Εγω σε λίγη ωρα θα τελειώσω με το διασκεδαστικό δίαλλειμά μου αλλά εσυ ποτε δεν εχεις ξεφύγει απο οτι σε βασανίζει.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:38Από αύριο θα είμαι πάλι συντονίστρια.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:37ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:26
Σαφώς όχι, είναι ποζιτρονικοί εγκέφαλοι.![]()
Λειτουργούν με τους νόμους της ρομποτικής.
Βάλε όπου ρομπότ->ζαίος και όπου άνθρωπος->κόμμα (σύριζα και παρακλάδια) και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Η χαρά της ειναι να δυστυχούν οι «δεκσιοί» επειδή αυτη αισθάνεται παγιδευμένη και το πηρε απόφαση οτι δεν προκειται να ξεφύγει απο τις καταβολές της.
Πήγε να ευχαριστηθεί λιγάκι για 4,5 χρόνια, αλλά δεν πρόλαβε και ουτε το χάρηκε.Τωρα πάλι δεν έχει τιποτα να πει εκτός απο το να αντιμιλά και να «λέει κατάρες»
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Καλή επιτυχία, αλλά μην τον λυτρώνεις από τη συζήτηση απαντώντας στις τρολιές του.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:38Από αύριο θα είμαι πάλι συντονίστρια.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:37ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:26
Σαφώς όχι, είναι ποζιτρονικοί εγκέφαλοι.![]()
Λειτουργούν με τους νόμους της ρομποτικής.
Βάλε όπου ρομπότ->ζαίος και όπου άνθρωπος->κόμμα (σύριζα και παρακλάδια) και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Η χαρά της ειναι να δυστυχούν οι «δεκσιοί» επειδή αυτη αισθάνεται παγιδευμένη και το πηρε απόφαση οτι δεν προκειται να ξεφύγει απο τις καταβολές της.
Πήγε να ευχαριστηθεί λιγάκι για 4,5 χρόνια, αλλά δεν πρόλαβε και ουτε το χάρηκε.Τωρα πάλι δεν έχει τιποτα να πει εκτός απο το να αντιμιλά και να «λέει κατάρες»
![]()
![]()
![]()
Βρίσκεται σε αδιέξοδο.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Επειδή είσαι λίγος για το χρυσό, διαγωνίζεσαι για την δεύτερη ή την τρίτη θέση στον Τελικό της Ανοησίας ;stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:42 Ελβετέ
![]()
viewtopic.php?f=29&t=23514&start=240#p1399399
Έχουμε αφήσει συζήτηση στη μέση![]()
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Ελβετός Τραπεζίτης
Γεροβασίλοβα, η θηλυκή Μπέρια απο την Αρτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 19 Ιούλ 2020, 19:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αστειευομαι, ήταν από πρωταπριλιάτικο αστείο, δεν ήσουν εσύ τότε εδώstavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:44Καλή επιτυχία, αλλά μην τον λυτρώνεις από τη συζήτηση απαντώντας στις τρολιές του.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:38Από αύριο θα είμαι πάλι συντονίστρια.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:37
![]()
![]()
![]()
Βρίσκεται σε αδιέξοδο.![]()
Κιόλας; κάτσε λίγο να διασκεδάσεις κι άλλο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:43Εγω σε λίγη ωρα θα τελειώσω με το διασκεδαστικό δίαλλειμά μου αλλά εσυ ποτε δεν εχεις ξεφύγει απο οτι σε βασανίζει.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:38Από αύριο θα είμαι πάλι συντονίστρια.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:37
![]()
![]()
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μία απάντηση παρακαλώ. Δεν είναι δύσκολο ερώτημα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:46(...)stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:42 Ελβετέ
![]()
viewtopic.php?f=29&t=23514&start=240#p1399399
Έχουμε αφήσει συζήτηση στη μέση![]()
Αφορά το αν κάθε κατηγορία είναι αυταπόδεικτη (στο μυαλό σου) όταν δεν κατατίθεται μήνυση εναντίον του φορέα της για συκοφαντική δυσφήμιση.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Θα κσαναπεράσω για κανα δεκάλεπτο γλυκιά μου , σε μια βδομάδα, σε ενα μηνα, δεν ξέρω πότε. Να είσαι εδω να με περιμενεις.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:48Αστειευομαι, ήταν από πρωταπριλιάτικο αστείο, δεν ήσουν εσύ τότε εδώ![]()
Κιόλας; κάτσε λίγο να διασκεδάσεις κι άλλο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:43Εγω σε λίγη ωρα θα τελειώσω με το διασκεδαστικό δίαλλειμά μου αλλά εσυ ποτε δεν εχεις ξεφύγει απο οτι σε βασανίζει.![]()
-
Δημοκράτης
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:40«Ολοι θα δουλεύουν 18ωρο επτά ημέρες την εβδομάδα»Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:31 Η πλάκα είναι ότι μετά από όσα έκαναν οι ζαιοι ξαναπήραν 30% γιατί λέει ο κουλης θα απέλυσε δ.υ
Ειναι να βαράς το κεφάλι σου στο ντουβαρι
-το ειπε ο Κούλης
Οτι μαλάκια τους πούλησαν οι ζαιοι το έφαγαν
Πάει αυτός Naida...
Για να καταλάβεις τί συνέβη
μου λέει "η Γεροβασίλη δεν καταθέτει μήνυση σε αυτούς που την κατηγορούν. Άρα είναι ένοχη!"
Τον ρωτώ "ο Άδωνις δεν κατέθεσε μήνυση στον Καρατζαφέρη ο οποίος τον αποκάλεσε 'πολιτική τσούλα'. Άρα είναι; Πώς το σκέφτεσαι;"
Καπνός...
Τυχαία...
μου λέει "η Γεροβασίλη δεν καταθέτει μήνυση σε αυτούς που την κατηγορούν. Άρα είναι ένοχη!"
Τον ρωτώ "ο Άδωνις δεν κατέθεσε μήνυση στον Καρατζαφέρη ο οποίος τον αποκάλεσε 'πολιτική τσούλα'. Άρα είναι; Πώς το σκέφτεσαι;"
Καπνός...
Τυχαία...
Εδώ θα είμαι γλυκέ μου να σε περιμένω , να γίνω πράσινη για σεναΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:50Θα κσαναπεράσω για κανα δεκάλεπτο γλυκιά μου , σε μια βδομάδα, σε ενα μηνα, δεν ξέρω πότε. Να είσαι εδω να με περιμενεις.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:48Αστειευομαι, ήταν από πρωταπριλιάτικο αστείο, δεν ήσουν εσύ τότε εδώstavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:44
Καλή επιτυχία, αλλά μην τον λυτρώνεις από τη συζήτηση απαντώντας στις τρολιές του.
Βρίσκεται σε αδιέξοδο.![]()
![]()
Κιόλας; κάτσε λίγο να διασκεδάσεις κι άλλο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:43
Εγω σε λίγη ωρα θα τελειώσω με το διασκεδαστικό δίαλλειμά μου αλλά εσυ ποτε δεν εχεις ξεφύγει απο οτι σε βασανίζει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο Ελβετός λείπει από το φόρουμ. Ασε.stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:56 Πάει αυτός Naida...
Καπνός...
Τυχαία...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Και στο σαμινα υπηρχαν πολιτικοι αλητες που ειπαν για πληρωμα που εβλεπε αγωνα, και στην ηλεια που ελεγαν για ασυμμετρες απειλες, κοσοβαρους εμπρηστες και στρατηγους ανεμους.Hector Buas έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 11:01Για κάτι μαγκάλια τι ξέρεις?Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 10:53 Ακομα εκμεταλλευονται τους νεκρους του ματιου;
Δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερη μικροπολιτικη εκμεταλλευση τραγωδιας σε αυτη τη χωρα
Στο Μάτι πέθαναν πάνω από 100 άτομα. Δεν ήταν "αριστεροί ήρωες". Αν ήταν θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε για αυτούς κάθε μέρα κάθε ώρα και και σε κάθε μορφή. Δεν είναι λοιπόν κακό να τους θυμόμαστε μία φορά τον χρόνο.
Το Μάτι δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Υπήρξαν και άλλες τραγωδίες που δεν ξεχάστηκαν, π.χ. το ναυάγιο του Σάμινα. Αλλά, σε αντίθεση με το Σάμινα, στο Μάτι δεν είναι οι νεκροί που θα θυμόμσαστε πιο πολύ. Είναι οι ανίκανοι πολιτικοί αλήτες που είχαν την αναίδεια να μιλήσουν για "μια στραβή στην βάρδια τους".
Και στο γιακοβλεφ ενας πολιτικος αλητης ειχε πει αυτη ειναι η ελλαδα
Η διαφορα ειναι οτι στο ματι εγινε η μεγαλυτερη πολιτικη εκμεταλλευση ever απο κατι αδιστακτους πολιτικους αλητες.
Τι εχει αλλαξει απο τοτε;
πω πω ναιδα-σταβργρμρ είναι πολύ τρομακτικο δίδυμο
Ήρθαν τα βαριά όπλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις