!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Θρησκείας

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Θρησκείας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ιντερνετικέ μου πανεπιστήμονα, από την λύσσα σου πιάστηκες από την μύτη...
Λοξίας έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 21:43 Πολυ ωραίο επιχείρημα πανεπιστήμονα!
Άλλο παράδειγμα: αν κάτι μπορεί να είναι υπαρκτό ή μη υπαρκτό, αν δεν είναι υπαρκτό τότε είναι ανύπαρκτο και το ανάποδο.
Να το εφαρμόσεις και στην απόδειξη του θεού σου.
Μιας και δεν μπορεί να αποδειχθεί υπαρκτός ο θεός σου (και των άλλων), τότε είναι ανύπαρκτος. :003:
Εύγε!
Η εις άτοπον απαγωγή, λειτούργησε σαν μπούμεραγκ, αλλά εσύ βέβαια δεν ιδρώνεις καθόλου από τις ουρανομήκεις παπαρολογίες που αμολάς.
Απλώς, κάνεις ότι δεν τις βλέπεις... :003:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 07:50
Λοξίας έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 13:54 Καλά καλά...να γυρνάς και κάνα πλευρό στον ύπνο σου.
Ξέρεις κάτι απορώ πως μια χώρα σαν την Ελλάδα έχει επιβιώσει 3000 χρόνια ?
Αυτός που επιβιώνει σε μια δύσκολη στιγμή δεν είναι ούτε ο έξυπνος ούτε ο μορφωμένος
αλλά αυτός που μπορεί να δεχθεί και να προσαρμοστεί στην αλλαγή.
Εδώ στην Ελλάδα το κατεστημένο δεν δέχεται καμία αλλαγή και μπαίνει το ερώτημα πως στο διάολο επιβιώνουμε ακόμα? :102:
Η απορία σου έχει απάντηση, όσο και να μην σου αρέσει.
Όπως έχει επιβιώσει η Ελλάδα και χωρίς τις "πατέντες", τις "εφευρέσεις" και τις "θεωρίες" των διάφορων ψεκασμένων, όπως είναι ο Χ. Τσόλκας ή ο άλλος που εφηύρε το "απόλυτο αυτοκίνητο", ή ο άλλος που εφηύρε "δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια", έτσι θα επιβιώσει και χωρίς την δική σου "εφεύρεση".
ΕΣΥ είσαι αυτός που χάνει, διότι δεν δέχεσαι υποδείξεις και παριστάνεις τον μέγα επιστήμονα.

Η Ελλάδα λοιπόν θα επιβιώσει.
Αυτή που δεν θα επιβιώσει, είναι η "εφεύρεσή" σου.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:45
axilmar έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:15
seismic έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 12:01 Ο Θεός δεν είναι από ύλη αλλά από σκεπτόμενη ενέργεια. Δες μέσα σου και θα τον δεις.
Οι επιστήμονες είναι τόσο μεγάλα ψώνια που φοβούνται μην τους πάρει την δόξα ο θεός και τον βγάζουν ανύπαρκτο όπως φοβούνται και εμένα τον λασπιτζή μην τους πάρω την δόξα της αντισεισμικής τεχνολογίας και τους βγάλω άχρηστους.
Για τον λόγο αυτό βγάζουν άχρηστο εμένα και με ανύπαρκτη χρήση την πατέντα μου.
Σαπίλα ... μόνο η επιστήμη σκέπτεται τα άλλα όλα έγιναν δια μαγείας... :smt005:
Αν περάσεις μια φορά κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι αυτό είναι τυχερό.
Αν ξανά περάσεις και σου ξαναπέσει γλάστρα στο κεφάλι άντε να πεις ότι ήταν η κακιά η ώρα και ήταν σύμπτωση να την φας δεύτερη φορά.
Αν όμως περνάς και την τρως στο κεφάλι καθημερινά τότε δεν είναι ούτε στην τύχη ούτε σύμπτωση. Είναι σχεδιασμένο από κάποιον που σε μισεί και λέγεται δεδομένο.
Η φύση έχει δεδομένους νόμους είναι νομοτελής οι οποίοι χρειάζονται για να γίνουν τον νομοθέτη.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάτι που είναι ούτε καν χαζό αλλά τυχαίο έφτιαξε εμένα τον έξυπνο.
Ναι κάτι πολύπλοκο όπως είναι το σύμπαν όλο μπορεί να έγινε και τυχαία, αλλά οι πιθανότητες να συνέβη αυτό είναι μία στα 500 τρισεκατομμύρια. Όποιος πιστεύει στην τύχη να παίξει Λόττο :003:
Για οτι ισχυριζεσαι, φερεις το βαρος των αποδειξεων, αλλιως δεν ισχυει.
Δεν ισχύει το δικό μου που έχει την λογική και ισχύει της επιστήμης που έχει πιθανότητες ένα στα 500 τρισεκατομμύρια?
Σωστά! Όπως στα λέει ο axilmar!
Και ναι! Φυσικά και θα ισχύει αυτό που λέει η επιστήμη και όχι αυτό που λες εσύ.
Εσύ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από Κοσμολογία, οπότε ό,τι και αν λές είναι ισχυρισμοί καφενείου.
Πικρή η αλήθεια, αλλά είναι αλήθεια.
jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap »

