!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχετε instagram;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Έχετε instagram;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

το χουμε λύσει αυτό.όταν δεν είσαι ναζι-ρατσιστής-δεξιός είναι τιμητικό να υποστηρίζεις την πιο ηλίθια μαλακία
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:36 η δεξια βλακεια ειναι απυθμενη, τελος. Το κουμπι ειναι απλα ενα στικερ, δεν κανει απολυτως τιποτα, σαν ενα τζιφακι η ενα εμοτικον εδω.
Δηλαδή έχει και sticker "mute black people"; Αν όχι, η αναρχοβλακεία του μπλάκι είναι απύθμενη.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Juno έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:04
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:36 η δεξια βλακεια ειναι απυθμενη, τελος. Το κουμπι ειναι απλα ενα στικερ, δεν κανει απολυτως τιποτα, σαν ενα τζιφακι η ενα εμοτικον εδω.
Δηλαδή έχει και sticker "mute black people"; Αν όχι, η αναρχοβλακεία του μπλάκι είναι απύθμενη.
λΕυΚη ΓεΝοΚτΟνΙα ΑνΤιΣτΡοΦωΣ ρΑτΣιΣμΟς !!!111 :smt005: :smt005:
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Juno έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:04
Άρα αν καταλαβαίνω καλά, το πρόβλημα είναι ότι το Instragram δεν σταματά τη συνεργασία του με τη GIPHY, η οποία δεν μπανάρει τη Refinery29, η οποία νιώθεις ότι είναι ρατσίστρια ε;

Μπράβο Juno δεν ήξερα ότι είσαι υπερ της cancel culture.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

foscilis έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:55 δεν πρέπει να είσαι σελέμπριτι ή γυναίκα ή και τα δύο για να έχεις Instagram;
Ελεύθερο είναι για όλους. Όσους έχω, συμπεριλαμβανομένης και εμού, έχουμε λίγες φωτογραφίες, τοπία κυρίως, δεν ασχολούμαστε, οι νεότερες και νεότεροι έχουν περισσότερες.
Κυρίως όμως είναι γι' αυτούς που γράφεις.
Μου είχε έρθει ένα e mail, δεν θυμάμαι τι έγραφε "oug boug cancel your instagram account", κάτι τέτοιο, τα πήρα στο κρανίο, τι είναι τούτο, μετά μου ήρθε e mail από το instagram να ελέγξω μήπως κάποιος έχει μπει στον λογαριασμό μου. :003:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Κόκκορας έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:59 τπτ!

και κατι fc Και tweet ανενεργα ουσιαστικα,τι να τα κανω;

καλα για φωτος δεν το συζητω ποτε δεν ανεβασα καμια,αρκετη φιλαυτια διαθετω και απο μονος μου δεν θελω και αλλη! :lol:
αλλα και να γραφεις σχολια και αποψεις νομιζω ειναι κουταμαρα(και εδω που το κανουμε εχει λιγη βλακεια,δεν μπορεις να πεις),αργολογια χωρις νοημα!
μηπως εχουμε την παραμικρη εξουσια σε πολιτικα ή οτι αλλα ζητηματα για να αργολογουμε για αυτα; καφενειο ειμαστε
Facebook αρχαίοι και νεότεροι φιλόσοφοι και ότι κατεβάσει το κεφάλι του καθενός. Έχω κάνει snooze πολλά άτομα γιατί πάθαινα εγκεφαλικό όταν το άνοιγα, κράτησα να βλέπω από επιλεγμένα άτομα και την οικογένεια.
Αλλά κάποια φορά που είπα νοερά σε κάποιον γιατρό "βάλε μια ολόσωμη φωτογραφία ρε" την άλλη μέρα έβαλε. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 16 Ιούλ 2020, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

αφού είναι σαν εμοτικον ας βάλουνε και αγκυλωτό σταυρό...ακίνδυνα πραγματα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Η λευκοτητα περνά δύσκολες μέρες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εγώ έχω αλλά δεν το έχω δει. Εσείς το έχετε δει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Στύγιος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:01 Δεν έχω απ 'αυτό, ούτε facebook , ούτε twitter και viber ,κι είμαι ευτυχής.
viber δεν εχει σχεση με τα αλλα απλα εχει αντικαταστησει τα sms
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αυτό με τα κιάλια που τα γυρνάτε μεριές όλη την ώρα πρέπει να είναι εξουθενωτικό
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Επειδή δεν ασχολούμαι με το instagram, όταν ακούω για instagram, το μυαλό μου πάει σε κάτι σαν τσόντα... με ρούχα... για μιλλένιαλς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ειχα φτιάξει για λιγο καιρο οσο ηταν η καραντίνα επειδη βαριομουν αλλα το παράτησα, δεν με εντυπωσιασε. Βρηκα ενα σκασμό γνωστους και φιλους, εκανα καποια φόλοου, και με εκαναν φολοου και εντελως αγνωστες/οι, απο ενα σημειο και μετα. Τις 3 εβδομαδες που το ειχα,κατεληξα να εχω καπου στους 80-90 ακολουθους παραπάνω απ οσους ακολουθουσα. Ο αδερφός ενος φιλου μου, με επικίνδυνη ροπή στον μιγκταουισμό τωρα τελευταια, μου ελεγε οτι το να εχει ενας αντρας περισσότερους ακολουθους απ'οσους ακολουθει στο ινστα,ειναι πολυ μεγαλη επιτυχια, γιατι συνηθως αυτο παρατηρειται πιο ευκολα στα γυναικεια προφιλ που πετάνε βυζιά και κωλους εξω, και μου ειπε οτι ειμαι κατι σαν ινφλουενσερ και μπράβο μου :lol:
Κατα τα λοιπά, τι συνεβη με το στικερ? Για χοαξιες σκουζει παλι το τζουνάκι μου? :oops:
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Juno έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:26 Αλλά όποιος λευκός κρατήσει το Instagram μετά από αυτό, θα είναι μεγάλος ηλίθιος. Ακόμα και αφού το μαζέψουν γιατί θα αναγκαστούν να το κάνουν.
https://giphy.com/gifs/TyFAvbTk9mBUY
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Γιάννης έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 10:48
Juno έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:26 Αλλά όποιος λευκός κρατήσει το Instagram μετά από αυτό, θα είναι μεγάλος ηλίθιος. Ακόμα και αφού το μαζέψουν γιατί θα αναγκαστούν να το κάνουν.
https://giphy.com/gifs/TyFAvbTk9mBUY
Πρόστυχε! :011:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”