!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Dua Lipa

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Dua Lipa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

omg kai 3 lol έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:34
Otto Weininger έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:25
vantono έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 12:43
Εκ των οποίων το 1,5 δις οφείλεται μόνο στο οτι δείχνει την κωλάρα της. Πολύ καλύτερη καθαρά ερμηνευτικά/τεχνικά παίζει να ειναι η Φουρέιρα. Οταν τα εφερε η φάση και την ειδα σε λάιβ, ενω τη σιχαινόμουν πριν, μου έπεσαν τα σαγόνια! Γενικως, πολυ πιο συμπαθητική η Ρίτα όσο και η Φουρέιρα. Και ποιος ξέρει τι είδους ντάντυ ίσιουζ παίζει να 'χει η τύπισσα, για να σέρνει δίπλα της αυτό εδώ
Εικόνα
Τούτο δω που λες έχει νταραβεριστει και με αυτές:

1. Kendal Jenner
2. Nicola Peltz
3. Sonia Ben Ammar

Οι γυναίκες είναι τρελές.

τι περιμενες δηλαδη να τα φτιαξει με σενα που μιζεριαζεις συνεχεια για την αγια σοφια;
Με μένα δεν θα τα είχε ποτέ.
Αλλά το θεμα δεν είμαι εγώ. Το θέμα είναι ότι ένας εντελώς σκατομούρης τύπος έχει περαση.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Η μια αδερφή του σκατοφατσα ,η Gigi, είναι κόλαση πάντως...
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Otto Weininger έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:29
Σενέκας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:27
Otto Weininger έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:25 2. Nicola Peltz
αυτή δεν πιάνεται. Ο Τατυ είναι δισεκατομμυριούχος. Άμα δεν πειραματιστεί με μαλακίες πως θα περάσει η ζωή; Δεν έχει τίποα άλλο να την προβληματίσει :102:
Ok,δεκτό. Ας πούμε ότι το είδε ως κοινωνικό πείραμα.
Οι άλλες δύο;
Μπορεί να έχει κρυφά χαρίσματα, τι να πω. Γενικά εντύπωσή μου είναι ότι για τις γυναίκες, το εμφανισιακό δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο, ακόμα και αν παριστάνουν το αντίθετο. Και εξελικτικά να το δεις, το κύριο μέλημά τους είναι να διαλέξουν αυτόν που θα τους προσφέρει στατους, οικονομική άνεση, κοινωνική άνοδο κλπ. Ασφάλεια. Όταν μια γυναίκα είναι βασικά στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας υπο αυτή την έννοια, όπως είναι μια διεθνούς φήμης ποπ σταρ ή μια κόρη δισεκατομμυριούχου, το πράγμα μπερδεύει και τα κριτήρια θολώνουν
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Σενέκας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:39 Γενικά εντύπωσή μου είναι ότι για τις γυναίκες, το εμφανισιακό δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο, ακόμα και αν παριστάνουν το αντίθετο. Και εξελικτικά να το δεις, το κύριο μέλημά τους είναι να διαλέξουν αυτόν που θα τους προσφέρει στατους, οικονομική άνεση, κοινωνική άνοδο κλπ. Ασφάλεια.
Οταν εγώ τα λέω αυτά, ξέρεις πώς με αποκαλούν; :003:

Για να σε προστατέψω το λέω. :wink
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σενέκας

AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:42
Σενέκας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:39 Γενικά εντύπωσή μου είναι ότι για τις γυναίκες, το εμφανισιακό δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο, ακόμα και αν παριστάνουν το αντίθετο. Και εξελικτικά να το δεις, το κύριο μέλημά τους είναι να διαλέξουν αυτόν που θα τους προσφέρει στατους, οικονομική άνεση, κοινωνική άνοδο κλπ. Ασφάλεια.

Μόνο που εγώ δεν το λέω με επικριτική διάθεση, αλλά ως απλή παρατήρηση. Δε λέω ότι κακώς διαλέγουν έτσι

οκ, ακόμα και ως απλή παρατήρηση, φαντάζομαι ότι δεν είναι και πολύ...φεμινιστική, και ίσως δυσαρεστεί ορισμένους, αλλά όπως και να χει, εμένα μου φαίνεται ορθή :102:
Σενέκας

Juno

ακους DL? :D
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

ποιος ξέρει τι είδους ντάντυ ίσιουζ παίζει να 'χει η τύπισσα, για να σέρνει δίπλα της αυτό εδώ
Ποιό "αυτό"; Τον Anwar Hadid, μικρό αδερφό των Gigi & Bella, ακριβοπληρωμένο μοντέλο, και στην τελική τέσσερα χρόνια μικρότερο της;

