Θα φέρεις και τα παιδιά μαζί;talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:31τωρα ειμαστε κλεισμενοι μεσα ρε συ λογω πανδημιαςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:25Έλα ρε συ με συγκλόνισες.![]()
Για εστιατόρια και ρούχα ρώτησα που είναι κάποια σταθερά μηνιαία έξοδα, που καθορίζουν τον συμφέροντα καταναλωτή. Και δεν απάντησες.
Το να δώσεις δυομισι χιλιάρικα για καναπέ δε λέει κάτι.
Μπορεί τον προηγούμενο να τον είχες πάρει πριν 30 χρόνια.![]()
Για να μην μπω και στο αμιγώς παραγωγικό ζήτημα των εγχώριων ή μη προϊόντων.
γενικα σε στιατορια φευγανε κανα πεντακοσαρικο το μηνα, σουπερ μαρκετ κανα 600ρι το μηνα, γενικα καταναλωτικα εξοδα με τα παιδια μαζι κατω απο 4-5 χιλιαρικα δεν πεφτω το μηνα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας
Re: Αυτό, αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της αποικίας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Σιγά μην πέφτουν και 100 διςtalaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:30γιατροι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:23πες μου ρε ταλαίπωρε, ο πτυχιούχος επιστήμονας τι δουλειά θα βρει επειδή θα μαζέψεις όλη τη γερουσία στην Ελλάδα;talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:22
ε προφανως και ειναι κινητρο το να μειωθει η ανεργια και να ανεβουν οι μισθοι
γκαρσόνι στη ταβέρνα;
φαρμακοποιοι;
γυμναστες;
καθηγητες ξενων γλωσσων;
δηλαδη αν πεφτουν αλλα 10 δις το χρονο στην αγορα με λεφτα ερχομενα απο εξω, δεν θα ανοιξουν δουλειες;
Μόνο γιατροί θα δουλέψουν παραπανω, κ εγω που πληρώνω φόρους θα πρέπει να διώξω τον 89χρονο αλεξιπτωτιστη συνταξιούχο απο το κρεβάτι στο νοσοκομείο που έχει κατασκηνώσει για να παρω τη θέση του αμα μου συμβεί κατι. Για τους λοιπούς, Ναι, θα ανεβάσουν τις τιμές με συνέπεια να μην μπορώ να πάω εγω σε γυμναστή, όπως τώρα δε μπορώ να νοικιάσω σπίτι με όλους τους Airbnb τουρίστες
Και γιατί να μπαίνουμε σε τέτοια επιπλέον αχρείαστα έξοδα; τι να τα κάνουμε τα σχολεία και τα πανεπιζήμια, θα μαθαίνουν τα παλιά γκαρσόνια τα νέα απευθείας στην δουλειά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:29καθόλουsys3x έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:25Άσχημα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:23
πες μου ρε ταλαίπωρε, ο πτυχιούχος επιστήμονας τι δουλειά θα βρει επειδή θα μαζέψεις όλη τη γερουσία στην Ελλάδα;
γκαρσόνι στη ταβέρνα;
απλά να κλείσουμε μερικά πανεπιστήμια, να μειωθούν τα έξοδα
να ανοίξουν σχολές για γκαρσόνια, μπάρμαν, κρουπιέρηδες και ναυαγοσώστες
το εκπαιδευτικό σύστημα θα πρέπει να προσαρμοστεί και να υποστηρίξει το νέο αναπτυξιακό προσανατολισμό της χώρας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ακριβως! Η Ελλαδα ως Ευρωπαικο ΚΑΠΗ. Τερμα ηλιθιο, τερμα αδικο....ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:05η Ελλάδα ως γεροκομείοΔημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:00 Το κράτος παράγει έναν νόμο που δεν κοστίζει τίποτα και που μπορεί να φέρει κυριολεκτικά τζάμπα λεφτά στην χώρα από το εξωτερικό και κάποιοι γκρινιάζετε
Ήθελα να ήξερα τι έχετε στην κεφάλα σας
στο κεφάλι μου εγώ θα είχα μια ανάπτυξη που να βασίζεται στην παραγωγή και στη μεταποίηση, όχι στα γεροκομεία, τα μπιτσόμπαρα, τα καφέ και τις οργανωμένες πλαζ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
talaipwros
Χωρις τα παιδια λοιπον δε φευγει κατω απο 2 -3 χιλιάρικα το μηνα με τίποταΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:35Θα φέρεις και τα παιδιά μαζί;talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:31τωρα ειμαστε κλεισμενοι μεσα ρε συ λογω πανδημιαςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:25
Έλα ρε συ με συγκλόνισες.![]()
Για εστιατόρια και ρούχα ρώτησα που είναι κάποια σταθερά μηνιαία έξοδα, που καθορίζουν τον συμφέροντα καταναλωτή. Και δεν απάντησες.
Το να δώσεις δυομισι χιλιάρικα για καναπέ δε λέει κάτι.
Μπορεί τον προηγούμενο να τον είχες πάρει πριν 30 χρόνια.![]()
Για να μην μπω και στο αμιγώς παραγωγικό ζήτημα των εγχώριων ή μη προϊόντων.
