!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Antigeist

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Καμία έρευνα δεν επαληθεύει το μύθο ότι η ειρήνη οδηγεί σε μαζικούς σεξουαλικούς εξευτελισμούς. Υπάρχουν όμως ενδείξεις ότι κάτι τέτοιο πράγματι συμβαίνει στον πόλεμο σε περίπτωση ήττας οπότε προσέξτε τι εύχεστε όσοι θέλετε πόλεμο γιατί δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά δεν είμαστε ίδια στρατιωτική κατάταξη με την Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Cavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 18:00
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 17:55
sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 16:36

Δε θέλω να δημιουργήσω τριγμούς στην σχέση μας σταβ αλλά πραγματικά ρε, δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι λίγο κουραστικός; Υπάρχει πρόβλημα ρε, με τους φίλους μας τους Τούρκους εννοάω, νιώσε λίγο.
Πρόβλημα υπάρχει με όσους φαντασιώνονται πολέμους, sys.
Εκατέρωθεν.
Και συχνά, ιστορικά, η βλακεία των λίγων φαντασμένων, αρκεί για να καταστραφούν δύο και περισσότεροι λαοί.
Διότι, όταν πετάξεις το σπίρτο, αναλαμβάνει ο ...στρατηγός άνεμος.

Είμαστε ανάμεσα στους γκρίζους λύκους και τα χρυσά αβγά. "Πόλεμος!" οι μεν, "πόλεμος!" οι δε.
Ας τους φτιάξουμε μία αρένα κάπου στην Ανταρκτική ή στη Σαχάρα, να γλιτώσουμε οι υπόλοιποι.
Μόνο φίλος των εθνικιστών δεν είμαι, αλλά, συγγνώμη, δε βλέπεις πού το πάνε οι Τούρκοι;
Παντα εκει το πηγαιναν οι Τουρκοι αν πιστεψεις τα ελληνικα ΜΜΕ και το ελληνικο κοινο;Θυμασαι καμια περιοδο της συγχρονης ιστοριας που να μην ηταν προκλητικοι οι Τουρκοι;Εγω οχι.Οταν βομβαρδιζεσαι καθε μερα απο τα ακροδεξια ελληνικα μεσα για τους προκλητικους Τουρκους και τις ασπιλες παρθενες Ελληνες θα το πιστεψεις στο τελος.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:26
OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:10
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:01 Εξαρτάται. Αν είμαι ζεσταμένος ξεκινώ με μουάι τάι, συνεχίζω με τάε κβον ντο, ρίχνω τον κλέφτη με τζούντο, τον καθηλώνω με ελευθέρα πάλη, και τον τελειώνω με ζίου ζίτσου.
Μετά βέβαια ξυπνώ...
Αυτό είναι το πρόβλημα σου!!! Ότι κοιμάσαι όρθιος!!!
Γιατί στην πραγματική ζωή θα του έδινες το πορτοφόλι και θα του έπαιρνες και μία πίπα εάν σου το ζητούσε...
Εδώ μέσα όμως θεωρείς ότι όλοι είμαστε σαν εσένα - σκύβουμε το κεφάλι, στήνουμε κώλο και να λέμε ότι όποιος αντιστέκεται στο να του πάρουν το πορτοφόλι είναι φασίστας.
Για αυτό και δεν αντιδράς όταν οι Τούρκοι σου κλέβουν την περιουσία σου - και μάλλον θα στήνεις και κώλο στον αγά όταν θα σου παίρνουν το σπίτι ή θα σου σκοτώνουν τα παιδιά...

