Κωμικός...περίπου. Περισσότερο είναι καλτ περσονα του γιουτουμπ απο την περασμένη δεκαετία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη ο Τιτκοβ στην πλατεία Βικτωρίας
Re: Συνελήφθη ο Τιτκοβ στην πλατεία Βικτωρίας
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και γω χθες τον εμαθα!οσο ζουμε μαθαινουμε 
την βιβιαν την ξες πατριωτ;
την βιβιαν την ξες πατριωτ;
Πολύ καλός είναι. Μ' άρεσε
- Hector Buas
Πάρτε τον στον Αγιο Παντελεήμονα να κάνει παραστάσεις... Κα επειδή το κοινό μπορεί να μην καταλαβαίνει εσύ μπορείς να κάνεις τις μεταφράσεις,
Έλα ρε δες το Σεφερλή εκεί πέρα κι άσε μας ήσυχους.Hector Buas έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:50Πάρτε τον στον Αγιο Παντελεήμονα να κάνει παραστάσεις... Κα επειδή το κοινό μπορεί να μην καταλαβαίνει εσύ μπορείς να κάνεις τις μεταφράσεις,
- Hector Buas
Πλήγωσα τα αισθήματα σου σύντροφε Αχμέντ?John Dear έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:53Έλα ρε δες το Σεφερλή εκεί πέρα κι άσε μας ήσυχους.Hector Buas έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:50Πάρτε τον στον Αγιο Παντελεήμονα να κάνει παραστάσεις... Κα επειδή το κοινό μπορεί να μην καταλαβαίνει εσύ μπορείς να κάνεις τις μεταφράσεις,
Η μόνη χορδή που πιάνετε στο θυμικό μας είναι το γέλιο ευρωπατριώτη.Hector Buas έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:55Πλήγωσα τα αισθήματα σου σύντροφε Αχμέντ?John Dear έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:53Έλα ρε δες το Σεφερλή εκεί πέρα κι άσε μας ήσυχους.Hector Buas έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 20:50
Πάρτε τον στον Αγιο Παντελεήμονα να κάνει παραστάσεις... Κα επειδή το κοινό μπορεί να μην καταλαβαίνει εσύ μπορείς να κάνεις τις μεταφράσεις,
- hellegennes
Ναι, καθώς το αστείο «το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα. Δεν είναι τυχαίο που η λέξη θέρος κάνει ομοιοκαταληξία με το μ' αρέσει να γαμάω μουνάκια» είναι πολύ ανώτερο του Σεφερλή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι ρε φίλε γιατί έχει το στοιχείο της έκπληξης και του κυνισμού. Περιμένεις να ακούσεις ομοιοκαταληξία και ακούς μια ωμή πραγματικότητα που οδηγεί στην υπέρβαση. Αυτό είναι ποιοτικό.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:01Ναι, καθώς το αστείο «το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα. Δεν είναι τυχαίο που η λέξη θέρος κάνει ομοιοκαταληξία με το μ' αρέσει να γαμάω μουνάκια» είναι πολύ ανώτερο του Σεφερλή.
-
Δημοκράτης
- hellegennes
Κι ο Σεφερλής το κάνει αυτό.John Dear έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:11Είναι ρε φίλε γιατί έχει το στοιχείο της έκπληξης και του κυνισμού. Περιμένεις να ακούσεις ομοιοκαταληξία και ακούς μια ωμή πραγματικότητα που οδηγεί στην υπέρβαση. Αυτό είναι ποιοτικό.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:01Ναι, καθώς το αστείο «το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα. Δεν είναι τυχαίο που η λέξη θέρος κάνει ομοιοκαταληξία με το μ' αρέσει να γαμάω μουνάκια» είναι πολύ ανώτερο του Σεφερλή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
για την ακρίβεια, αυτό το είδος του αστείου το κάνει ο Σεφερλής από το 2003:hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 23:29Κι ο Σεφερλής το κάνει αυτό.John Dear έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:11Είναι ρε φίλε γιατί έχει το στοιχείο της έκπληξης και του κυνισμού. Περιμένεις να ακούσεις ομοιοκαταληξία και ακούς μια ωμή πραγματικότητα που οδηγεί στην υπέρβαση. Αυτό είναι ποιοτικό.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2020, 21:01
Ναι, καθώς το αστείο «το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα. Δεν είναι τυχαίο που η λέξη θέρος κάνει ομοιοκαταληξία με το μ' αρέσει να γαμάω μουνάκια» είναι πολύ ανώτερο του Σεφερλή.
14:05
- hellegennes
Απ' αυτά που είπε στο συγκεκριμένο ασύνδετο σταντ απ ο Τιτκόφ, το μόνο αστείο που δεν θα έκανε και ο Σεφερλής πιστεύω είναι αυτό με την νεκροφιλία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
https://twitter.com/EFSYNTAKTON/status/ ... 66145?s=20
«Θα μπορούσε να ήταν ο Αλέξανδρος Τιτκώβ το πτώμα στη θέση του Τζορτζ Φλόιντ. Ο Θωμάς Λάλος, γυρνώντας από την οδό Δωδεκανήσου και βλέποντας την επίθεση στον Αλέξανδρο, βάζει το σώμα του για να μη σκοτώσουν τον Αλέξανδρο. Επίδειξη ανδρείας και αλληλεγγύης σε όλο της το μεγαλείο από δύο άοπλα παιδιά»

«Θα μπορούσε να ήταν ο Αλέξανδρος Τιτκώβ το πτώμα στη θέση του Τζορτζ Φλόιντ. Ο Θωμάς Λάλος, γυρνώντας από την οδό Δωδεκανήσου και βλέποντας την επίθεση στον Αλέξανδρο, βάζει το σώμα του για να μη σκοτώσουν τον Αλέξανδρο. Επίδειξη ανδρείας και αλληλεγγύης σε όλο της το μεγαλείο από δύο άοπλα παιδιά»

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις