μαλάκα μου, σταμάτα να το κάνεις επίτηδεςΣταθαρας έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 17:23Ετσι νομιζη ο βαζελος. Οι κροατες μοισουν οτιδηποτε ελληνικο και τα εχουν φτιαξη μεχρι και με τους αλβανους. γιααυτο ο βαζελος ειναι λιγοτερος και απο αμηβαδα. για να γλιτοσει δυο φαπες ξυλο θα συμαχησει και με το διαβολο.Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 16:44 Να τον πάρει ο Παναθηναϊκός που έχει αδελφοποίηση με Δυναμό Ζάγκρεμπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νόιερ, μεγάλος δημοκράτης.
Re: Νόιερ, μεγάλος δημοκράτης.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μηλα καλητεραTarkovsky έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 03:58μαλάκα μου, σταμάτα να το κάνεις επίτηδεςΣταθαρας έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 17:23Ετσι νομιζη ο βαζελος. Οι κροατες μοισουν οτιδηποτε ελληνικο και τα εχουν φτιαξη μεχρι και με τους αλβανους. γιααυτο ο βαζελος ειναι λιγοτερος και απο αμηβαδα. για να γλιτοσει δυο φαπες ξυλο θα συμαχησει και με το διαβολο.Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 16:44 Να τον πάρει ο Παναθηναϊκός που έχει αδελφοποίηση με Δυναμό Ζάγκρεμπ.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
- Obi Wan Iakobi
Την οποια αδελφοποιηση την προωθουν οι και καλα αντιφα πετραλωνιτεςJolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 16:44 Να τον πάρει ο Παναθηναϊκός που έχει αδελφοποίηση με Δυναμό Ζάγκρεμπ.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 3148 Προβολές
-