.
Έχεις πολλά σεξουαλικά απωθημένα. Μπλέκεις καθημερινές καταστάσεις με σεξουαλικές δραστηριότητες. Μέχρι και τον πόλεμο φαντάζεσαι σαν όργιο, ένα πράγμα.
Πρόσεξέ το.
Μμμμ....
Προσπαθείς με δικογηρικές μαρακίες να ξεφύγεις από την αλήθεια...
Καλό για τα δικαστήρια, είναι όμως καλό για τη λογική σου και για την πραγματικότητα που ζεις το να ξεφεύγεις από μία συζήτηση πετώντας μελάνι;
Ή μήπως έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι λογική είναι η προσωπική σου θεώρηση των πραγμάτων;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

NewModelArmy έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:16 Παντα εκει το πηγαιναν οι Τουρκοι αν πιστεψεις τα ελληνικα ΜΜΕ και το ελληνικο κοινο;Θυμασαι καμια περιοδο της συγχρονης ιστοριας που να μην ηταν προκλητικοι οι Τουρκοι;Εγω οχι.Οταν βομβαρδιζεσαι καθε μερα απο τα ακροδεξια ελληνικα μεσα για τους προκλητικους Τουρκους και τις ασπιλες παρθενες Ελληνες θα το πιστεψεις στο τελος.
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι όταν ο Αντρίκος ούρλιαζε "βυθίσατε το χόρα", ήταν ακροδεξιός...
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι η επίθεση στην Κύπρο έγινε ποτέ και η χώρα δεν είναι χωρισμένη στα δύο, οι Τούρκοι δεν κατέχουν το βόρειο κομμάτι του νησιού, ότι δεν υπήρξαν ποτέ πρόσφυγες και ότι η Αμμόχωστος δεν είναι ακατοίκητη...
Ενδιαφέρων...

.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

NewModelArmy έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:16
Cavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 18:00

Εκατέρωθεν.
Και συχνά, ιστορικά, η βλακεία των λίγων φαντασμένων, αρκεί για να καταστραφούν δύο και περισσότεροι λαοί.

Είμαστε ανάμεσα στους γκρίζους λύκους και τα χρυσά αβγά. "Πόλεμος!" οι μεν, "πόλεμος!" οι δε.
Ας τους φτιάξουμε μία αρένα κάπου στην Ανταρκτική ή στη Σαχάρα, να γλιτώσουμε οι υπόλοιποι.
Μόνο φίλος των εθνικιστών δεν είμαι, αλλά, συγγνώμη, δε βλέπεις πού το πάνε οι Τούρκοι;
Παντα εκει το πηγαιναν οι Τουρκοι αν πιστεψεις τα ελληνικα ΜΜΕ και το ελληνικο κοινο;Θυμασαι καμια περιοδο της συγχρονης ιστοριας που να μην ηταν προκλητικοι οι Τουρκοι;Εγω οχι.Οταν βομβαρδιζεσαι καθε μερα απο τα ακροδεξια ελληνικα μεσα για τους προκλητικους Τουρκους και τις ασπιλες παρθενες Ελληνες θα το πιστεψεις στο τελος.
Δλδ δεν έχουν επεκτατική πολιτική οι Τούρκοι.
Μας πουλάνε παραμύθι τα ακροδεξιά ΜΜΕ. Δεν μπήκανε τους τελευταίους μήνες οι Τούρκοι σε Ιράκ, Συρία, Κύπρο και Λιβύη.
Δεν έχουν ανακοινώσει έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Ρε την παλεύεται;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν

OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:21
NewModelArmy έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:16 Παντα εκει το πηγαιναν οι Τουρκοι αν πιστεψεις τα ελληνικα ΜΜΕ και το ελληνικο κοινο;Θυμασαι καμια περιοδο της συγχρονης ιστοριας που να μην ηταν προκλητικοι οι Τουρκοι;Εγω οχι.Οταν βομβαρδιζεσαι καθε μερα απο τα ακροδεξια ελληνικα μεσα για τους προκλητικους Τουρκους και τις ασπιλες παρθενες Ελληνες θα το πιστεψεις στο τελος.
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι όταν ο Αντρίκος ούρλιαζε "βυθίσατε το χόρα", ήταν ακροδεξιός...
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι η επίθεση στην Κύπρο έγινε ποτέ και η χώρα δεν είναι χωρισμένη στα δύο, οι Τούρκοι δεν κατέχουν το βόρειο κομμάτι του νησιού, ότι δεν υπήρξαν ποτέ πρόσφυγες και ότι η Αμμόχωστος δεν είναι ακατοίκητη...
Ενδιαφέρων...

