!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Dua Lipa

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Dua Lipa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

sman5 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:23 Αν ο Χρήστος Μάστορας ή καποιος αλλος διάσημος ανέβαζε χάρτη που δείχνει ελληνική τη βόρεια ήπειρο θα το καταδικάζατε όπως αυτό;
Ποιος Μαστορας.Γιατι πας σε υποθετικα παραδειγματα.Εδω ο αλλος σεσημασμενο μελος αποσχιστικων οργανωσεων της Νοτιας Αλβανιας πηρε το καλαζνικοφ βγηκε στους δρομους και οποιον παρει ο χαρος και το Ελληνικο κοινοβουλιο τηρησε ενος λεπτου σιγη για τον θανατο του.Και εγινε ηρωας για τους δεξιους και εβγαιναν βουλευτες της ΝΔ και εγραφαν ¨αθανατος".Σε κλιμακα βλαχοβαλκανικου εθνικισμου αν το ποστ της Dua Lipa πιανει 10 η ολη κατασταση με τον Κατσιφα πιανει 200.Και ακομα χειροτερα τον Κατσιφα τον τιμησαν πολιτικοι της Ελλαδας που πλεον ειναι στην εξουσια,οχι Ποπ τραγουδιστριες.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:41
Highlander έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:39
AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:23 Το τουίτερ είναι ευαίσθητο στο να μπανάρει όποιους κρίνει ότι μιλάνε για alt-right πράγματα όπως είναι το γάλα και το κέτσαπ, αλλά όταν οι αλυτρωτισμοί συμφωνούν με άλλα συμφέροντα, διστάζει επί μακρό χρόνο.
Το τουίτερ αφήνει ναζί λογαριασμούς και άλλους που μιλάνε για replacement ποιο γάλα και κέτσαπ;
Αυτό είναι το πρόβλημα. Οτι μπανάρουν ό,τι να 'ναι και επιτρέπουν ό,τι να 'ναι.

Ακου λέει "αυτόχθων"
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ελέγχουν καθόλου επαρκώς την εθνικιστική και ρατσιστική ρητορική μίσους (είτε επειδή απλά δεν τους ενδιαφέρει και θα είχε έξοδα να βάλουν επιπλέον άτομα να παρακολουθούν, είτε επειδή αν μπαναρουν μαζικά μπορεί να χάσουν κόσμο).
Φυσικά το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει μόνο με τον...αλβανικό αλυτρωτισμό, ούτε φυσικά συμπίπτει ο...αλβανικός αλυτρωτισμός με συμφέροντα του Τουίτερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 20 Ιούλ 2020, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Highlander έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:43
Highlander έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:39

Το τουίτερ αφήνει ναζί λογαριασμούς και άλλους που μιλάνε για replacement ποιο γάλα και κέτσαπ;

Ακου λέει "αυτόχθων"
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ελέγχουν καθόλου επαρκώς την εθνικιστική και ρατσιστική ρητορική μίσους.
Φυσικά το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει μόνο με τον...αλβανικό αλυτρωτισμό, ούτε φυσικά συμπίπτει ο...αλβανικός αλυτρωτισμός με συμφέροντα του Τουίτερ.
Εγώ είχα φάει μπαν λόγω αναφορών από ζωόφιλους, ενώ είμαι κι εγώ ζωόφιλος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:46

Ακου λέει "αυτόχθων"
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ελέγχουν καθόλου επαρκώς την εθνικιστική και ρατσιστική ρητορική μίσους.
Τι σχέση έχει αυτό;
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Highlander έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:46

Τι σχέση έχει αυτό;
Οτι άλλους τους μπανάρουνε για δήθεν hate speech ενώ όσους κάνουν κανονικό hate speech (ναζί, Λίπες κλπ) τους επιτρέπουν
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:48

Τι σχέση έχει αυτό;
Οτι άλλους τους μπανάρουνε για δήθεν hate speech ενώ όσους κάνουν κανονικό hate speech (ναζί, Λίπες κλπ) τους επιτρέπουν
Δεν ξέρω τι είχες γράψει, αλλά προφανώς δεν πρόκειται για καποιο μυστικό δόλιο σχέδιο του Τουίτερ να μπαναρει όσους δεν έχουν ρητορική μίσους, αλλά είναι λογικό να γίνονται και λάθη, άμα πέσουν μαζικά αναφορές από ομάδα ατόμων σε κάποιον άλλο.

