Βασικά πιστεύω ότι οι οικογένειες ψηφίζουν en bloc.
Αν και έχουμε μπει για τα καλά στην εποχή του international suffrage movement αλλά οι οικογένειες ψηφίζουν en bloc.
Δεν μπορεί ο σύζυγος να ψηφίζει Νότη Μαριά και η σύζυγος να ψηφίζει κάτι άλλο. Αν συμβαίνει θα είναι σπάνιο.
Παρά ταύτα έχω την απορίαν και θέλω να μάθω τι πιστεύετε ότι ισχύει μεταξύ αβγών/κουμουνιών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι άντρες ή οι γυναίκες περισσότερο επιρρεπείς στον αβγισμό/κομμουνισμό ;
- wooded glade
Είναι οι άντρες ή οι γυναίκες περισσότερο επιρρεπείς στον αβγισμό/κομμουνισμό ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Philip Mortimer
Re: Είναι οι άντρες ή οι γυναίκες περισσότερο επιρρεπείς στον αβγισμό/κομμουνισμό ;
Τα ακροδεξιά κόμματα έχουν υψηλότερα ποσοστά στους άντρες και χαμηλότερα στις γυναίκες.wooded glade έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:10 Βασικά πιστεύω ότι οι οικογένειες ψηφίζουν en bloc.
Αν και έχουμε μπει για τα καλά στην εποχή του international suffrage movement αλλά οι οικογένειες ψηφίζουν en bloc.
Δεν μπορεί ο σύζυγος να ψηφίζει Νότη Μαριά και η σύζυγος να ψηφίζει κάτι άλλο. Αν συμβαίνει θα είναι σπάνιο.
Παρά ταύτα έχω την απορίαν και θέλω να μάθω τι πιστεύετε ότι ισχύει μεταξύ αβγών/κουμουνιών.
Τα κομμουνιστικά μάλλον δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη διαφοροποίηση ανάμεσα στα δύο φύλα.
Τα σοσιαλδημοκρατικά έχουν μεγαλύτερη απήχηση στις γυναίκες και μικρότερη στους άντρες.
- wooded glade
Re: Είναι οι άντρες ή οι γυναίκες περισσότερο επιρρεπείς στον αβγισμό/κομμουνισμό ;
Που το λέει αυτό ;Philip Mortimer έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 22:30Τα ακροδεξιά κόμματα έχουν υψηλότερα ποσοστά στους άντρες και χαμηλότερα στις γυναίκες.wooded glade έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:10 Βασικά πιστεύω ότι οι οικογένειες ψηφίζουν en bloc.
Τα κομμουνιστικά μάλλον δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη διαφοροποίηση ανάμεσα στα δύο φύλα.
Τα σοσιαλδημοκρατικά έχουν μεγαλύτερη απήχηση στις γυναίκες και μικρότερη στους άντρες.
Καλά τα κουμούνια πάνε βασικά για τους 400 κιλών και άνω που είναι και άντρες και γυναίκες, αλλά οι άλλοι ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-