.
Εσύ πήγες πίσω. Εδώ μιλάμε ότι έχουν πατήσει πόδι με το έτσι θέλω σε ένα σκασμό χώρες και υπάρχουν νοήμονα (;)κοντά που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κίνδυνος. Όλα είναι παραμύθια των ακροδεξιών 🤣 ΜΜΕ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:18
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:26
OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:10

Αυτό είναι το πρόβλημα σου!!! Ότι κοιμάσαι όρθιος!!!
Γιατί στην πραγματική ζωή θα του έδινες το πορτοφόλι και θα του έπαιρνες και μία πίπα εάν σου το ζητούσε...
Εδώ μέσα όμως θεωρείς ότι όλοι είμαστε σαν εσένα - σκύβουμε το κεφάλι, στήνουμε κώλο και να λέμε ότι όποιος αντιστέκεται στο να του πάρουν το πορτοφόλι είναι φασίστας.
Για αυτό και δεν αντιδράς όταν οι Τούρκοι σου κλέβουν την περιουσία σου - και μάλλον θα στήνεις και κώλο στον αγά όταν θα σου παίρνουν το σπίτι ή θα σου σκοτώνουν τα παιδιά...

.
Έχεις πολλά σεξουαλικά απωθημένα. Μπλέκεις καθημερινές καταστάσεις με σεξουαλικές δραστηριότητες. Μέχρι και τον πόλεμο φαντάζεσαι σαν όργιο, ένα πράγμα.
Πρόσεξέ το.
Μμμμ....
Προσπαθείς με δικογηρικές μαρακίες να ξεφύγεις από την αλήθεια...
Καλό για τα δικαστήρια, είναι όμως καλό για τη λογική σου και για την πραγματικότητα που ζεις το να ξεφεύγεις από μία συζήτηση πετώντας μελάνι;
Ή μήπως έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι λογική είναι η προσωπική σου θεώρηση των πραγμάτων;;;

.
Βρε Oannhsea, προσπάθησε να γράψεις απλά και κατανοητά. Χωρίς σεξουαλικές μεταφορές και φαντασιώσεις. Κράτησέ τα για ανάλογα νήματα εκείνα.
Γράψε μου το επιχείρημά σου, για να προσπαθήσω να το απαντήσω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

NewModelArmy έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:16Παντα εκει το πηγαιναν οι Τουρκοι αν πιστεψεις τα ελληνικα ΜΜΕ και το ελληνικο κοινο;Θυμασαι καμια περιοδο της συγχρονης ιστοριας που να μην ηταν προκλητικοι οι Τουρκοι;Εγω οχι.Οταν βομβαρδιζεσαι καθε μερα απο τα ακροδεξια ελληνικα μεσα για τους προκλητικους Τουρκους και τις ασπιλες παρθενες Ελληνες θα το πιστεψεις στο τελος.
Ζω στη Γερμανία, και διαβάζω, ελληνικό, γερμανικό, και ιταλικό Τύπο καθημερινά. Συν την Νέα Εφημερίδα της Ζυρίχης.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:35 Γράψε μου το επιχείρημά σου, για να προσπαθήσω να το απαντήσω.
Δεν γίνεται αυτό - είσαι ήδη καμένος εγκεφαλικά για να καταλάβεις από λογική...
Για παράδειγμα σε ρώτησα απλά τι θα έκανες εάν κάποιος σου έκλεβε το πορτοφόλι και μου έγραψες ανοησίες.
Ή η Τουρκία έχει ήδη καταλάβει εκτάσεις στη Συρία, έχει ισοπεδώσει πάνω από 1000 χωριά στου Κουρδιστάν, κάνει ντου με το έτσι θέλω στο Ιράκ (μεταξύ άλλων) και εσύ μου γράφεις ότι φταίνε οι γκρίζοι λύκοι και η χρυσή αυγή εάν θα πάμε σε πόλεμο!!!

Κατάλαβε το: δεν πας καλά!!!