«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Λοξίας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 14:55

Δεν ισχύει το δικό μου που έχει την λογική και ισχύει της επιστήμης που έχει πιθανότητες ένα στα 500 τρισεκατομμύρια?
Σωστά! Όπως στα λέει ο axilmar!
Και ναι! Φυσικά και θα ισχύει αυτό που λέει η επιστήμη και όχι αυτό που λες εσύ.
Εσύ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από Κοσμολογία, οπότε ό,τι και αν λές είναι ισχυρισμοί καφενείου.
Πικρή η αλήθεια, αλλά είναι αλήθεια.
στα παπάκια μου η επιστήμη και οι κουμπαριές. Την αλήθεια ψάχνω και δεν θα την βρω στον απόπατο.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Ακριβώς εκεί σε γράφει και η επιστήμη.
Μάντεψε ποιος χάνει.
seismic

Λοξίας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:52 Ακριβώς εκεί σε γράφει και η επιστήμη.
Μάντεψε ποιος χάνει.
Η Αλήθεια χάνει και οι άνθρωποι που σας εμπιστεύονται.
Δεν βλέπεις τι γίνεται με τις άδειες τηλεόρασης και το μάτι?
Σκέψου τι γίνετε πίσω από την πλάτη μου για την πατέντα μου.
Σαπίλα παντού.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Η Αλήθεια δεν μπορεί να χάσει ποτέ!
Πάντα, μα πάντα, θα ανεβαίνει στην επιφάνεια, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρατήσουν στον βυθό.
Αυτό είναι νομοτέλεια.

Πίσω από την πλάτη σου δεν γίνεται απολύτως τίποτε. Όλα μπροστά σου έχουν γίνει. Μπροστά σου σε έχουν απορρίψει.
Και τα σοβαρά περιοδικά που απευθύνθηκες και οι ξένοι επιστήμονες στους οποίους στράφηκες, αλλά και οι Έλληνες επιστήμονες.
ΟΛΟΙ. Μπροστά σου!
Και η ευθύνη είναι δική σου. Προσπάθησαν αρκετοί να σε βοηθήσουν (ακόμα και στο φόρουμ προσπάθησαν κάποιοι), σου πρότειναν να σε βοηθήσουν να δέσεις με σωστά μαθηματικά και σωστούς υπολογισμούς αυτά που ισχυρίζεσαι. Αλλά εσύ μετά από δύο τρία ποστς αρχίζεις τα κοκορέματα και πως εσύ δεν έχεις ανάγκη να σου πουν τι θα κάνεις, διότι είσαι ερευνητής που είναι τίτλος ανώτερος του καθηγητή.
Εσύ είσαι αυτός που τους υποτιμάς και τους βρίζεις, επειδή δεν μπορεί ο εγωϊσμός σου να δεχθεί πως δεν έχεις τις γνώσεις που απαιτούνται και χρειάζεσαι βοήθεια. Δεν γνωρίζεις τα μαθηματικά που χρειάζονται και απαιτείς με θράσος από τα πανεπιστήμια και τους καθηγητές, να δεχθούν την μπακαλίστικη αριθμητική σου.

Για εσένα λοιπόν και με τον χαρακτήρα που κουβαλάς, δεν υπάρχει μέλλοντας. Δεν υπάρχει "θα". Υπάρχει μόνον παρακείμενος. "Έχεις".
"Έχεις" ήδη χάσει το τρένο, "έχεις" ήδη αποτύχει με την πατέντα σου, "έχεις" ήδη κλείσει όλους τους δρόμους με τον εγωϊσμό σου.