Το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο, ότι υπάρχει άφθονη ρατσιστική και εθνικιστική ρητορική μισους, η οποία διακινείται μέσα από τα σοσιαλ μηντια. Και μιλάμε για ολιγωρία από την πλευρά αυτων, διότι είτε επειδή καλύτερος έλεγχος σημαίνει έξοδα και φασαρία, είτε επειδή έτσι θα χάσουν πελατεία, αφήνουν την κατάσταση όπως είναι. Κάποια βήματα έχουν γινει, αλλά περισσότερο βιτρίνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 20 Ιούλ 2020, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

αν σας ενοχλει και εχετε λογαριασμο καντε αναφορα
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Highlander έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:52
AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:48

Τι σχέση έχει αυτό;
Δεν ξέρω τι είχες γράψει, αλλά προφανώς δεν πρόκειται για καποιο μυστικό δόλιο σχέδιο του Τουίτερ να μπαναρει όσους δεν έχουν ρητορική μίσους, αλλά είναι λογικό να γίνονται και λάθη, άμα πέσουν μαζικά αναφορές από ομάδα ατόμων σε κάποιον άλλο.

Το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο, ότι υπάρχει άφθονη ρατσιστική και εθνικιστική ρητορική μισους, η οποία διακινείται μέσα από τα σοσιαλ μηντια. Και μιλάμε για ολιγωρία από την πλευρά αυτων, διότι είτε επειδή καλύτερος έλεγχος σημαίνει έξοδα και φασαρία, είτε επειδή έτσι θα χάσουν πελατεία, αφήνουν την κατάσταση όπως είναι. Κάποια βήματα έχουν γινει, αλλά περισσότερο βιτρίνας.
Εντάξει, θα μπορουσαν τουλάχιστον να τουί των παγκόσμιων αστέρων που είναι προσβλητικά... να τα εντοπίσουν....
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

#hoxhaprotectedeurope
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Κόκκορας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:54 αν σας ενοχλει και εχετε λογαριασμο καντε αναφορα
Έκανα αναφορά για ρητορική μίσους.
Μου ήρθε μνμ ότι πιθανον δεν παραβιάζει κάποιον όρο χρήσης.
:D

Εικόνα
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

οι Σέρβοι πάντως αντιδρούν πολύ πιο δυναμικά απο μας, αυτό να λέγεται

https://twitter.com/malagurski/status/1 ... 4947891201
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

το tweet εντωμεταξυ ηταν που εκοψε post του τραμπ!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Κόκκορας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 19:54 αν σας ενοχλει και εχετε λογαριασμο καντε αναφορα
Εγώ βαρέθηκα και το έκλεισα. Έκανα καμία 50αρια αναφορές σε προφανεις λογαριασμούς διακίνησης μίσους, δεν έκλεισαν οι λογαριασμοί, οπότε τέλος.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Κόκκορας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 20:01 το tweet εντωμεταξυ ηταν που εκοψε post του τραμπ!
Κίνηση βιτρίνα για να κρύψει τις ευθύνες του.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

δεν εχει σημασια τι λενε συνεχιστε (αν παντα σας ενοχλει) αναφαρες κ σχολια(κοσμια)
επιχειρηματολογηστε
αγαλι αγαλι
σκεφτομαι σε αναλογο σκηνικο τι θα γινοταν με το ισραηλ,γα να δουμε το ελληνικο λομπι,καποιους υψηλα ισταμενους
το ελληνικο υπουργειο εξωτερικων μια φορα προτιμησε να αδιαφορησει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 20 Ιούλ 2020, 20:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”