.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

τεν τεν έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:24
OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:21
Ενδιαφέρων...

.
Εσύ πήγες πίσω. Εδώ μιλάμε ότι έχουν πατήσει πόδι με το έτσι θέλω σε ένα σκασμό χώρες και υπάρχουν νοήμονα (;)κοντά που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κίνδυνος. Όλα είναι παραμύθια των ακροδεξιών 🤣 ΜΜΕ
Είπα να το πάρω από την αρχή το θέμα...
Αλλά μάλλον είναι πολύ δύσκολο να συζητάς με άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας...

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:01
OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 18:54

Εκατέρωθεν.

Ως δικηγόρος παρλαπίπας δεν μπορείς να καταλάβεις τη θεωρία της γραμμικότητας.
Αγνοώντας την ύπαρξή της το μόνο που βρήκα στο google ήταν η ...γραμμική παλινδρόμηση.
Μήπως με αυτήν ασχολείσαι τακτικά και μπερδεύτηκες; :smt047
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι οι γκρίζοι λύκοι ή τα χρυσά που θέλουν τον πόλεμο.
Ναι, φυσικά. Αυτοί είναι ειρηνοποιοί. Οι υπόλοιποι είμαστε οι φταίχτες ...
Π.χ. στην Κίνα υπάρχουν γκρίζοι λύκοι ή χρυσα αυγά και θα ξεκινήσει σύντομα πόλεμο;;;
Μισό να συμβουλευτώ την μαγική μου σφαίρα. :csph:
Ναι. Έχεις δίκιο. Το έδειξε και η σφαίρα.
Για πες μας κάτι πολύ απλό: στον κόσμο που ζεις, εάν έρθει κάποιος και σου πάρει το πορτοφόλι, τι κάνεις; Του λες: θα δεις τι θα πάθεις, θα σου κάνω μήνυση...;;;;;
Εξαρτάται. Αν είμαι ζεσταμένος ξεκινώ με μουάι τάι, συνεχίζω με τάε κβον ντο, ρίχνω τον κλέφτη με τζούντο, τον καθηλώνω με ελευθέρα πάλη, και τον τελειώνω με ζίου ζίτσου.
Μετά βέβαια ξυπνώ...
Τότε πολύ φοβάμαι καλέ μου φίλε ότι είσαι ξύπνιος

μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων.
:a040:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:41
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:35 Γράψε μου το επιχείρημά σου, για να προσπαθήσω να το απαντήσω.
Δεν γίνεται αυτό - είσαι ήδη καμένος εγκεφαλικά για να καταλάβεις από λογική...
:003:
Για παράδειγμα σε ρώτησα απλά τι θα έκανες εάν κάποιος σου έκλεβε το πορτοφόλι και μου έγραψες ανοησίες.
Δεν θα ξεκινούσα πόλεμο πάντως...
Ή η Τουρκία έχει ήδη καταλάβει εκτάσεις στη Συρία, έχει ισοπεδώσει πάνω από 1000 χωριά στου Κουρδιστάν, κάνει ντου με το έτσι θέλω στο Ιράκ (μεταξύ άλλων) και εσύ μου γράφεις ότι φταίνε οι γκρίζοι λύκοι και η χρυσή αυγή εάν θα πάμε σε πόλεμο!!!
Ναι.
Οι γκρίζοι λύκοι φανατίζουν και τραμπουκίζουν το εσωτερικό της Τουρκίας.
Οι χρυσαβγίτες πάσης κομματικής διαφοροποίησης φανατίζουν και τραμπουκίζουν στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Αν πάμε σε πόλεμο, σίγουρα θα είναι από τους μεν, και τους δε.

Δεν θέλουμε ούτε τους μεν, ούτε τους δε.
Αν το ερώτημά σου είναι ότι επειδή υπάρχουν γκρίζοι λύκοι απέναντι πρέπει να έχουμε χρυσαβγίτες εδώ, η απάντηση είναι απλή: ναι, αν θέλουμε γενικά να ξαναγίνουμε νεάντερταλ.
Κατάλαβε το: δεν πας καλά!!!
Το φόρουμ έχει γεμίσει προφίλς που νομίζουν ότι έχουν ντοκτορά τηλεψυχανάλυσης.
Γενικά, όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι ένας από τους δύο σας έχει πρόβλημα. Απλά διαφωνείτε.

