!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:59
sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:52
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:01
Αγνοώντας την ύπαρξή της το μόνο που βρήκα στο google ήταν η ...γραμμική παλινδρόμηση.
Μήπως με αυτήν ασχολείσαι τακτικά και μπερδεύτηκες; :smt047

Ναι, φυσικά. Αυτοί είναι ειρηνοποιοί. Οι υπόλοιποι είμαστε οι φταίχτες ...

Μισό να συμβουλευτώ την μαγική μου σφαίρα. :csph:
Ναι. Έχεις δίκιο. Το έδειξε και η σφαίρα.

Εξαρτάται. Αν είμαι ζεσταμένος ξεκινώ με μουάι τάι, συνεχίζω με τάε κβον ντο, ρίχνω τον κλέφτη με τζούντο, τον καθηλώνω με ελευθέρα πάλη, και τον τελειώνω με ζίου ζίτσου.
Μετά βέβαια ξυπνώ...
Τότε πολύ φοβάμαι καλέ μου φίλε ότι είσαι ξύπνιος
μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων.
:a040:
Ξέρεις τί γίνεται ρε sys;
Κάποιοι ζουν μία πολεμική φαντασίωση. Ίσως φταίει το πολύ Ράμπο ή Πλατούν που έβλεπαν στα νιάτα τους και διαμόρφωσαν τέτοιες συνειδήσεις.
Ό,τι και να τους πεις, ακόμα και στο φόρουμ, το πρώτο που τους έρχεται στο φτωχό μυαλό είναι τα κουμπούρια και τα πλακώματα.
Δε ξέρω ρε στάβμου, τους ρώτησες και σε είπαν γουστάρουν πόλεμο;
Εμένα πάντως με κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράμα, που ξες τι θέλουν οι άλλοι και μιλάς και εκ μέρους των, οι άλλοι όχι εσύ εσύ, εσύ:

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα ειρηνικά και να προσπαθούμε να ζήσουμε όλοι οι λαοί όσο καλύτερα γίνεται;

Αλλά σε ρωτάω ξανά, τους ρώτηξες; τους Τούρκοι εννοάω, τους ρώτηξες; μήπως θέλουν κάτι άλλο ρε παιδί μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:11
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:59
sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:52

Τότε πολύ φοβάμαι καλέ μου φίλε ότι είσαι ξύπνιος
μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων.
:a040:
Ξέρεις τί γίνεται ρε sys;
Κάποιοι ζουν μία πολεμική φαντασίωση. Ίσως φταίει το πολύ Ράμπο ή Πλατούν που έβλεπαν στα νιάτα τους και διαμόρφωσαν τέτοιες συνειδήσεις.
Ό,τι και να τους πεις, ακόμα και στο φόρουμ, το πρώτο που τους έρχεται στο φτωχό μυαλό είναι τα κουμπούρια και τα πλακώματα.
Δε ξέρω ρε στάβμου, τους ρώτησες και σε είπαν γουστάρουν πόλεμο;
Εμένα πάντως με κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράμα, που ξες τι θέλουν οι άλλοι και μιλάς και εκ μέρους των, οι άλλοι όχι εσύ εσύ
Έχω ταλέντο να διακρίνω φοβερά πολύπλοκες νοηματικές γραμμές, όπως πχ. ότι αυτός που γράφει μονίμως για να πάρουμε τα κουμπούρια και να αρχίσουμε πολέμους δεν ενδιαφέρεται για την ειρήνη.

stavmanr έγραψε: Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα ειρηνικά και να προσπαθούμε να ζήσουμε όλοι οι λαοί όσο καλύτερα γίνεται;
Αλλά σε ρωτάω ξανά, τους ρώτηξες; τους Τούρκοι εννοάω, τους ρώτηξες; μήπως θέλουν κάτι άλλο ρε παιδί μου.
Είμαι βέβαιος ότι φωνές ηρεμίας υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, όπως και φωνές υστερίας.
Καθένας από το δικό του μέρος προσπαθεί να εκλογικεύσει τα Ορκς.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ουφ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Τι κακό κι αυτό ρε συ...