Όχι βρε κύριε βαλκανόγυφτε της πούτσας (γενικά μιλόντας) δεν έχω ιδέα τι daddy issues την οδήγησαν σε τέτοια οικτρή επιλογή, δώσε μας λίγο τα φώτα σου να μάθουμε και 'μεις...
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

ΟI Ελ πονανε που δεν υπαρχει μισος Ελληνας celebrity που να πλησιαζει στο 1/10 του status και της αναγνωρησιμοτητας της Dua Lipa.Να ανεβασει και αυτος κανεναν αλυτρωτικο χαρτη του Μεγαλεκου και καμια φωτο του Παλαιολογου και να νιωσουνε ριγη συγκινησης και περηφανειας.Με κανενα αρχαιο ρητο του Τσιτσιτσιπα θα τη βγαλουν παλι.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Aυτο το πραγμα που μπροστα του πακιστανος στα φαναρια φανταζει αλεν ντελον ειναι 'μοντελο"?

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Otto Weininger έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:37
omg kai 3 lol έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:34
Otto Weininger έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:25

Τούτο δω που λες έχει νταραβεριστει και με αυτές:

1. Kendal Jenner
2. Nicola Peltz
3. Sonia Ben Ammar

Οι γυναίκες είναι τρελές.

τι περιμενες δηλαδη να τα φτιαξει με σενα που μιζεριαζεις συνεχεια για την αγια σοφια;
Με μένα δεν θα τα είχε ποτέ.
Αλλά το θεμα δεν είμαι εγώ. Το θέμα είναι ότι ένας εντελώς σκατομούρης τύπος έχει περαση.
το θέμα ειναι ότι μάλλον επιβεβαιώνεται ο φοσιλις για ακόμη μια φορά
foscilis έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 13:57 Οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες και συνήθως όσο πιο μουναρες τόσο περισσότερες.

Στοίχημα όσο θέλετε ότι ολόκληρο το καστ του GNTM βλέπει τον εαυτό του σαν τέρας στον καθρέπτη και για αυτό το λόγο έχει παει με τουλάχιστον δυομιση μπαζογυπες κατά ΜΟ.
viewtopic.php?p=1385009#p1385009
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Imperium έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:59
ποιος ξέρει τι είδους ντάντυ ίσιουζ παίζει να 'χει η τύπισσα, για να σέρνει δίπλα της αυτό εδώ
Ποιό "αυτό"; Τον Anwar Hadid, μικρό αδερφό των Gigi & Bella, ακριβοπληρωμένο μοντέλο, και στην τελική τέσσερα χρόνια μικρότερο της;

Όχι βρε κύριε βαλκανόγυφτε της πούτσας (γενικά μιλόντας) δεν έχω ιδέα τι daddy issues την οδήγησαν σε τέτοια οικτρή επιλογή, δώσε μας λίγο τα φώτα σου να μάθουμε και 'μεις...
ποιός βαλκανόγυφτας πουτσαίος έχει την εντύπωση ότι (και) αυτού του είδους οι επιλογές δεν πηγάζουν απο ντάντυ ίσιουζ?
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Σενέκας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:52
AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 13:42

Μόνο που εγώ δεν το λέω με επικριτική διάθεση, αλλά ως απλή παρατήρηση. Δε λέω ότι κακώς διαλέγουν έτσι

οκ, ακόμα και ως απλή παρατήρηση, φαντάζομαι ότι δεν είναι και πολύ...φεμινιστική, και ίσως δυσαρεστεί ορισμένους, αλλά όπως και να χει, εμένα μου φαίνεται ορθή :102:
Κι εγώ ως παρατήρηση το λέω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να τις νοιάζει τις γυναίκες η εξωτερική εμφάνιση του γκόμενού τους, είναι πουθενά γραμμένος;
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

adon99 έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 14:02 Aυτο το πραγμα που μπροστα του πακιστανος στα φαναρια φανταζει αλεν ντελον ειναι 'μοντελο"?

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Αν εσύ είσαι ομορφώτερος, με μονο 15% προμήθεια να σε συστήσω στο πρακτορείο του.
Θα θησαυρήσουμε, λαίμαι...

Καλά ρε μαλάκες, είσαστε απίστευτοι: Σαν κάτι σκατόγριες χοντροφάλαινες, που αν δουν καμια χυμώδη νοστιμούλα, λένε... αίσχος, πώς έχει αφεθεί έτσι η πατσαβούρα, δεν έχει ακούσει ποτέ για δίαιτα;

Τρατζικ.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Βέβαια η συγκεκριμένη δεν είναι και καμιά θεά. Απλά βλέπεται και έχει ωραία φωνή. Ως εκεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”