Μείνε λοιπόν με την πατέντα στο χέρι, κύριε "ερευνητά", που είσαι ανώτερος των καθηγητών και στο τέλος ξέρεις τι θα την κάνεις...
seismic

Λοξίας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 21:29 Η Αλήθεια δεν μπορεί να χάσει ποτέ!
Πάντα, μα πάντα, θα ανεβαίνει στην επιφάνεια, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρατήσουν στον βυθό.
Αυτό είναι νομοτέλεια.

Πίσω από την πλάτη σου δεν γίνεται απολύτως τίποτε. Όλα μπροστά σου έχουν γίνει. Μπροστά σου σε έχουν απορρίψει.
Και τα σοβαρά περιοδικά που απευθύνθηκες και οι ξένοι επιστήμονες στους οποίους στράφηκες, αλλά και οι Έλληνες επιστήμονες.
ΟΛΟΙ. Μπροστά σου!
Και η ευθύνη είναι δική σου. Προσπάθησαν αρκετοί να σε βοηθήσουν (ακόμα και στο φόρουμ προσπάθησαν κάποιοι), σου πρότειναν να σε βοηθήσουν να δέσεις με σωστά μαθηματικά και σωστούς υπολογισμούς αυτά που ισχυρίζεσαι. Αλλά εσύ μετά από δύο τρία ποστς αρχίζεις τα κοκορέματα και πως εσύ δεν έχεις ανάγκη να σου πουν τι θα κάνεις, διότι είσαι ερευνητής που είναι τίτλος ανώτερος του καθηγητή.
Εσύ είσαι αυτός που τους υποτιμάς και τους βρίζεις, επειδή δεν μπορεί ο εγωϊσμός σου να δεχθεί πως δεν έχεις τις γνώσεις που απαιτούνται και χρειάζεσαι βοήθεια. Δεν γνωρίζεις τα μαθηματικά που χρειάζονται και απαιτείς με θράσος από τα πανεπιστήμια και τους καθηγητές, να δεχθούν την μπακαλίστικη αριθμητική σου.

Για εσένα λοιπόν και με τον χαρακτήρα που κουβαλάς, δεν υπάρχει μέλλοντας. Δεν υπάρχει "θα". Υπάρχει μόνον παρακείμενος. "Έχεις".
"Έχεις" ήδη χάσει το τρένο, "έχεις" ήδη αποτύχει με την πατέντα σου, "έχεις" ήδη κλείσει όλους τους δρόμους με τον εγωϊσμό σου.

Μείνε λοιπόν με την πατέντα στο χέρι, κύριε "ερευνητά", που είσαι ανώτερος των καθηγητών και στο τέλος ξέρεις τι θα την κάνεις...
Ε τα θέλει ο κώλος σας να τα πω. Οι επιστήμονες που λες μου έφαγαν μια περιουσία για να μου δώσουν αποτελέσματα προσομοίωσης η οποία είχε γίνει πολλά χρόνια πριν και δεν αντιπροσώπευε την πατέντα μου. Πως να εμπιστευτώ πάλη αυτά τα λαμόγια?
Αυτή η πειραματική έρευνα που έχω κάνει, είναι αρκετή να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα.
Και αν δεν είναι ολοκληρωμένη όπως λένε τότε αντί να με πολεμούν έπρεπε να με βοηθήσουν στην έρευνα για να σωθεί κόσμος από τους σεισμούς. Αλλά θα χάσουν την μάσα...
Ναι έχω χάσει το παιχνίδι στην Ελλάδα από τις συντεχνίες αυτές που θέλουν να τα φάνε όλα και πήραν τα αρχίδι@ μου.
Κανένας δεν τολμά να μου τα πει μπροστά μου γιατί ξέρει ότι θα νιώσει λίγος με την απάντηση που θα πάρει.
Ρίχνουν λάσπη όπως εσύ καλυπτόμενοι πίσω από ένα ψευδώνυμο αλλά επιστημονικά δεν λένε τίποτα
Το ερώτημα δεν είναι αν δουλεύει η πατέντα μου ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ αλλά πόσο επικίνδυνη είναι η υφιστάμενη μέθοδο σχεδιασμού που χρησιμοποιούν. Πίστεψε ότι θα την βγάλω άχρηστη. ... στο εξωτερικό. Θα τους ρίξω μέσα στην παγίδα που μου έστισαν.
Δεν επιδιώκω πια να βγάλω χρήματα από την πατέντα μου. Επιδιώκω να βγάλω άχρηστο τον Ελληνικό αντισεισμικό κανονισμό και τους θεματοφύλακες του.
Όπως είπες η αλήθεια δεν κρύβεται ούτε όμως και ο σωστός ερευνητής - εφευρέτης ο οποίος είναι εδώ φανερός να απαντήσει στα πάντα.
Οι επιστήμονες όμως κρύβονται μπροστά του.
Γράφω επιστημονική δημοσίευση και βγάζετε άχρηστο το περιοδικό.
Κάνω πειράματα και τα βγάζετε άχρηστα.
Καμία όμως κουφάλα δεν είπε τίποτα για αυτά που γράφω αν είναι σωστά ή λάθος.
Καμία κουφάλα όμως δεν τολμά να βάλει ένα δικό του μοντέλο πάνω στην σεισμική μου βάση για να συγκριθεί με το δικό μου.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Ναι, ναι. Τα ίδια λες εδώ και 12 χρόνια που γυρνάς στα φόρα και κλαίγεσαι για το ελληνικό επιστημονικό κατεστημένο που δεν σε αναγνωρίζει σαν σωτήρα της ανθρωπότητας. Αλλά δεν είναι μόνον οι Έλληνες επιστήμονες. Είναι και οι ξένοι, που σου έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα λόγω της θρασύτατης συμπεριφοράς σου. Τα σοβαρά περιοδικά σου ζήτησαν μαθηματική τεκμηρίωση όσων γράφεις και εσύ άρχισες τις ειρωνείες πως έχεις τριαδική πατέντα και δεν σου χρειάζονται μαθηματικές τεκμηριώσεις.