Άμα δεν ακούσετε βόμβες να πέφτουν κουράζεστε κι αρχίζετε τα ουφ.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

πουφ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Achristect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Achristect »

Ασχετο με αφορμή τα άρθρα περί προσεγγισης με τους Αρμενιους. Ελπίζω η κυβέρνηση να απαντάει σε ολες τις χώρες που έχει προσεγγίσει η Τουρκία στη γειτονιά μας και να μην καθεται να τους κοιτάει. Δε γίνεται η Αλβανία η Βουλγαρία ή οποία άλλη χώρα έχει σχέσεις με την Τουρκία να μη δέχεται από εμάς έντονες πιέσεις. Στο τέλος θα περικυκλωθουμε από Τουρκοφιλους και βάσεις χωρίς ΚΑΝ να έχουμε προσεγγίσει ή απειλησει. Ειδικά την Αλβανία έπρεπε να την έχουμε μαστιγιο και καρότο με τις τόσες σχέσεις που έχουμε. Δε νοείται να ειναι προτεκτορατο των Τούρκων.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Το πιο αστείο είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι ο αριθμός των πλοίων και των αεροπλάνων καθορίζει έναν πόλεμο μεταξύ δύο δευτεροκλασάτων κρατών...

Δεν βλέπουν πχ τη Συρία που έγινε παζάρι εθνών. Μέχρι και οι ...εσκιμώοι έχουν στείλει εκεί στρατεύματα.
Ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα βρει δύο κράτη διαλυμένα και 30 άλλα κράτη, τουλάχιστον, να μοιράζονται τη λεία.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:55
OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:41
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:35 Γράψε μου το επιχείρημά σου, για να προσπαθήσω να το απαντήσω.
Δεν γίνεται αυτό - είσαι ήδη καμένος εγκεφαλικά για να καταλάβεις από λογική...
:003:
Για παράδειγμα σε ρώτησα απλά τι θα έκανες εάν κάποιος σου έκλεβε το πορτοφόλι και μου έγραψες ανοησίες.
Δεν θα ξεκινούσα πόλεμο πάντως...

Και συνεχίζεις να το κάνεις - εκεί... με επιμονή που δείχνει ότι δεν μπορείς να δεχτείς τις κατευθύνσεις που θα πάρει η λογική απάντηση που θα δώσεις... Το ξέρεις, αλλά προσπαθείς να το αποφύγεις, όπως ο διάολος το λιβάνι...
Η ερώτηση είναι γιατί;;; Είσαι τόσο κολλημένος με τις ιδέες σου που δεν μπορείς να δεχτείς ότι είναι λάθος;;;

Ή η Τουρκία έχει ήδη καταλάβει εκτάσεις στη Συρία, έχει ισοπεδώσει πάνω από 1000 χωριά στου Κουρδιστάν, κάνει ντου με το έτσι θέλω στο Ιράκ (μεταξύ άλλων) και εσύ μου γράφεις ότι φταίνε οι γκρίζοι λύκοι και η χρυσή αυγή εάν θα πάμε σε πόλεμο!!!
Ναι.
Οι γκρίζοι λύκοι φανατίζουν και τραμπουκίζουν το εσωτερικό της Τουρκίας.
Οι χρυσαβγίτες πάσης κομματικής διαφοροποίησης φανατίζουν και τραμπουκίζουν στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Αν πάμε σε πόλεμο, σίγουρα θα είναι από τους μεν, και τους δε.

Δεν θέλουμε ούτε τους μεν, ούτε τους δε.
Αν το ερώτημά σου είναι ότι επειδή υπάρχουν γκρίζοι λύκοι απέναντι πρέπει να έχουμε χρυσαβγίτες εδώ, η απάντηση είναι απλή: ναι, αν θέλουμε γενικά να ξαναγίνουμε νεάντερταλ.

