#νοχόμο είπαμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Να σου πω την αλήθεια μαύρο δεν ξέρω κανέναν. Αλλά στην Αμερική είχαν κάτι τζιπάρες oh mama.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με το χέρι στην καρδιά, ή όπου αλλού τέλος πάντων, σε τι δεν μοιάζει με εκείνο το πράγμα, που δεν το ξέρω εννοείται, αλλά το έχω δει και είναι πλεζουρ στικ;omg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 13:11 μια μου ειχε πει οτι κ@υλωνει καθε φορα που βλεπει τον αντρα να γραπωνει τον λεβιε των ταχυτητων και να αλλαζει ταχυτητες..
ενας σημαντικος λογος για να μην πας σε αυτοματο
But why?Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:12 Ποτέ Και καμία ρε πστ μου που να γούσταρε ταχύτητα η οτιδηποτε εχει να κανει με το καρο κλπ.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νόμος λέμε.Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:19Δεν ισχύει.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
Μόνο πάνω από το ηλιοκαμμένο καλά λαδωμένο κορμί μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εμένα ρωτας;Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:26Με το χέρι στην καρδιά, ή όπου αλλού τέλος πάντων, σε τι δεν μοιάζει με εκείνο το πράγμα, που δεν το ξέρω εννοείται, αλλά το έχω δει και είναι πλεζουρ στικ;omg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 13:11 μια μου ειχε πει οτι κ@υλωνει καθε φορα που βλεπει τον αντρα να γραπωνει τον λεβιε των ταχυτητων και να αλλαζει ταχυτητες..
But why?Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:12 Ποτέ Και καμία ρε πστ μου που να γούσταρε ταχύτητα η οτιδηποτε εχει να κανει με το καρο κλπ.![]()
Πορφύριε την εδωκες την bmw;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-...
-.......
-.......
-....
-...., ......
-...
-.......
-.......
-....
-...., ......
-...
Εμένα πάντως με το ζόρι χωράει εμένα, εσένα και μιά πολύ καλή νάρα φίλη σου, καλή θέληση να υπάρχει μόνον.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:27Νόμος λέμε.Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:19Δεν ισχύει.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε άμα σε λέω.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:27Νόμος λέμε.Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:19Δεν ισχύει.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:14 Μιας και το έφερε η κουβέντα, όσο μεγαλύτερο το αμάξι, τόσο μικρότερο το πλι. Αντιστρόφως ανάλογα πάντα. Νόμος πάντα.
Για τον λεβιέ μιλάμε ή για κάτι άλλο; ο λεβιές πάντως έχει μια ομοιότητα και όσο να 'ναι υπάρχει ένας ερωτισμός στον τρόπο που οδηγάει ένας άντρας, ειδικά τα χέρια τουGherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:26
Με το χέρι στην καρδιά, ή όπου αλλού τέλος πάντων, σε τι δεν μοιάζει με εκείνο το πράγμα, που δεν το ξέρω εννοείται, αλλά το έχω δει και είναι πλεζουρ στικ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μήπως δεν εμπνέεις εμπιστοσύνη;Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:29Εμένα ρωτας;Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:26Με το χέρι στην καρδιά, ή όπου αλλού τέλος πάντων, σε τι δεν μοιάζει με εκείνο το πράγμα, που δεν το ξέρω εννοείται, αλλά το έχω δει και είναι πλεζουρ στικ;omg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 13:11 μια μου ειχε πει οτι κ@υλωνει καθε φορα που βλεπει τον αντρα να γραπωνει τον λεβιε των ταχυτητων και να αλλαζει ταχυτητες..
Πορφύριε την εδωκες την bmw;
Εγώ συμφωνώ με τις πολλές τελίτσες. Girls power.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα αφού μοιάζουν τα 2 τους.Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:31
Για τον λεβιέ μιλάμε ή για κάτι άλλο; ο λεβιές πάντως έχει μια ομοιότητα και όσο να 'ναι υπάρχει ένας ερωτισμός στον τρόπο που οδηγάει ένας άντρας, ειδικά τα χέρια του![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 34 Απαντήσεις