Αφού δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα λόγια που γράφεις (τα πιο πολλά είναι ακατανόητα) και τα δικά σου βίντεο που ανεβάζεις στο youtube και οι δικοί σου μπακαλίστικοι υπολογισμοί που αναφέρεις, είναι ένα μηδενικό στον επιστημονικό κόσμο. Διότι αυτός δεν δουλεύει με μπακάλικους υπολογισμούς, ούτε με τριαδικές πατέντες, ούτε δίνει σημασία στα λόγια του αέρα που λέει κάποιος, αν αυτά δεν είναι τεκμηριωμένα.
Γι' αυτό και "εφευρέτες", όπως αυτός που εφηύρε την δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια, τους γράφει εκεί που πρέπει. Και γι' αυτό και εκείνοι γυρνάνε στα φόρα και σε εκπομπές τύπου Ζούγκλα και κλαίγονται γιατί δεν τους αφήνουν να σώσουν τον κόσμο.
Σου θυμίζει κάτι;

seismic

Λοξίας έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 00:23 Ναι, ναι. Τα ίδια λες εδώ και 12 χρόνια που γυρνάς στα φόρα και κλαίγεσαι για το ελληνικό επιστημονικό κατεστημένο που δεν σε αναγνωρίζει σαν σωτήρα της ανθρωπότητας. Αλλά δεν είναι μόνον οι Έλληνες επιστήμονες. Είναι και οι ξένοι, που σου έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα λόγω της θρασύτατης συμπεριφοράς σου. Τα σοβαρά περιοδικά σου ζήτησαν μαθηματική τεκμηρίωση όσων γράφεις και εσύ άρχισες τις ειρωνείες πως έχεις τριαδική πατέντα και δεν σου χρειάζονται μαθηματικές τεκμηριώσεις.

Αφού δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα λόγια που γράφεις (τα πιο πολλά είναι ακατανόητα) και τα δικά σου βίντεο που ανεβάζεις στο youtube και οι δικοί σου μπακαλίστικοι υπολογισμοί που αναφέρεις, είναι ένα μηδενικό στον επιστημονικό κόσμο. Διότι αυτός δεν δουλεύει με μπακάλικους υπολογισμούς, ούτε με τριαδικές πατέντες, ούτε δίνει σημασία στα λόγια του αέρα που λέει κάποιος, αν αυτά δεν είναι τεκμηριωμένα.
Γι' αυτό και "εφευρέτες", όπως αυτός που εφηύρε την δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια, τους γράφει εκεί που πρέπει. Και γι' αυτό και εκείνοι γυρνάνε στα φόρα και σε εκπομπές τύπου Ζούγκλα και κλαίγονται γιατί δεν τους αφήνουν να σώσουν τον κόσμο.
Σου θυμίζει κάτι;

Ξέρω που θα την βάλω....
Δεν συνεργάζομαι με απατεώνες.
Τις επόμενες ημέρες θα ξεφτιλίσω την πεπατημένη μέθοδο του αντισεισμικού σχεδιασμού και όπια κότα λυράτη θελήσει ας τα βάλει μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Κύριε "ερευνητά", τιτλούχε ανώτερε των καθηγητών, τα ίδια λες εδώ και χρόνια.
"Τις επόμενες ημέρες θα..." και άντε πάλι "τις επόμενες ημέρες θα..."
Εκτός του ότι δεν καταλαβαίνεις ότι έχουν σε βαρεθεί όλοι με τα τόσα θα και θα, είπαμε:
δεν υπάρχει πλέον μέλλοντας για εσένα. Μόνον παρακείμενος.
"Έχεις" ήδη χάσει το τρένο.

Ο μόνος που ξεφτιλίζεται, χρόνια τώρα, είσαι εσύ.
Αφού σε ξωπέταξαν όλοι οι επιστήμονες Έλληνες και ξένοι, αφού σου έκλεισαν την πόρτα όλα τα σοβαρά περιοδικά, γυρνάς και μυξοκλαίς στα φόρα για τους "κακούς" που δεν σε αφήνουν να γίνεις ο σωτήρας της ανθρωπότητας.
Και θα τους δείξεις εσύ, και θα τους κάνεις εσύ, και θα τους ξεφτιλίσεις εσύ, και θα τους κάνεις νταντά εσύ...
Ο Καραγκιόζης στον ύπνο του καρβέλια οενιρεύεται.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:46 στα παπάκια μου η επιστήμη και οι κουμπαριές. Την αλήθεια ψάχνω και δεν θα την βρω στον απόπατο.
αν την εψαχνες, μπορει και καποτε να την εβρισκες. το προβλημα ειναι οτι δεν ψαχνεις, απλα νομιζεις οτι ξερεις, και προσπαθεις να αποδειξεις οτι αυτο που ξερεις, στεκει.

δεν ξερεις, και δεν στεκει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 22:18
Καμία όμως κουφάλα δεν είπε τίποτα για αυτά που γράφω αν είναι σωστά ή λάθος.
ειπαν, πως δεν ειπαν; ολα λαθος ειναι. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

seismic έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 12:01 Ο Θεός δεν είναι από ύλη αλλά από σκεπτόμενη ενέργεια. Δες μέσα σου και θα τον δεις.
Οι επιστήμονες είναι τόσο μεγάλα ψώνια που φοβούνται μην τους πάρει την δόξα ο θεός και τον βγάζουν ανύπαρκτο όπως φοβούνται και εμένα τον λασπιτζή μην τους πάρω την δόξα της αντισεισμικής τεχνολογίας και τους βγάλω άχρηστους.
Για τον λόγο αυτό βγάζουν άχρηστο εμένα και με ανύπαρκτη χρήση την πατέντα μου.
Σαπίλα ... μόνο η επιστήμη σκέπτεται τα άλλα όλα έγιναν δια μαγείας... :smt005:
Αν περάσεις μια φορά κάτω από ένα μπαλκόνι και σου πέσει μια γλάστρα στο κεφάλι αυτό είναι τυχερό.
Αν ξανά περάσεις και σου ξαναπέσει γλάστρα στο κεφάλι άντε να πεις ότι ήταν η κακιά η ώρα και ήταν σύμπτωση να την φας δεύτερη φορά.
Αν όμως περνάς και την τρως στο κεφάλι καθημερινά τότε δεν είναι ούτε στην τύχη ούτε σύμπτωση. Είναι σχεδιασμένο από κάποιον που σε μισεί και λέγεται δεδομένο.
Η φύση έχει δεδομένους νόμους είναι νομοτελής οι οποίοι χρειάζονται για να γίνουν τον νομοθέτη.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάτι που είναι ούτε καν χαζό αλλά τυχαίο έφτιαξε εμένα τον έξυπνο.
Ναι κάτι πολύπλοκο όπως είναι το σύμπαν όλο μπορεί να έγινε και τυχαία, αλλά οι πιθανότητες να συνέβη αυτό είναι μία στα 500 τρισεκατομμύρια. Όποιος πιστεύει στην τύχη να παίξει Λόττο :003:
Δεν εχεις την λογικη, καταρχας. Ουτε τις πιθανοτητες εχεις.

Εαν ειχες την λογικη, θα ηξερες οτι δεν μπορει να αποδειχθει κατι μεσω της μη αποδειξης του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”