Ή να γίνεις γιουσουφάκι... Μάλλον γουστάρεις τρελά να σου πάρουν την περιουσία όπως στην Κύπρο και να σε κάνουν γιουσουφάκι ε;;;
Εκτός βέβαια εάν εσύ ξέρεις και άλλους τρόπους να τους σταματήσουμε χωρίς "να γίνουμε νεάτερνταλ"- ξέρεις, έτσι δεν είναι;;;
Για αυτό αντιδράς σε πολεμικές θέσεις - οπότε περιμένουμε να μας πεις ποιές είναι αυτές οι τρομερές αναίμακτες ιδέες που μπορούν να σταματήσουν την επιθετικότητα της Τουρκίας...
Βέβαια το να ονομάζεις χρυσαυγίτη όλον τον κόσμο που δεν θέλει να γίνει σαν εσένα γιουσουφάλι, δεν είναι και πολύ λογικό ξέβρεις...
Μπορεί όσοι έχουν αντίθετη γνώμη να μην είναι τυφλοί και να βλέπουν τι θα γίνει στο μέλλον εάν συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο από τους Τούρκους - ίσως να μην τρελοί και να θέλουν να γίνει στην Ελλάδα ότι στην Κύπρο, στο Κουρδιστά, στη Συρία...

Κατάλαβε το: δεν πας καλά!!!
Το φόρουμ έχει γεμίσει προφίλς που νομίζουν ότι έχουν ντοκτορά τηλεψυχανάλυσης.
Γενικά, όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι ένας από τους δύο σας έχει πρόβλημα. Απλά διαφωνείτε.

Στην επόμενη απόπειρα τηλεψυχανάλυσης θα γίνει αναφορά.

Να κάνεις αναφορά και στον ιατρικό σύλλογο γιατί δεν έχω ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για την νοσηλευτική!!! :smt005: :smt005: :smt005:
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:59 Μου λέει ο άλλος "αν σου κλέψουν το πορτοφόλι τί θα κάνεις";
Τίποτα. Δεν έμειναν και πολλά μέσα, ούτως ή άλλως. Δεν περίμενα τον Ερντογάν να μου αδειάσει το πορτοφόλι. Άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Ααααα!!!!
Επιτέλους απάντησες και δεν το είδα....
Δύο απαντήσεις...
Που δείχνουν ότι είσαι και χέστης και ότι δεν θέλεις να αγωνιστής για το οτιδήποτε...
Γιατί το πορτοφόλι δεν έχει μέσα μόνο χρήματα - έχει και άλλα πράγματα, όπως ταυτότητες ή φωτογραφίες ή το δίπλωμα οδήγησης που σου είναι αναγκαία.
Προτιμάς να σκύψεις το κεφάλι, προτιμάς να σε φτύσουν κατάμουτρα, προτιμάς να χάσεις την ίδια την ύπαρξη σου και να τρέχεις σαν γελοίος για να βγάλεις άλλα έγραφα, να χάσεις το πολύτιμο χρόνο σου, παρά να σταθείς στο ύψος σου σαν άντρας!!!
Οι πελάτες σου, ξέρουν ότι είσαι ηττοπαθής;;; Ή εκεί το παίζεις άγριος και τρομέρος;;;

.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Την καλύτερη στρατιωτική ανάλυση στα ελληνοτουρκικά την έκανε ο γέροντας Παΐσιος. Αναγνωρίζοντας την αγάπη του Ελληνα για τον φραπέ και την ξάπλα, οραματίστηκε να πολεμούν άλλοι για πάρτη του -οι ομόδοξοι Ρώσοι- και μόλις τελειώσουν, θα έρθουμε εμείς να στρογγυλοκαθήσουμε στην Πόλη ανοίγοντας τουριστικές επιχειρήσεις γύρω από τη θάλασσα του Μαρμαρά, να τα κονομάμε κιόλας.

https://www.dogma.gr/diafora/gerontas-p ... es/107861/
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:01
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:59 Μου λέει ο άλλος "αν σου κλέψουν το πορτοφόλι τί θα κάνεις";
Τίποτα. Δεν έμειναν και πολλά μέσα, ούτως ή άλλως. Δεν περίμενα τον Ερντογάν να μου αδειάσει το πορτοφόλι. Άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Ααααα!!!!
Επιτέλους απάντησες και δεν το είδα....
Δύο απαντήσεις...
Που δείχνουν ότι είσαι και χέστης και ότι δεν θέλεις να αγωνιστής για το οτιδήποτε...
Γιατί το πορτοφόλι δεν έχει μέσα μόνο χρήματα - έχει και άλλα πράγματα, όπως ταυτότητες ή φωτογραφίες ή το δίπλωμα οδήγησης που σου είναι αναγκαία.
Προτιμάς να σκύψεις το κεφάλι, προτιμάς να σε φτύσουν κατάμουτρα, προτιμάς να χάσεις την ίδια την ύπαρξη σου και να τρέχεις σαν γελοίος για να βγάλεις άλλα έγραφα, να χάσεις το πολύτιμο χρόνο σου, παρά να σταθείς στο ύψος σου σαν άντρας!!!
Οι πελάτες σου, ξέρουν ότι είσαι ηττοπαθής;;; Ή εκεί το παίζεις άγριος και τρομέρος;;;

.
Χαλάρωσε άνθρωπέ μου. Θα κάνεις μπαμ και θα γεμίσει το πληκτρολόγιο μπαρούτι.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:19 Χαλάρωσε άνθρωπέ μου. Θα κάνεις μπαμ και θα γεμίσει το πληκτρολόγιο μπαρούτι.
Και πάλι υπεκφεύγεις!!! Και πάλι!!!
Μες μας, πιστεύεις ότι οι ιδέες σου είναι ιερές - σαν τις αγελάδες στην Ινδία - και πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο;;;

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:28
stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:19 Χαλάρωσε άνθρωπέ μου. Θα κάνεις μπαμ και θα γεμίσει το πληκτρολόγιο μπαρούτι.
Και πάλι υπεκφεύγεις!!! Και πάλι!!!
Μες μας, πιστεύεις ότι οι ιδέες σου είναι ιερές - σαν τις αγελάδες στην Ινδία - και πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο;;;
Έλα βρε οαν που υπεκφεύγω.
Αν μου κλέψουν το πορτοφόλι, κι αν μου κλέψουν την παντόφλα, κι αν μου κλέψουν το μπαστούνι...

Μου το κλέβουν ήδη. Απλά δεν είναι αυτοί που φαντάζεσαι ή νομίζεις.
Ήρθε το κράτος και σου πήρε τα σώβρακα για να τα δώσει στους "δανειστές". Πού ήσουν να πάρεις το τουφέκι και να τα βάλεις με την ΕΕ;
Ήρθε η κυβέρνηση και ξεπουλά ελληνική γη και ελληνικές επιχειρήσεις. Μούγκα ο Οαν.
Ήρθαν οι τράπεζες και σου πήραν 35 δις. Μούγκα ο Οαν.

Αλλά κατά τα λοιπά στεναχωριέται για την περίπτωση που ο γύφτος θα κλέψει το άδειο μου -από όλους τους υπόλοιπους- πορτοφόλι...

Άλλοι δεν έχουν πατήσει σε εκκλησία από τότε που γεννήθηκαν, ούτε για να βαφτιστούν και σφίχτηκαν λέει για την Αγια-Σοφιά.

Πολέμαρχοι του καναπέ και του WOW.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Εικόνα

Συγκλονιστικό μήνυμα Πομάκας στην Θράκη: “Τούτο το χώμα είναι..!”

Εικόνα

Αυτούς τους Έλληνες τους έχει παραδώσει το ελληνικό κράτος στην τουρκική συμμορία που αλωνίζει στην Θράκη και πέριξ.

Δείτε το μήνυμα αυτής της Πομάκας που τα λέει όλα:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Απάντηση