!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 12:37
Thor έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 12:33
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 12:31

Εγώ δεν τον γνώρισα αλλά μέχρι και σήμερα άμα μπεις στην ομάδα καταδρομέων 4ου ετεθ στο facebook, βαράνε προσοχή στο όνομά του.
Μου'λεγε ο φιλος μου που τον προλαβε,αν εβγαινες αναφορα και ειχες κανει μαλακια,δεν σου εριχνε ποινη,σε πλακωνε στις μπουνιες.
Σάμος, Καρλόβασι γυρνάμε από πορεία. Παίρνω 24ωρη άδεια μετά από 2 μήνες μέσα. Κατεβαίνω Καρλόβασι σε ένα ξενοδοχείο και κοιμάμαι 40 ωρές σερί. Γυρνάω στο λόχο και τρώω 40 μέρες φυλακή. Μαζί με τις υπόλοιπες φυλακές μου ακόμα μέσα έπρεπε να 'μαι. Ευτυχώς μεσολάβησε ο Καβαδίας και τις έσβησαν όλες πριν φύγω από Σάμο.
ρε φιλε 40;
Ημαρτον,τι εκανες;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

elchav έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 10:53
Myrsini έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 08:40 Νταξ το αποφάσισα, αφού τελικά θα πάμε πόλεμο θέλω να συνεισφέρω και γω.
Αρχίζω πλέξιμο καλτσάκια.Πάμε καλτσάκια! :D
μην κουράζεσαι, για κάνα τσίμπο να χρειαστείς το πολύ-πολύ
Τσίμπα ένα @ δι. :003:
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Myrsini έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 16:49
Myrsini έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 08:40 Νταξ το αποφάσισα, αφού τελικά θα πάμε πόλεμο θέλω να συνεισφέρω και γω.
Αρχίζω πλέξιμο καλτσάκια.Πάμε καλτσάκια! :D
όχι, δεν κατάλαβες...
εσύ θα το κάνεις αν σε χρειαστεί η Πατρίς!
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Τι "πάμε πόλεμο";
Φτάσαμε τις 60 σελίδες κι όλοι οι εθνικιστές είναι καρφωμένοι στο πληκτρολόγιο.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σειρά του 2 ήταν σταβργρμ.το "να μαζευτούν οι εθνικιστές σε μια ερημια να παλέψουν"
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Τον Αρταβάνη (RIP) τον είχα Δκτή στο 15ο ΣΠ της Πρέβεζας. Καταδρομέας που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο απλό Πεζικό και έκανε χωρίς λόγο δύσκολη τη ζωή των υφισταμένων του. Θεός σχωρέστον.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

elchav έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 17:07
όχι, δεν κατάλαβες...
Εικόνα

:D
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Bandit59 έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:54 Τον Αρταβάνη (RIP) τον είχα Δκτή στο 15ο ΣΠ της Πρέβεζας. Καταδρομέας που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο απλό Πεζικό και έκανε χωρίς λόγο δύσκολη τη ζωή των υφισταμένων του. Θεός σχωρέστον.
Πότε;
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Myrsini έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 21:03
elchav έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 17:07

όχι, δεν κατάλαβες...
Εικόνα

:D
Γιατί καλέ συ; Θα το κάνεις Για Την Πατρίδα, για έναν (ίσως και δύο) μελλοθανατο ήρωα του έθνους, που θα φύγει με ένα χαμόγελο στα χείλη για την Νήσο των Μακαρων. Τι άρνηση είναι αυτή που βγάζεις;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 21:05
Bandit59 έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 19:54 Τον Αρταβάνη (RIP) τον είχα Δκτή στο 15ο ΣΠ της Πρέβεζας. Καταδρομέας που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο απλό Πεζικό και έκανε χωρίς λόγο δύσκολη τη ζωή των υφισταμένων του. Θεός σχωρέστον.
Πότε;
1997-98
Άβαταρ μέλους
Thor

Μοιραία θα επιστρέφω με τις ερωτήσεις μου στην στρατιωτική σας καριέρα. Έχετε περατώσει τις σπουδές σας σε όλα τα προβλεπόμενα στρατιωτικά σχολεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μεταξύ αυτών Σχολή Πεζικού των ΗΠΑ, Διεθνές Σχολείον Περιπόλων Αναγνωρίσεως Μακράς Ακτίνος (I.L.R.R.P.S.), στο οποίο μάλιστα διατελέσατε εκπαιδευτής καθώς και το σχολείον κλειστού κυκλώματος των ΗΠΑ (SEAL). Διαπιστώσατε διαφορές στον τρόπο εκπαίδευσης αλλά και λειτουργίας διοίκησης στο εξωτερικό αν συγκρίνουμε με την Ελλάδα;

