Τι υποθέτεις;Πάνας έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:33Μερικοί σίγουρα ξέρουν, γιατί δεν έρχονται δεν ξέρω.argouen έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:29Όντως σε επίπεδο προσωπικών δεν μας αφορά. Αν είναι εκεί από επιλογή γούστο και καπέλο τους.Πάνας έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:10
Δεν μας αφορά, ούτε πρόκειται να πω πως και τι, το έφερα ως παράδειγμα ότι δεν είναι εγκλωβισμένοι. Όσοι γνωρίζουν κατάλαβαν.
Βέβαια αναφέρεσαι σε έναν, οι υπόλοιποι? κι αυτοί ξέρουν και απλά δεν έρχονται?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Θα φέρει λιντισιες εγώ θέλω Φίσερ.Αγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:28Θα τις φέρει - ειπε - ενας που συνεργάζεται με τα Λιδλ![]()
Κάτι άλλο σε προσφορά ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Καλά τότες ας μην έρθουν αν δεν είμαστε αρκετα "σοβαροί" για τα μέτρα τους
Άλλο το επίπεδο κει πέρα, όντως
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Cecily Anne
Θα σε πάει πριονοκορδέλα χο χο χο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εμένα αν με απασχολούν κάποιοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν
ΟΚenterprise-psi έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:35Θα φέρει λιντισιες εγώ θέλω Φίσερ.Αγις έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:28Θα τις φέρει - ειπε - ενας που συνεργάζεται με τα Λιδλ![]()
Κάτι άλλο σε προσφορά ;![]()
Θα έλθεις με το μεκανάκι σε σημείο που θα σου υποδειχθεί - θα σε παραλάβει αυτοκίνητο και θα σε φέρει με δεμένα μάτια - με το πέρας της συγκεντρώσεως θα σε πάει πάλι πίσω και θα σου παραδοθεί - θα βρίσκεται σε καλά χέρια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ δεν αναρωτιέμαι, απαντάω, σε άλλους λείπουν όχι σε μένα.Cecily Anne έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:34Γιατι δε θέλουν, που είναι το κακό ή το περίεργο να έχουν δέσει εκεί;![]()
Ντάξει ρε παιδιά γιατί να ψάχνουμε φαντάσματα; Διαφημίστε όπου μπορείτε το φόρουμ για να μαζευτεί κι'άλλος κόσμος. Ένα φόρουμ με τόση κίνηση πάντα είναι ενδιαφέρον και μπορεί να προσελκύσει νέα μέλη.
the end
Ευπρόσδεκτοι οι νέοι αλλά να μάθουν και οι παλιοί. Απο εκει και περα επιλογή τους τι θα κανουν 
the end
δε λέωΠάνας έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:43Να συσταθεί ομάδα κρούσης για να τους σώσουμε λοιπόν... εγώ θα γραφτώ ως Ποκοπίκος, εσύ;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Πάνας έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:39Εγώ δεν αναρωτιέμαι, απαντάω, σε άλλους λείπουν όχι σε μένα.Cecily Anne έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:34Γιατι δε θέλουν, που είναι το κακό ή το περίεργο να έχουν δέσει εκεί;![]()
ΥΣ.αδιάφορο μου είναι ποιος έχει γκόμενα και ποια είναι.Αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με το ποστ σου.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ούτε και εγώ δεν κατάλαβα τι δεν κατάλαβες.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:47
ΥΣ.αδιάφορο μου είναι ποιος έχει γκόμενα και ποια είναι.Αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με το ποστ σου.
the end
Τελικα, τι τις θελω τις πολυπλοκες σκεψεις... για ταιρι κανονικο ελεγε...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 30 Ιουν 2018, 19:47
Και συ... σου ειναι αδιαφορο...
Αχρηστη πληροφορια, οκ, δε λεω... αλλα ναχαμε ναλεγαμε, να περασ' η ωρα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 69 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 8 Απαντήσεις