Δε ξέρω ρε στάβμου, τους ρώτησες και σε είπαν γουστάρουν πόλεμο;stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:59Ξέρεις τί γίνεται ρε sys;sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:52Τότε πολύ φοβάμαι καλέ μου φίλε ότι είσαι ξύπνιοςstavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:01
Αγνοώντας την ύπαρξή της το μόνο που βρήκα στο google ήταν η ...γραμμική παλινδρόμηση.
Μήπως με αυτήν ασχολείσαι τακτικά και μπερδεύτηκες;![]()
Ναι, φυσικά. Αυτοί είναι ειρηνοποιοί. Οι υπόλοιποι είμαστε οι φταίχτες ...
Μισό να συμβουλευτώ την μαγική μου σφαίρα.![]()
Ναι. Έχεις δίκιο. Το έδειξε και η σφαίρα.
Εξαρτάται. Αν είμαι ζεσταμένος ξεκινώ με μουάι τάι, συνεχίζω με τάε κβον ντο, ρίχνω τον κλέφτη με τζούντο, τον καθηλώνω με ελευθέρα πάλη, και τον τελειώνω με ζίου ζίτσου.
Μετά βέβαια ξυπνώ...
μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων.
![]()
Κάποιοι ζουν μία πολεμική φαντασίωση. Ίσως φταίει το πολύ Ράμπο ή Πλατούν που έβλεπαν στα νιάτα τους και διαμόρφωσαν τέτοιες συνειδήσεις.
Ό,τι και να τους πεις, ακόμα και στο φόρουμ, το πρώτο που τους έρχεται στο φτωχό μυαλό είναι τα κουμπούρια και τα πλακώματα.
Εμένα πάντως με κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράμα, που ξες τι θέλουν οι άλλοι και μιλάς και εκ μέρους των, οι άλλοι όχι εσύ εσύ, εσύ:
Αλλά σε ρωτάω ξανά, τους ρώτηξες; τους Τούρκοι εννοάω, τους ρώτηξες; μήπως θέλουν κάτι άλλο ρε παιδί μου.Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα ειρηνικά και να προσπαθούμε να ζήσουμε όλοι οι λαοί όσο καλύτερα γίνεται;