Στην επόμενη απόπειρα τηλεψυχανάλυσης θα γίνει αναφορά.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν

Spoiler
Εδώ λίγα βιντεακια από τους παρεξηγημενους γείτονες μας. Που δεν έχουν καμία επεκτατική πολιτική, απλά μας πουλάνε παραμύθι τα ακροδεξιά ΜΜΕ.

Τουλάχιστον έτσι λένε οι εδώ φίλοι ή υπάλληλοι τους
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:52
stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:01
OANNHSEA έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 18:54

Ως δικηγόρος παρλαπίπας δεν μπορείς να καταλάβεις τη θεωρία της γραμμικότητας.
Αγνοώντας την ύπαρξή της το μόνο που βρήκα στο google ήταν η ...γραμμική παλινδρόμηση.
Μήπως με αυτήν ασχολείσαι τακτικά και μπερδεύτηκες; :smt047
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι οι γκρίζοι λύκοι ή τα χρυσά που θέλουν τον πόλεμο.
Ναι, φυσικά. Αυτοί είναι ειρηνοποιοί. Οι υπόλοιποι είμαστε οι φταίχτες ...
Π.χ. στην Κίνα υπάρχουν γκρίζοι λύκοι ή χρυσα αυγά και θα ξεκινήσει σύντομα πόλεμο;;;
Μισό να συμβουλευτώ την μαγική μου σφαίρα. :csph:
Ναι. Έχεις δίκιο. Το έδειξε και η σφαίρα.
Για πες μας κάτι πολύ απλό: στον κόσμο που ζεις, εάν έρθει κάποιος και σου πάρει το πορτοφόλι, τι κάνεις; Του λες: θα δεις τι θα πάθεις, θα σου κάνω μήνυση...;;;;;
Εξαρτάται. Αν είμαι ζεσταμένος ξεκινώ με μουάι τάι, συνεχίζω με τάε κβον ντο, ρίχνω τον κλέφτη με τζούντο, τον καθηλώνω με ελευθέρα πάλη, και τον τελειώνω με ζίου ζίτσου.
Μετά βέβαια ξυπνώ...
Τότε πολύ φοβάμαι καλέ μου φίλε ότι είσαι ξύπνιος
μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων.
:a040:
Ξέρεις τί γίνεται ρε sys;
Κάποιοι ζουν μία πολεμική φαντασίωση. Ίσως φταίει το πολύ Ράμπο ή Πλατούν που έβλεπαν στα νιάτα τους και διαμόρφωσαν τέτοιες συνειδήσεις.
Ό,τι και να τους πεις, ακόμα και στο φόρουμ, το πρώτο που τους έρχεται στο φτωχό μυαλό είναι τα κουμπούρια και τα πλακώματα.
Συμβαίνουν πόλεμοι; Φυσικά και συμβαίνουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα ειρηνικά και να προσπαθούμε να ζήσουμε όλοι οι λαοί όσο καλύτερα γίνεται;

Ξεκίνησε ο άλλος νήμα "πάμε πόλεμο" και του απαντώ "στο καλό, να μας γράφεις".
Αφού τόσο πολύ καίγεται, να μην του χαλάσουμε το χατήρι. Κάπου στη Σαχάρα, ας βρεθεί με τους γκρίζους λύκους να βγάλουν τα απωθημένα τους.
Οι υπόλοιποι, εκατέρωθεν, παλεύουμε να συμβιώσουμε ειρηνικά.

Μου λέει ο άλλος "αν σου κλέψουν το πορτοφόλι τί θα κάνεις";
Τίποτα. Δεν έμειναν και πολλά μέσα, ούτως ή άλλως. Δεν περίμενα τον Ερντογάν να μου αδειάσει το πορτοφόλι. Άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”