Δεν θα το πας όπως θες εσύ. Θα το πάμε σωστά, βημα βήμα. Σου ειπα ότι το διάβασα;Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:30Σου είπα ότι είπες; Γραπτώς έχει τα λεγόμενα του το άρθρο που παρέθεσες με τον παραπλανητικό τίτλο. Σε ποιο σημείο λέει για το κόμμα μου; Περιμένω.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:29Σου ειπα για ηχητικό;Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:26
Παπάρια παρέθεσες. Παρέθεσες έναν τίτλο που απέδειξα (δεν είπα απλά) πως είναι παραπλανητικός γιατί δεν λέει αυτό στο απόσπασμα. Με διορθώνεις εύκολα δείχνοντας μου που το λέει. Ακόμα κι ο τίτλος σου δεν λέει τίποτα για το κόμμα μου. Γιατί λες ψέμματα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Έκανες τον ισχυρισμό ότι λέει για το κόμμα μου. Περιμένω την απόδειξη. Έχεις ή όχι;Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:32Δεν θα το πας όπως θες εσύ. Θα το πάμε σωστά, βημα βήμα. Σου ειπα ότι το διάβασα;
Πρώτα θα μου απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω και έπειτα θα απαντάω.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:33Έκανες τον ισχυρισμό ότι λέει για το κόμμα μου. Περιμένω την απόδειξη. Έχεις ή όχι;Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:32Δεν θα το πας όπως θες εσύ. Θα το πάμε σωστά, βημα βήμα. Σου ειπα ότι το διάβασα;Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:30
Σου είπα ότι είπες; Γραπτώς έχει τα λεγόμενα του το άρθρο που παρέθεσες με τον παραπλανητικό τίτλο. Σε ποιο σημείο λέει για το κόμμα μου; Περιμένω.
Σου ειπα ότι το διαβασα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Άρα δεν έχεις. Ψέμα λοιπόν.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:34Πρώτα θα μου απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω και έπειτα θα απαντάω.
Σου ειπα ότι το διαβασα;
-
sirizocartoon
το πρωτο βημα για ενα σωστο καρτουν, ειναι ενα πρωτοτυπο σεναριο
ξεκινα να γραφεις, μην μας τα λες το ιδιο μπαγιατικα
Άρα δεν απαντάς. Οκ δεν πειράζει κανε μοκο. Κι αυτό μια μορφή παραδοχής είναι. Κι όπως προειπα
μιας και δεν έχεις λόγο και χρησιμοποιείς ανεντιμες τακτικές, τελείωσες από μένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Άρα για τον ισχυρισμό που έκανες ότι λέει για το κόμμα μου δεν έχεις απόδειξη. Γιατί είπες ψέματα λοιπόν;Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:38Άρα δεν απαντάς. Οκ δεν πειράζει κανε μοκο. Κι αυτό μια μορφή παραδοχής είναι. Κι όπως προειπα
μιας και δεν έχεις λόγο και χρησιμοποιείς ανεντιμες τακτικές, τελείωσες από μένα.
Ε, αυτό ακριβώς κάνω.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:11Βρε και εσύ νδουλικο είσαι αλλά λες δεν είσαι. Αλλά είσαι. Αλλάζεις του αλλουνου την άποψη; οχι. Αστον να την έχει.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:08Τίποτα απολύτως. Ήσουν πάντα ζαία.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 00:59
Δεν πειράζει, γενικά στη ζωή σου θα πάρεις πολλές απογοητευσεις.
Εν τω μεταξύ τόσα χρόνια με πρήζετε ότι είμαι σύριζαια, ενώ δεν ήμουν. Τώρα που λέω θα γίνω, ξινιζετε. Αφου ήδη με ειχατε για σύριζαια τι άλλαξε;
Αν δεν ψήφιζες σύριζα αλλά κκε, ανταρσύα ή κάποια πασοκική παραλλαγή, είναι αδιάφορο.
Το ζαίειν δεν είναι θέμα ψήφου αλλά τρόπος σκέψης και παίζει σε πολλά κόμματα.
Υπάρχουν άνθρωποι που ψήφισαν σύριζα αλλά δεν είναι ζαίοι.
Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ την υπόθεση του Ματιού κάτι πολύ βαθύτερο.
Γιατί έβγαλε στην επιφάνεια τις προτεραιότητες, το μέτρο, τις ανάγκες και τον πραγματικό εαυτό του καθένα.
Κι αυτό που νοιάζει τους ανθρώπους, είναι η γνώμη αυτών που εκτιμά με βάση κάποια κοινά σημεία αναφοράς στο μέτρο των πραγμάτων.
Το αν οι άλλοι τον χαρακτηρίσουν ζαίο, νδουλικό η προφιτερόλ είναι αδιάφορο.
Τραγουδάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μιλάω με ανθρώπους που ακολουθούν ανεντιμες τακτικές.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:41Άρα για τον ισχυρισμό που έκανες ότι λέει για το κόμμα μου δεν έχεις απόδειξη. Γιατί είπες ψέματα λοιπόν;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Uppercut
Δε με νοιάζει το κλάμα σου, αλλά η ουσία. Έκανες έναν ψευδή ισχυρισμό.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:42Δεν μιλάω με ανθρώπους που ακολουθούν ανεντιμες τακτικές.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:41Άρα για τον ισχυρισμό που έκανες ότι λέει για το κόμμα μου δεν έχεις απόδειξη. Γιατί είπες ψέματα λοιπόν;Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:38
Άρα δεν απαντάς. Οκ δεν πειράζει κανε μοκο. Κι αυτό μια μορφή παραδοχής είναι. Κι όπως προειπα
Συμφωνώ με έμφαση στο προφιτερολ.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:41Ε, αυτό ακριβώς κάνω.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:11Βρε και εσύ νδουλικο είσαι αλλά λες δεν είσαι. Αλλά είσαι. Αλλάζεις του αλλουνου την άποψη; οχι. Αστον να την έχει.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:08
Τίποτα απολύτως. Ήσουν πάντα ζαία.
Αν δεν ψήφιζες σύριζα αλλά κκε, ανταρσύα ή κάποια πασοκική παραλλαγή, είναι αδιάφορο.
Το ζαίειν δεν είναι θέμα ψήφου αλλά τρόπος σκέψης και παίζει σε πολλά κόμματα.
Υπάρχουν άνθρωποι που ψήφισαν σύριζα αλλά δεν είναι ζαίοι.
Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ την υπόθεση του Ματιού κάτι πολύ βαθύτερο.
Γιατί έβγαλε στην επιφάνεια τις προτεραιότητες, το μέτρο, τις ανάγκες και τον πραγματικό εαυτό του καθένα.
Κι αυτό που νοιάζει τους ανθρώπους, είναι η γνώμη αυτών που εκτιμά με βάση κάποια κοινά σημεία αναφοράς στο μέτρο των πραγμάτων.
Το αν οι άλλοι τον χαρακτηρίσουν ζαίο, νδουλικό η προφιτερόλ είναι αδιάφορο.
Τραγουδάκι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μιλάω με ανθρώπους που ακολουθούν ανεντιμες τακτικές.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:42Δε με νοιάζει το κλάμα σου, αλλά η ουσία. Έκανες έναν ψευδή ισχυρισμό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
sirizocartoon
οσες φορες και να μιλησεις σε ντουβαρι, απαντηση δεν θα παρειςUppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:41
Άρα για τον ισχυρισμό που έκανες ότι λέει για το κόμμα μου δεν έχεις απόδειξη. Γιατί είπες ψέματα λοιπόν;
φιλικα στο λεω
-
Uppercut
Δεν πρόκειται να ξεφύγεις.
Πέρα από την ορθογραφία σου, σου ζητήθηκε να φέρεις αποδείξεις και δεν έχεις. Άρα, λες ψέματα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59
Δεν το ξέρω αυτό από τη στιγμή που δεν ακούγονται ονόματα.
Εάν είναι αληθινά τα ηχητικά, για αυτά που λέει για το 2007 ότι έκανε το κομα σου τα ίδια κάποιο σχόλιο και έφαγαν και τις αποζημιώσεις, κάποιο σχολιο;
Δεν χρειάζομαι βοήθεια ή συμβουλές και δεν χρειάζεται να βρίζεις. Εγώ δεν βρίζω τη Νάιδα κι ας με λέει ανέντιμο.sirizocartoon έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:44οσες φορες και να μιλησεις σε ντουβαρι, απαντηση δεν θα παρειςUppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:41
Άρα για τον ισχυρισμό που έκανες ότι λέει για το κόμμα μου δεν έχεις απόδειξη. Γιατί είπες ψέματα λοιπόν;
φιλικα στο λεω
Δεν μιλάω με ανθρώπους που ακολουθούν ανεντιμες τακτικές.Uppercut έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 01:46Δεν πρόκειται να ξεφύγεις.
Πέρα από την ορθογραφία σου, σου ζητήθηκε να φέρεις αποδείξεις και δεν έχεις. Άρα, λες ψέματα.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 22:59
Δεν το ξέρω αυτό από τη στιγμή που δεν ακούγονται ονόματα.
Εάν είναι αληθινά τα ηχητικά, για αυτά που λέει για το 2007 ότι έκανε το κομα σου τα ίδια κάποιο σχόλιο και έφαγαν και τις αποζημιώσεις, κάποιο σχολιο;
Ναι ρε γμτ πως τη πάτησα έτσι με την ορθογρσφια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-