γενικα σε στιατορια φευγανε κανα πεντακοσαρικο το μηνα, σουπερ μαρκετ κανα 600ρι το μηνα, γενικα καταναλωτικα εξοδα με τα παιδια μαζι κατω απο 4-5 χιλιαρικα δεν πεφτω το μηνα![]()
Πρέπει να γίνουν και μερικές θυσίες για την ανάμπτυξ, επίσης γιατί να διώξεις τον γεράκο Γερμανό συνταξιούχο από το κρεβάτι του που πλήρωσε με τους φόρους του εδώ και πόσες γενεές, από το 40 ακόμα, τι είσαι; κανένας απολίτιστος για δε ξες να βάζεις ένα χατζαπλάστ;EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:35Σιγά μην πέφτουν και 100 διςtalaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:30γιατροι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:23
πες μου ρε ταλαίπωρε, ο πτυχιούχος επιστήμονας τι δουλειά θα βρει επειδή θα μαζέψεις όλη τη γερουσία στην Ελλάδα;
γκαρσόνι στη ταβέρνα;
φαρμακοποιοι;
γυμναστες;
καθηγητες ξενων γλωσσων;
δηλαδη αν πεφτουν αλλα 10 δις το χρονο στην αγορα με λεφτα ερχομενα απο εξω, δεν θα ανοιξουν δουλειες;
Μόνο γιατροί θα δουλέψουν παραπανω, κ εγω που πληρώνω φόρους θα πρέπει να διώξω τον 89χρονο αλεξιπτωτιστη συνταξιούχο απο το κρεβάτι στο νοσοκομείο που έχει κατασκηνώσει για να παρω τη θέση του αμα μου συμβεί κατι. Για τους λοιπούς, Ναι, θα ανεβάσουν τις τιμές με συνέπεια να μην μπορώ να πάω εγω σε γυμναστή, όπως τώρα δε μπορώ να νοικιάσω σπίτι με όλους τους Airbnb τουρίστες
.
.
Καταρχήν παιδιά μόνο και μόνο που το βρίσκουν καλή ιδέα ο τζι και ο ταλ θα έπρεπε να σας προβληματίσει λίγο παραπάνω, ότι είναι τρομερή αναμπτυξιακή ιδέα εννοάω.
.
.
Οπως ακριβως ειπε ο Εκπληκτικος, ας μας πουν ποσο θα εινι το κοστος περιθαλψης της Ευρωπαικης γερουσιας!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
νομιζω αυτα χρεώνονται στον ασφαλιστικο φορεα της χωρας τουςEKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:10Θα αφαιμαχθουν για να στηρίξουν τη νοσηλεία και τις ιατρικές εξετάσεις τουςΑσέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:03
πως θα αφαιμαχθουν για να τους στηριξουν; δε θα παρουν κατι απο το κρατος μας, μονο θα φερουν.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δε κατάλαβα, δε θες δημόσια υγεία ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;Nostalgia έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:44 Οπως ακριβως ειπε ο Εκπληκτικος, ας μας πουν ποσο θα εινι το κοστος περιθαλψης της Ευρωπαικης γερουσιας!
ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;
.
.
Επειδή ζεις στην Αγγλία.talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:39Χωρις τα παιδια λοιπον δε φευγει κατω απο 2 -3 χιλιάρικα το μηνα με τίποταΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:35Θα φέρεις και τα παιδιά μαζί;talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:31
τωρα ειμαστε κλεισμενοι μεσα ρε συ λογω πανδημιας
γενικα σε στιατορια φευγανε κανα πεντακοσαρικο το μηνα, σουπερ μαρκετ κανα 600ρι το μηνα, γενικα καταναλωτικα εξοδα με τα παιδια μαζι κατω απο 4-5 χιλιαρικα δεν πεφτω το μηνα![]()
Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Ποια είναι η αντιστοίχιση των 2-3 χιλιάρικων στην Ελλάδα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Ιούλ 2020, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
2-3 χιλιαρικα ευρω . μπορει και παραπανωΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:46Επειδή ζεις στην Αγγλία.talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:39Χωρις τα παιδια λοιπον δε φευγει κατω απο 2 -3 χιλιάρικα το μηνα με τίποτα
Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Ποια είναι η αντιστοίχιση τνω 2-3 χιλιάρικων στην Ελλάδα;![]()
το λας βεγκας μια χαρα ανεπτυγμενο ειναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:12γενικά μιλάωΥδράργυρος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:07Τι μπιτσόμπαρα; Φαρμακεία θα ανοίξουνεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:05
η Ελλάδα ως γεροκομείο
στο κεφάλι μου εγώ θα είχα μια ανάπτυξη που να βασίζεται στην παραγωγή και στη μεταποίηση, όχι στα γεροκομεία, τα μπιτσόμπαρα, τα καφέ και τις οργανωμένες πλαζ
μέχρι τώρα οι επενδύσεις για τις οποίες μιλάμε είναι ξενοδοχεία και καζίνα
αυτό για μένα δεν είναι ανάπτυξη
Ακριβώς.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:46νομίζωEKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:10Θα αφαιμαχθουν για να στηρίξουν τη νοσηλεία και τις ιατρικές εξετάσεις τουςΑσέβαστος έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:03
πως θα αφαιμαχθουν για να τους στηριξουν; δε θα παρουν κατι απο το κρατος μας, μονο θα φερουν.![]()
.
.
ισχυει. και ειναι το μονο τρωτο σημειο. δεν θα επρεπε να ειναι νομιμο αυτο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:13καταστρατηγεί την έννοια της ισότηταςΔημοκράτης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:11Είπε κανένας ότι αυτό είναι το μόνο μέτρο; επιβαρύνει κάπου το ελληνικό κράτος αυτός ο νομος:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:05
η Ελλάδα ως γεροκομείο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares