!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιδειξιομανία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επιδειξιομανία
lol, γύρω στο 2003jason έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 22:55 στο μπραιτον που χα πάει πέρσι βλέπω μια ξανθιά στην ακτή εγώ περπατούσα στον δρόμο πάνω, της λέω show me your boobs και μου τα φλασαρε![]()
Αυτές είναι γυναίκες
στο ίδιο μέρος!
(brighton)
ένα βράδυ, τσούρμο από αλλόφρονα Αγγλάκια βγαίνουν από μία παμπ και επιβιβάζονται σε λεωφορείο (να ήταν εκδρομή τύπου πενθήμερης?), και κάνω νόημα (δεν ξέρω πως μου ήρθε τότε) να σηκώσουν τις μπλούζες, σε δυο-τρεις που ετοιμάζονταν να καθήσουν. Ανταπέδωσαν τη χειρονομία ακαριαία και έσκασαν στα γέλια.
Πρέπει να είχαμε τραβήξει και φωτο νομίζω. Αποκλείεται να έχει διασωθεί το αρχείο από τότε, βέβαια, οπότε πείτε ότι δε συνέβη ποτέ.
- omg kai 3 lol
wooded glade έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 22:45 Σας έχει τύχει ποτέ περίπτωση ;
Από πλευράς ανδρών λέγεται ότι υπάρχουν αυτοί που τον βγάζουν έξω και τον κουνάνε, οι flashers. Δεν έχω συναντήσει ποτέ.
Από πλευράς γυναικών όμως έχω πέσει σε υπερπλειακοντάδα περιπτώσεων.
Γιατί γίνεται αυτό ;
προχθες μια φιλη πηγε για τρεξιμο με μια αλλη φιλη της στο αλσος βεικου, ενας τυπας γυρω στα 30 τις ρωτησε κατι, μετα τον ειδαν να κρυβεται πισω απο ενα θαμνο καθισμενο και να τραβαει μαλακια,
τον επαιζε κανονικα καθισμενος ενω κοιτουσε δεξια αριστερα και ειχε μια μπλουζα πανω στα αχαμνα του μολις πλησιαζε καποιος, αυτες πηγαν στα 20 μετρα και τον τραβηξαν φωτο για την αστυνομια, αυτος τον εβγαλε και τους τον εδειχνε ενω ελεγε και κατι ακαταλαβιστικα
εχεις δει ποτε κατι παρομοιο σε γυναικα;
Αυτές τις θεωρείς επιδειξίες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι κάνουν αλλά τους το ζητάνε. Άλλο πράγμα αυτό άλλο ο επιδειξίας
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εβαλα και βίντεο με επιδειξίες. Πάντως αν εμένα μου δώσουν λεφτά για να δείξω το μόριό μου, μετά, επιδειξία θα με πούνε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι δε θα σε πουνAlienWay έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 14:22
Εβαλα και βίντεο με επιδειξίες. Πάντως αν εμένα μου δώσουν λεφτά για να δείξω το μόριό μου, μετά, επιδειξία θα με πούνε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν πας στα Μάλλια θα διαπιστώσεις ότι οι τουρίστριες τα φλασάρουν ακόμη κι όταν δεν τους ζητηθεί.
Επίσης στη δεκαετία του 80, οι σταρλετίτσες συγκεντρώνονταν έξω από το φεστιβάλ των Καννών στη Κρουαζέτ και τα φλάσαραν σε σκηνοθέτες, μήπως και τις πάρουν σε ταινίες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ναι, οκ, και σου δείχνουν τα βυζιά τους. και....;
αποκτά αξία ως γεγονός, επειδή λειτουργεί ως φαπ ματίριαλ;
σοβαρά και ειλικρινά ρωτάω
αποκτά αξία ως γεγονός, επειδή λειτουργεί ως φαπ ματίριαλ;
σοβαρά και ειλικρινά ρωτάω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Obi Wan Iakobi
- wooded glade
ναιomg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 13:00wooded glade έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 22:45 Σας έχει τύχει ποτέ περίπτωση ;
Από πλευράς ανδρών λέγεται ότι υπάρχουν αυτοί που τον βγάζουν έξω και τον κουνάνε, οι flashers. Δεν έχω συναντήσει ποτέ.
Γιατί γίνεται αυτό ;
προχθες μια φιλη πηγε για τρεξιμο με μια αλλη φιλη της στο αλσος βεικου, ενας τυπας γυρω στα 30 τις ρωτησε κατι, μετα τον ειδαν να κρυβεται πισω απο ενα θαμνο καθισμενο και να τραβαει μαλακια,
τον επαιζε κανονικα καθισμενος ενω κοιτουσε δεξια αριστερα και ειχε μια μπλουζα πανω στα αχαμνα του μολις πλησιαζε καποιος, αυτες πηγαν στα 20 μετρα και τον τραβηξαν φωτο για την αστυνομια, αυτος τον εβγαλε και τους τον εδειχνε ενω ελεγε και κατι ακαταλαβιστικα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κάλεσες το 100 ή έπαιρνες μάτι;wooded glade έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 15:23ναιomg kai 3 lol έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 13:00wooded glade έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 22:45 Σας έχει τύχει ποτέ περίπτωση ;
Γιατί γίνεται αυτό ;