κάνετε Βενεζουέλα με τον Βαρουφάκη και τωρα διαμαρτυρεστε που θα μπει χρήμα στη χώρα.sys3x έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:42 Καταρχήν παιδιά μόνο και μόνο που το βρίσκουν καλή ιδέα ο τζι και ο ταλ θα έπρεπε να σας προβληματίσει λίγο παραπάνω, ότι είναι τρομερή αναμπτυξιακή ιδέα εννοάω.
- Otto Weininger
Εγώ δεν κατάλαβα. Θα φορολογείται και στην χώρα που του δίνει την σύνταξη και εδώ με 7% ;panos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 12:39 Το 7% συζητιέται, αν θα μπορούσε να είναι 10 ή 12 ή δεν ξέρω γω τι.
Ομως αν δηλώσουν Ελλάδα σαν φορολογική κατοικία 1εκ Ευρωπαίοι συνταξιουχοι και αφήσει ο καθένας ένα χιλιάρικο φόρο ετησίως, είναι 1 δις ευρώ κάθε χρόνο.
Καθόλου άσχημα.
Γιατί να έρθει τότε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν το λέω σκεπτόμενος ρατσιστικά ή υπερεθνικιστικά.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:40 οι συνταξιουχοι δε γαμανε, οποτε δεν κινδυνευουμε να αφησουν απογονους που θα μαγαρισουν το ελ ντιενει και τον ιχωρ.![]()
Να αρχίσουν να γίνονται οι ξένοι περισσότεροι από τους ντόπιους, φαινόμενο που συναντάς βέβαια σε άλλες χώρες, δε νομίζω πως θα άρεσε σε πολλούς κατοίκους αυτής της χώρας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares