ΠιθανόGherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:32Μήπως δεν εμπνέεις εμπιστοσύνη;Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:29Εμένα ρωτας;Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:26
Με το χέρι στην καρδιά, ή όπου αλλού τέλος πάντων, σε τι δεν μοιάζει με εκείνο το πράγμα, που δεν το ξέρω εννοείται, αλλά το έχω δει και είναι πλεζουρ στικ;
But why?
Πορφύριε την εδωκες την bmw;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είσαι πολύ πρόστυχος ρε φίλε.
αυθεντικός αληθινός διάλογος 100%
Έχω Yaris...Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Με την Έλεν Κέλερ τα είχες;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τη μερσέντες την έδωσα για 2500. Ρώτησα τη λογίστρια πότε θα μπορούσα να αγοράσω ακόμα μια S. Μου είπε το έτος 2140. Δεν με ξέρει καλά. Θα περιμένω.sys3x έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:21Καπιτάλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:16 Πριν 10 χρόνια είχα μια mercedes S3200. Τώρα έχω ένα mini cooper.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι
Τρολελε
Τρολελε
Τώρα
Μωρέ, πρέπει
Όχι
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Που λες τα γιαρις έχουν μεταπωλητική αξία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:40Έχω Yaris...Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
Ισχύει για τους κάγκουρες με τα "φτιαγμένα",με λεντάκια, με διπλές εξατμίσεις σαν μπουρούχες κλπ και δε συμμαζεύεται.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν θεωρώ άντρες τους κάγκουρες.Στύγιος έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:55Ισχύει για τους κάγκουρες με τα "φτιαγμένα",με λεντάκια, με διπλές εξατμίσεις σαν μπουρούχες κλπ και δε συμμαζεύεται.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
Αυτοί όμως νομίζουν ( με τα λεφτά του μπαμπά) ότι είναι και πολύ γαμάουα τύποι.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:57Δεν θεωρώ άντρες τους κάγκουρες.Στύγιος έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:55Ισχύει για τους κάγκουρες με τα "φτιαγμένα",με λεντάκια, με διπλές εξατμίσεις σαν μπουρούχες κλπ και δε συμμαζεύεται.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν θα τους βάλω μυαλό either.Στύγιος έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 15:03Αυτοί όμως νομίζουν ( με τα λεφτά του μπαμπά) ότι είναι και πολύ γαμάουα τύποι.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:57Δεν θεωρώ άντρες τους κάγκουρες.Στύγιος έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:55
Ισχύει για τους κάγκουρες με τα "φτιαγμένα",με λεντάκια, με διπλές εξατμίσεις σαν μπουρούχες κλπ και δε συμμαζεύεται.
Αν συνεχίσεις έτσι, τύπισσα, το μόνο κουίκ που θα δεις, θα είναι το νες κουίκ.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 10:50Συνήθως τα αφήνω πάνω στο κρεβάτι και τα βάζει εκείνος όπου θέλει.Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 10:44Έπρεπε να του πεις κι εσύ τα δικά σου τα έχω ήδη σιδερωμένα, μοσχομυριστά,άψογα διπλωμένα, ευθυγραμμισμένα, καλιμπραρισμένα στην ντουλάπα.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 09:55 Αυτός νόμιζε πως σιδερώνω τα ρούχα, δλδ έμμεσα πως ασχολούμαι μαζί του και ήρθε να καμαρώσει. Εγώ με το που άκουσα τη φωνή αλλαγμένη, σκέφτηκα πως αυτό ηταν, τα παρατάμε όλα και πάμε για ένα κουήκι. Όταν είδε πως δεν σιδερώνω τα δικά του ρούχα ξενέρωσε. Αυτό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δώσε μου τα φώτα σου τύπε. Τι πρέπει να κάνω για να επιτευχθεί το ποθούμενο;Feindflug έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 15:18Αν συνεχίσεις έτσι, τύπισσα, το μόνο κουίκ που θα δεις, θα είναι το νες κουίκ.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 10:50Συνήθως τα αφήνω πάνω στο κρεβάτι και τα βάζει εκείνος όπου θέλει.Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 10:44
Έπρεπε να του πεις κι εσύ τα δικά σου τα έχω ήδη σιδερωμένα, μοσχομυριστά,άψογα διπλωμένα, ευθυγραμμισμένα, καλιμπραρισμένα στην ντουλάπα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις