!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να ετοιμαστούν οι χορεύτριες.
Να ετοιμαστούν οι χορεύτριες.
Επειδή σκοπεύω να κατέβω σύντομα, να ετοιμαστούν τα μπαλέτα να μου χορέψουν. Να ψήνονται τα κοψίδια, να παγώνουν οι μπίρες, τα τσίπουρα έτοιμα, και όλα τα εργαλεία. Οι γυναίκες να φορέσουν ποδιές και να εργάζονται.
Ordem e Progresso.
Re: Να ετοιμαστούν οι χορεύτριες.
Aπαγορεύτηκαν τα πανηγύρια ρε μαλάκαCavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:06 Επειδή σκοπεύω να κατέβω σύντομα, να ετοιμαστούν τα μπαλέτα να μου χορέψουν. Να ψήνονται τα κοψίδια, να παγώνουν οι μπίρες, τα τσίπουρα έτοιμα, και όλα τα εργαλεία. Οι γυναίκες να φορέσουν ποδιές και να εργάζονται.
Άμα δεν λύσετε τους Ολλανδούς, να μας αφήκουν να πάρουμε το μπαγιόκο, να φάμε το κασέρι, να μην το κουνήσεις απο 'κειCavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:06 Επειδή σκοπεύω να κατέβω σύντομα, να ετοιμαστούν τα μπαλέτα να μου χορέψουν. Να ψήνονται τα κοψίδια, να παγώνουν οι μπίρες, τα τσίπουρα έτοιμα, και όλα τα εργαλεία. Οι γυναίκες να φορέσουν ποδιές και να εργάζονται.
Ναι, κρίμα, αλλά από την άλλη στα θετικά, που δεν θα έχουμε τα ρακόμελα να πάνε στην Ικαρία για πανηγύρια. Είχε παραγίνει. Εγώ την Ικαριά τη γνώρισα το 1993, και ξαφνικά κάπου στα 2000, πλάκωσε όλη η θολοκουλτούρα της μελιτζανοσαλάτας, όλα τα ταγάρια, τα μεταποιημένα.Στύγιος έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:09Aπαγορεύτηκαν τα πανηγύρια ρε μαλάκαCavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:06 Επειδή σκοπεύω να κατέβω σύντομα, να ετοιμαστούν τα μπαλέτα να μου χορέψουν. Να ψήνονται τα κοψίδια, να παγώνουν οι μπίρες, τα τσίπουρα έτοιμα, και όλα τα εργαλεία. Οι γυναίκες να φορέσουν ποδιές και να εργάζονται.![]()
Ordem e Progresso.
Έχετε κασέρι μπόλικο. Θα σας δείχνω τώρα που έρχομαι τις ταβέρνες, και να δω τι θα μου λέτε.Σενέκας έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:12Άμα δεν λύσετε τους Ολλανδούς, να μας αφήκουν να πάρουμε το μπαγιόκο, να φάμε το κασέρι, να μην το κουνήσεις απο 'κειCavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:06 Επειδή σκοπεύω να κατέβω σύντομα, να ετοιμαστούν τα μπαλέτα να μου χορέψουν. Να ψήνονται τα κοψίδια, να παγώνουν οι μπίρες, τα τσίπουρα έτοιμα, και όλα τα εργαλεία. Οι γυναίκες να φορέσουν ποδιές και να εργάζονται.
Ordem e Progresso.
Να ρθεις στη Λάρσα να πάμε για τσίπουρα.Cavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:13Ναι, κρίμα, αλλά από την άλλη στα θετικά, που δεν θα έχουμε τα ρακόμελα να πάνε στην Ικαρία για πανηγύρια. Είχε παραγίνει. Εγώ την Ικαριά τη γνώρισα το 1993, και ξαφνικά κάπου στα 2000, πλάκωσε όλη η θολοκουλτούρα της μελιτζανοσαλάτας, όλα τα ταγάρια, τα μεταποιημένα.Στύγιος έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:09Aπαγορεύτηκαν τα πανηγύρια ρε μαλάκαCavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:06 Επειδή σκοπεύω να κατέβω σύντομα, να ετοιμαστούν τα μπαλέτα να μου χορέψουν. Να ψήνονται τα κοψίδια, να παγώνουν οι μπίρες, τα τσίπουρα έτοιμα, και όλα τα εργαλεία. Οι γυναίκες να φορέσουν ποδιές και να εργάζονται.![]()
Θέλουμε κι άλλο. Θέλουμε το πακέτο και το θέλουμε σε επιδόματα. Όχι δάνεια και τζιριτζάντζουλεςCavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:14Έχετε κασέρι μπόλικο. Θα σας δείχνω τώρα που έρχομαι τις ταβέρνες, και να δω τι θα μου λέτε.Σενέκας έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:12Άμα δεν λύσετε τους Ολλανδούς, να μας αφήκουν να πάρουμε το μπαγιόκο, να φάμε το κασέρι, να μην το κουνήσεις απο 'κειCavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:06 Επειδή σκοπεύω να κατέβω σύντομα, να ετοιμαστούν τα μπαλέτα να μου χορέψουν. Να ψήνονται τα κοψίδια, να παγώνουν οι μπίρες, τα τσίπουρα έτοιμα, και όλα τα εργαλεία. Οι γυναίκες να φορέσουν ποδιές και να εργάζονται.
Θέλω να ανέβω, γιατί έχω σπίτι στο Πήλιο, και στη Λάρισα πετάγομαι. Να φάμε σκεμπέ στον σταθμό. Και κοψίδια στον Έλατο, νομίζω είναι Σαμαριναίοι.Στύγιος έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:15Να ρθεις στη Λάρσα να πάμε για τσίπουρα.Cavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:13Ναι, κρίμα, αλλά από την άλλη στα θετικά, που δεν θα έχουμε τα ρακόμελα να πάνε στην Ικαρία για πανηγύρια. Είχε παραγίνει. Εγώ την Ικαριά τη γνώρισα το 1993, και ξαφνικά κάπου στα 2000, πλάκωσε όλη η θολοκουλτούρα της μελιτζανοσαλάτας, όλα τα ταγάρια, τα μεταποιημένα.![]()
Ordem e Progresso.
Στείλε ΠΜ άμα είναι.Cavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:19Θέλω να ανέβω, γιατί έχω σπίτι στο Πήλιο, και στη Λάρισα πετάγομαι. Να φάμε σκεμπέ στον σταθμό. Και κοψίδια στον Έλατο, νομίζω είναι Σαμαριναίοι.Στύγιος έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:15Να ρθεις στη Λάρσα να πάμε για τσίπουρα.Cavaliere έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 19:13
Ναι, κρίμα, αλλά από την άλλη στα θετικά, που δεν θα έχουμε τα ρακόμελα να πάνε στην Ικαρία για πανηγύρια. Είχε παραγίνει. Εγώ την Ικαριά τη γνώρισα το 1993, και ξαφνικά κάπου στα 2000, πλάκωσε όλη η θολοκουλτούρα της μελιτζανοσαλάτας, όλα τα ταγάρια, τα μεταποιημένα.![]()
Ordem e Progresso.
Έφτασα καλά. Πού είστε; Πότε θα πάμε για μπίρες και σουβλάκια;
Ordem e Progresso.
Αν με δείτε στην Επίδαυρο να φωτογραφίζομαι με κοσμικούς, μην ενοχλείτε, θα τα πούμε άλλη ώρα ήσυχα. Πρέπει να δουλέψουμε κιόλας.
Ordem e Progresso.
Έλα Τρίτη ΛΑΡΣΑCavaliere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:47 Έφτασα καλά. Πού είστε; Πότε θα πάμε για μπίρες και σουβλάκια;
Σε περιμενουμε Μυκονο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!