!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Thor έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:43
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:39
Thor έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:25
εγω παρουσιαστηκα το '90(ημουν μαυρος,ΕΑΡΜΕΘ),συμμαθητης μου και σειρα μου πηγε Μεγαλο Πευκο κι απο κει στο Καρλοβασι στους αμφιβιους και ειχε Αρταβανη,δηλαδη περιπου την εποχη που ησουν και συ,γι αυτο σε ρωτησα.

Υ.Γ μετα απο χρονια συναδελφος πηγε κι αυτος Καρλοβασι και σε μια πορεια,οπως αυτη που περιγραφεις,φορτωμενος με πολυβολο,τον πηρε ο υπνος περπατώντας και σε μια στροφη εφυγε απο κατω στο γκρεμο,ακομα γελαω οταν το θυμαμαι!
Γι' αυτό πηγαίναμε είτε κρατώντας χέρια, είτε από τα λουριά του μπέργκιν. Θυμάμαι ένα φουκαρά που μόλις είχε μετατεθεί και τον βάλανε κατευθείαν στην πορεία. Τα είχε παίξει. Τρελάθηκε στο δρόμο και περνούσε και μας έλεγε έναν έναν πως τον περιμένει ο μπαμπάς του να τον πάρει στην επόμενη στροφή.
δεν προλαβες και τη γυαλα με τ'αυτια,να μου το επιβεβαιωσεις και συ!
Όπα. Τώρα το πιασα. Δεν την είδα αλλά είναι αλήθεια γκαραντί. Για τον Αρταβάνη μιλάμε πάντα.
sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 19:30
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:19
Thor έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:15
μη μου πεις οτι ειχες διοικητη Αρταβανη!
Όχι ρε. Ο Αρταβάνης ήταν κομάντο με αρχίδια. Ήρθε λίγο μετά που έφυγα εγώ και τα παιδιά μου έλεγαν τι μάγκας ήταν. Ο προηγούμενος από αυτόν ήταν αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του. Είχαμε λοχαγό Καβαδία αν σου λέει κάτι.
Σπουδαίος ποιητής.
Ήταν κι ο λοχαγός ποιητής και συχνά πυκνά μας απάγγελλε Ιλιάδα στα αρχαία. Ο Αρταβάνης επίσης λογοτέχνης.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Νταρνάκας έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:34 Δε θα πέφτει κάθε χρόνο Δευτέρα. :P Κάθε 6 χρόνια θα είναι Δευτέρα.
Αν π.χ. γίνει Δευτέρα 20 Ιουλίου, του χρόνου η 20η Ιουλίου θα είναι Τρίτη, το 2021 Τετάρτη, το 2023 Πέμπτη, το 2024 Σαββάτο (επειδή είναι δίσεκτο έτος, πηδάμε μια μέρα), το 2025 Κυριακή και το 2026 θα πέσει πάλι Δευτέρα. Οπότε Δευτέρα θα ξαναπέσει μετά το 2032, 2038, 2044 κ.ο.κ
Μα αυτό λέω, να το κάνουμε σωστά αυτή την φορά. Να πάμε να πάρουμε την πόλη την πρώτη δευτέρα του Σεπτέμβρη για παράδειγμα, να μην μας νοιάζει η ημερομηνία, να γίνουμε κινητό έπος.
elchav έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:02 αρκεί να έρθεις μπροστά με το μονόκυκλο
σαν άλλος Μωάμεθ, θα μπεις στην Αγιά Σοφιά με την (λόγια θαυμασμού) σου
θα είναι τέλεια η διαδρομή, αξίζει μόνο για την βόλτα, πάμε πόλεμο.

Μπεκρής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπεκρής »

Ξέρουμε ότι παίζει με συμμαχία Τουρκίας Πακιστάν; Αν γίνει σύρραξη και κρατήσει μερες, θα στείλουν οι Πακιστανοί αεροπλάνα τους στην Τουρκία;
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Thor έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:43
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:39 δεν προλαβες και τη γυαλα με τ'αυτια,να μου το επιβεβαιωσεις και συ!
Όπα. Τώρα το πιασα. Δεν την είδα αλλά είναι αλήθεια γκαραντί. Για τον Αρταβάνη μιλάμε πάντα.
Όχι δα και αλήθεια ρε παίδες. Κάθε τρεις και λίγο κυκλοφορεί αυτό και για κάποιον. :lol:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Μπεκρής έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:15 Ξέρουμε ότι παίζει με συμμαχία Τουρκίας Πακιστάν; Αν γίνει σύρραξη και κρατήσει μερες, θα στείλουν οι Πακιστανοί αεροπλάνα τους στην Τουρκία;
Μετά μαζεύουμε όλους τους Πακιστανούς, τους βάζουμε σε καράβια και τους στέλνουμε στην πατρίδα τους.
Μπεκρής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπεκρής »

Μηχανικός έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:23
Μπεκρής έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:15 Ξέρουμε ότι παίζει με συμμαχία Τουρκίας Πακιστάν; Αν γίνει σύρραξη και κρατήσει μερες, θα στείλουν οι Πακιστανοί αεροπλάνα τους στην Τουρκία;
Μετά μαζεύουμε όλους τους Πακιστανούς, τους βάζουμε σε καράβια και τους στέλνουμε στην πατρίδα τους.
Αυτό εννοείται. Το θέμα είναι αν η μεταφορά αεροπλάνων αλλάζει την ισορροπία δυνάμεων.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Μπεκρής έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:50
Αυτό εννοείται. Το θέμα είναι αν η μεταφορά αεροπλάνων αλλάζει την ισορροπία δυνάμεων.
Σίγουρα αλλάζει την ισορροπία ? ποιά ισορροπία δυνάμεων ? Δεν βρισκόμαστε σε καμία ισορροπία δυνάμεως, ποτέ δεν υπήρξε ισορροπία δυνάμεων
μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας.
Το δέκα προς ένα το βλέπεις για ισορροπία ?
Έχουν τον 8 πλάσιο αριθμό στρατιοτών και άνω του διπλάσιου οπλισμού. Εμείς υπερέχουμε σε ψυχή.
Αντί να βυθίσουμε το γεωτρήπανο, ποιό ωφέλιμο θα είναι να βυθίσουμε την Τουρκία, για να τελειώνουμε με τις μαλακίες τους. :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 16 Ιούλ 2020, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Κεφτέδες με βλήτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεφτέδες με βλήτα »

the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:15
Κάτι μου έγραψες και σβήστηκε. Έχω ειδοποίηση και δεν βγάζει πουθενά. Αν θες στείλτο μου σε πμ.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Νon4me έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 19:19:a040:
Μήν κλαίς, :g018:
Όλα θα πάνε καλά το έχω δεί εγώ !!!
:csph:
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

τεν τεν έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 06:54 Ο Δένδιας ζήτησε ενεργοποίηση του άρθρου 42 σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης
Ξεκίνησα την προετοιμασία, κατέβασα το "σειρήνες στο Αιγαίο".
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Κεφτέδες με βλήτα έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 22:32
the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:15
Κάτι μου έγραψες και σβήστηκε. Έχω ειδοποίηση και δεν βγάζει πουθενά. Αν θες στείλτο μου σε πμ.
Εικόνα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Πριν κάνα 6μηνο είχαμε και παραβίαση από πακιστανικό αεροπλάνο P3 που συμμετείχε σε τουρκική άσκηση.
Συν ότι έχει στείλει και φρεγάτα για άσκηση κοντά στην Κύπρο
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αυτό θα έπρεπε να το κάνουμε έτσι κι αλλιως
Αν το Πακιστάν κυρηξει πόλεμο τους στέλνουμε απλώς στον πάτο της θαλασσας
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Μπεκρής έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:50
Αν γίνει τέτοια μαλάκια παίζει να τους την πέσει η ινδια που αυτό το καιρό ξαποστελνει Ινδούς μουσουλμάνους έτσι κι αλλιως
Άβαταρ μέλους
sting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sting »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:46
sting έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:32 Δηλώνω παρών και ορκίζομαι:

ΠΟΤΕ να μη χαμηλώσω το βλέμμα μου μπροστά στον εχθρό

ΠΟΤΕ να μη γονατίσω μπροστά σε Κύριο

ΠΟΤΕ να μη σκύψω το κεφάλι σε θεό ή δαίμονα

ΠΑΝΤΑ να υπηρετώ το συμπολεμιστή μου

Γιατί ποτέ δε συνάντησα βασιλιά τόσο ευγενή, δούλο τόσο ταπεινό, δαίμονα τόσο υπομονετικό όσο ένα πολεμιστή που μάχεται για την πατρίδα του.

“Είθε το σπαθί μου να γυρίσει κατά πάνω μου εάν παραβώ τον όρκο μου. Είθε να καταδικαστω αιώνια στη δίψα δίπλα στο ποτάμι, στην πείνα δίπλα στο γεμάτο τραπέζι και να πέσει πάνω μου η οργή του Βινταρ.”

Τα κοράκια του μονόφθαλμου θεού δείχνουν το δρόμο πάνω στα καρφωμένα σώματα των προδοτών

Οιωνοί των λύκων που κατασπαράζουν τις σάρκες των δειλών

Οι κεραυνοί του Θωρ μας οδηγούν

“Αν προχωρήσω ακολουθήστε με
Αν δειλιάσω σκοτώστε με
Αν με σκοτώσουν εκδικηθείτε με”

Η Χελ μου χαμογελά πονηρά και ανοίγει την αγκαλιά της. Ο Λοκι αναζητά υπηρέτη. Οι Αρχαίοι ετοιμάζουν το συμπόσιο στη Μεγάλη Σάλα. “Όχι τώρα”, τους λέω, “οι κόρνες της Βαλκυρίας με καλούν στη μάχη”

Θα σας δω στη Βαλχάλα αδέρφια μου!

Θα πιάσει τόπο και το αδιάβροχο, αλεξίσφαιρο, immune σε EMP επιθέσεις, ακρίβειας 1/100 δευτερολέπτου ανα Μεγάλη Έκρηξη ρολόι. :smt023
Σας ευχαριστώ συνάδελφε και θα κάνω την πνευματική υπέρβαση, λόγω Εθνικής Ανάγκης, προτείνοντας το παρακάτω τακτικό ρολόι (κυρίως για το GPS) ως το επίσημο για στελέχωση σε όλα τα Ελληνικά Όπλα:
Εικόνα

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας “Διονύσια”, οι συντεταγμένες του θα είναι προγραμματισμένες και κλειδωμένες εδώ:
39.8739° N, 44.5161° E
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”