Εδώ θα ήθελα να ξετυλίξω μια άλλη πλευρά του χαρακτήρος μου, πάνω στα θέματα εκπαιδεύσεως. Ήμουν και παραμένω λάτρης του ρητού «περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση, λιγότερο αίμα στην μάχη». Αλλά και να μην φεύγει κανείς εκπαιδευόμενος από τα χέρια μου με ελλείψεις που ίσως σε τυχόν επιχειρήσεις να του στοιχίζανε τη ζωή του. Όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα βέβαια από τον ανθρώπινο τομέα, δεν χάριζα στην εκπαίδευση «του αγγέλου μου νερό». Είχα την τύχη να έχω καλούς εκπαιδευτάς, παραδείγματα προς μίμησιν, που πιστεύω πήρα πολλά από αυτούς, και πάντα ήμουν μπροστά και πρώτος στις εκπαιδεύσεις των υφισταμένων μου και ας ήταν κοπιώδες για μένα. Πλέον όμως των εκπαιδεύσεων και εκπαιδευτών μου στην Ελλάδα, είχα την τύχη να έχω τρείς φορές εκπαιδευόμενος και εκπαιδευτής, διοικητή και συναδέλφους συνεργάτες των S.A.S. (Special Air Service) της Μεγάλης Βρετανίας από τους οποίους εκέρδισα πολλά. Είναι εκείνοι που από την Μέση Ανατολή μετέδωσαν το πνεύμα τους στον ελληνικό στρατό που εξακολουθεί να υφίσταται ακόμα και σήμερα. Για να γίνω δε πιο σαφής, ο Άγγλος καταγίνεται με όλα, είναι γνώστης πολλών πραγμάτων εν σχέση με τον Αμερικανό, τον Γερμανό ή τον Γάλλο που περισσότερο στηρίζονται στην εξειδίκευση-ειδικότητα. Γνωρίζουν ασφαλώς και άλλα καθήκοντα και ειδικότητες, αλλά ο πόλεμος δεν ρωτάει τι ειδικότητα έχεις. Τα σχολεία του εξωτερικού ασφαλώς και μου έδωσαν άλλες εμπειρίες και θα έλεγα ότι με ολοκλήρωσαν σαν επαγγελματία ειδικά στα θέματα οργανώσεως και προγραμματισμού. Όσον αφορά την σύγκριση με την Ελλάδα, κατά την γνώμην μου μόνο οι Άγγλοι θα μπορούσαν να συγκριθούν μαζί μας. Τούτο, δια τους Έλληνες συγκεκριμένα, δεν αποτελεί υπερφίαλη θέση αλλά πραγματικότητα διότι ο Έλληνας λόγω χαρακτήρος του και ιστορίας του, έχει την δυνατότητα να διακρίνεται παντού μέχρι σήμερον. Για μένα δεν ισχύει η γνώμη «καλοθελητών» γνωστής πολιτικής παρατάξεως, ότι ο καλός στρατός πρέπει να έχει: «Τούρκο αξιωματικό και Έλληνα φαντάρο». Ε! εδώ και αν είναι το οξύμωρον διότι:
α. Δεν είδα και δεν γνώρισα Τούρκο αξιωματικό να πρωτεύει σε σχολεία του εξωτερικού.
β. Αυτοί που λένε αυτά δεν εγνώρισαν τον αυταρχισμό του Τούρκου αξιωματικού που βασικά εκπηγάζει και από το κοράνι και
γ. τον Έλληνα στρατιώτη ποιος τον εκπαίδευσε και τον εκπαιδεύει;

http://samiakonvima.blogspot.com/2018/0 ... xMhtJ4za70
Άβαταρ μέλους
Thor

Bandit59 έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 23:03
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 21:05
Πότε;
1997-98
1 Μαρτίου 2020
Πρέβεζα: Έφυγε από τη ζωή ο Τ. Υποστράτηγος Καταδρομών Πέτρος Αρταβάνης.
Ο τ. Υποστράτηγος Καταδρομών Πέτρος Αρταβάνης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα χθες το μεσημέρι σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν

https://epirusjournal.gr/preveza-efyge- ... artavanis/
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Να χτυπηθούν πάραυτα το πλωτό γεωτρύπανο και τα πλοία που το συνοδεύουν. Δεν έχει σημασία αν στο τέλος κερδίσουμε ή χάσουμε. Σημασία έχει να δουλέψουν επιτέλους οι ΔΥ που πληρώνουμε τόσα χρόνια για να μας υπερασπίζονται.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”