Τί το ξένο υπήρχε στον εθνικό στρατό πέρα απο προμήθεια οπλισμού (όπως αντίστοιχα είχε ο ΔΣΕ απο Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία, Αλβανία, συν ότι φιλοξενούνταν σε στρατόπεδά τους) και ολιγομελή ομάδα 5-6 Αμερικανών αξιωματικών συμβούλων που έδιναν κάποιες τεχνικές συμβουλές;BlastFromThePast έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 17:37Έχω ακούσει για κάτι κακομοίρηδες που πηδάνε μόνο με ξένα @@.Otto Weininger έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 17:33Οι ναπαλμ κάνουν καλό φλαμπέ ; Τι έχεις ακούσει;BlastFromThePast έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 17:28 Πολύ έξυπνο και θυμίζει κάποιες από τις λίγες ωραίες στιγμές του έθνους. Από εμένα ένα μπράβο.
Εσύ έχεις ακούσει για τέτοιους;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναρχικοί και κατασκεύασαν και μετέφεραν και τοποθέτησαν μία...πηγάδα έξω από τα γραφεία του κόμματος του Κασιδιάρη
- Golden Age
Re: Αναρχικοί και κατασκεύασαν και μετέφεραν και τοποθέτησαν μία...πηγάδα έξω από τα γραφεία του κόμματος του Κασιδιάρη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 18 Ιούλ 2020, 19:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Αναρχικοί και κατασκεύασαν και μετέφεραν και τοποθέτησαν μία...πηγάδα έξω από τα γραφεία του κόμματος του Κασιδιάρη
Μπορεί να σχετίζεται με άλλο περιστατικό. Μπορεί να είναι και μοντάζ. Ο Θεοδωρόπουλος ήταν συγγενής νεκρού των γεγονότων του Μελιγαλά (νομίζω αδερφός) και δεν είχε κανέναν λόγο να κρύψει θάνατο τετράχρονου.Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 18:57Ειπαμε υπαρχει ταφος με 4χρονο.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 18:55 viewtopic.php?f=11&t=21815&start=15#p1283974
Για να μην τσακώνεστε για τον Μελιγαλά, σύμφωνα και με τον ονομαστικό κατάλογο του Θεοδωρόπουλου που περιλαμβάνει 1144 ονόματα (btw προσωπικά έχω εντοπίσει ένα άτομο από το χωριό μου που έχει περαστεί ξεχωριστά σε δύο διαφορετικούς οικισμούς, οπότε δεν αποκλείω να υπάρχουν και μερικές ακόμα παρόμοιες περιπτώσεις, ενώ στη λίστα περιλαμβάνονται και ορισμένοι που λιντσαρίστηκαν στην Καλαμάτα), το νεότερο σε ηλικία θύμα ήταν 15 ετών και όλοι οι ανήλικοι νεκροί (8 αγόρια και ένα κορίτσι) ήταν μεταξύ 15-17 ετών.
Με βάση τις ηλικίες, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 18 ηλικιωμένοι (στη λίστα υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις που δεν αναφέρεται η ηλικία του θύματος, χωρίς ωστόσο να επηρεάζονται οι ισορροπίες, ενώ δεν ξέρω και με ποια κριτήρια οι Ιοί όρισαν ποιος ήταν ''ηλικιωμένος'' και ποιος όχι) και 8 ανήλικα αγόρια. Επίσης, σκοτώθηκαν και 23 γυναίκες (ανάμεσά τους μια ανήλικη).
Βέβαια, το να ήταν κάποιος π.χ. 65 χρονών δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είχε δοσοληψίες με τις δυνάμεις Κατοχής ή τις δοσιλογικές δομές, ούτε και το ήταν κάποιος άλλος σε μάχιμη ηλικία σημαίνει αυτομάτως πως ήταν ταγματασφαλίτης ή πως είχε σχέση με τα Τ.Α.
Άλλη απορία;
Τους φασίστες ο ΕΛΑΣ τους έριξε στην πηγάδα.
Οι ανάρχες από πού κι ως πού την οικειοποιούνται;
- NKVD_SMERSH
Εγώ σου αναφέρω τον Καψάσκη, ο οποίος ήταν επίσημος Ιατροδικαστής, ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ του Ελληνικού Κράτους και 'συ μια πηγή από έναν αντικομμουνιστή.
Όλα αυτά τα δήθεν μνημεία, φτιάχτηκαν την δεκαετία του 1950.
Επίσης πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στην λεγόμενη Πηγάδα πετούσαν και διαφόρους, οι δυνάμεις ασφαλείας. Κρατούμενους που χάναν την ζωή τους στην Ασφάλεια κτλ.
Επίσης πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στην λεγόμενη Πηγάδα πετούσαν και διαφόρους, οι δυνάμεις ασφαλείας. Κρατούμενους που χάναν την ζωή τους στην Ασφάλεια κτλ.
“He who controls the spice controls the universe.”
- Golden Age
Το Δεκέμβριο του 2008 προδόσατε (το ΚΚΕ) την ταξική επανάσταση.Βλήμα έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:01 Τους φασίστες ο ΕΛΑΣ τους έριξε στην πηγάδα.
- Obi Wan Iakobi
Πολυ πριν,το 89 με τα ντολμαδακια της Μαρικας.Golden Age έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:03
Το Δεκέμβριο του 2008 προδόσατε (το ΚΚΕ) την ταξική επανάσταση.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Golden Age
Απο το '74 βασικά... Αλλά τους τρολλάρω τώρα.Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:04Πολυ πριν,το 89 με τα ντολμαδακια της Μαρικας.Golden Age έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:03
Το Δεκέμβριο του 2008 προδόσατε (το ΚΚΕ) την ταξική επανάσταση.
Ήσουν κι εσύ μαζί με τους αναρχικούς και πικράθηκες;Golden Age έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:03Το Δεκέμβριο του 2008 προδόσατε (το ΚΚΕ) την ταξική επανάσταση.Βλήμα έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:01 Τους φασίστες ο ΕΛΑΣ τους έριξε στην πηγάδα.
- Obi Wan Iakobi
Εχω συγγενεις κατω και τα ξερω πολυ καλα.Τα δηθεν ειναι τα δικα σας με κατι Κατυν και κατι ανυπαρκτους νεκρους του Πολυτεχνειου στυλ Ιλενιας και της κεφαλας-μνημειου του Σβορωνου ο οποιος πεθανε το...1989NKVD_SMERSH έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:02 Εγώ σου αναφέρω τον Καψάσκη, ο οποίος ήταν επίσημος Ιατροδικαστής, ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ του Ελληνικού Κράτους και 'συ μια πηγή από έναν αντικομμουνιστή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- NKVD_SMERSH
Άμα ήταν δωσίλογοι οι συγγενείς σου, πήραν ότι τους άξιζε.
Ο παππούς μου (μάνα μου) που ήταν ΔΕΑ κατά τον εμφύλιο, όταν είδε ότι οι γαμπροί του ανέβηκαν στα βουνά, τα παράτησε και πήγε μαζί τους.
Ο παππούς μου (μάνα μου) που ήταν ΔΕΑ κατά τον εμφύλιο, όταν είδε ότι οι γαμπροί του ανέβηκαν στα βουνά, τα παράτησε και πήγε μαζί τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NKVD_SMERSH την 18 Ιούλ 2020, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“He who controls the spice controls the universe.”
- Obi Wan Iakobi
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Golden Age
Όχι. Εσείς είστε πολιτικά αδελφάκια.Βλήμα έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:08Ήσουν κι εσύ μαζί με τους αναρχικούς και πικράθηκες;Golden Age έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:03Το Δεκέμβριο του 2008 προδόσατε (το ΚΚΕ) την ταξική επανάσταση.Βλήμα έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:01 Τους φασίστες ο ΕΛΑΣ τους έριξε στην πηγάδα.
- Obi Wan Iakobi
Οχι απλα δεν γουσταραν κατσαπλιαδες κομμουνιστες.Και καποιοι ηταν και στο μπαρμπεκιου μετα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Κάποτε θεωρούσα τον κομουνοαριστερισμό και τις αρκτικόλεξες παραφυάδες του, παιδική ασθένεια. Τώρα τον θεωρώ μολυσματική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 107 Απαντήσεις
- 2666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
-