vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:34Φίλε, αντέχω τον πόλεμο αλλά σοβαρά δεν αντέχω το τέρμα ξούρισμα. Αν μου πεις "ξούρα όλα και θα φιδιάζεις αποθηκάριος σε ενα στρατόπεδο εντός Αττικής" ή "σου επιτρέπουμε γενειάδα αλλά θα σε πετάξουμε πρώτη γραμμή", θα επιλέξω το δεύτερο.Στύγιος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:30Δες την ταινία: "Οι Γενναίοι της Σαμοθράκης"vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:27 Χαζή ερώτηξις: Εις τον πόλεμον, αγαπηταί συναγωνισταί, οφείλομεν να παρουσιαζόμεθα (όταν κληθούμε μέσω επιστρατεύσεως) ξουρισμένοι γυαλόχαρτο, οπως κι οταν ειναι να παρουσιαστούμε στρατό? Πες ρε μάγκα οτι εγώ γουστάρω να πολεμήσω, ειμαι του πεζικου (που ηλιθιωδώς εχουν την ξούρα στο "καταστατικό" τους) αλλα δε γουστάρω να ξουριστώ, θέλω γενειάδα. Τιστομπούτσο θα γινει? Δεν θα με δεχτείς?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
αρκεί να έρθεις μπροστά με το μονόκυκλοenaon έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:40 πάντως πέρα απο την πλάκα θέλει οργάνωση για να πετύχει σωστά, να μας αναπολούν οι επόμενες γενιές με δέος, να γράψουμε ιστορία. Πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη των προηγούμενων, της 25ης και της 28ης. Να πάμε μία δευτέρα, να μην δοθεί έμφαση στην ημερομηνία, ώστε να πέφτουμε πάντα τριήμερο.
σαν άλλος Μωάμεθ, θα μπεις στην Αγιά Σοφιά με την κινεζομαλακία σου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- NKVD_SMERSH
“He who controls the spice controls the universe.”
Καύλωσα τώρα
Στύγαινα ετοιμάσου, πάμε για 5ο παιδί.
- NKVD_SMERSH
Να ξυριστεις να μην γεμισεις ψειρες....vantono έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:27 Χαζή ερώτηξις: Εις τον πόλεμον, αγαπηταί συναγωνισταί, οφείλομεν να παρουσιαζόμεθα (όταν κληθούμε μέσω επιστρατεύσεως) ξουρισμένοι γυαλόχαρτο, οπως κι οταν ειναι να παρουσιαστούμε στρατό? Πες ρε μάγκα οτι εγώ γουστάρω να πολεμήσω, ειμαι του πεζικου (που ηλιθιωδώς εχουν την ξούρα στο "καταστατικό" τους) αλλα δε γουστάρω να ξουριστώ, θέλω γενειάδα. Τιστομπούτσο θα γινει? Δεν θα με δεχτείς?
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δε θα πέφτει κάθε χρόνο Δευτέρα.enaon έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 14:40 πάντως πέρα απο την πλάκα θέλει οργάνωση για να πετύχει σωστά, να μας αναπολούν οι επόμενες γενιές με δέος, να γράψουμε ιστορία. Πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη των προηγούμενων, της 25ης και της 28ης. Να πάμε μία δευτέρα, να μην δοθεί έμφαση στην ημερομηνία, ώστε να πέφτουμε πάντα τριήμερο.
Αν π.χ. γίνει Δευτέρα 20 Ιουλίου, του χρόνου η 20η Ιουλίου θα είναι Τρίτη, το 2021 Τετάρτη, το 2023 Πέμπτη, το 2024 Σαββάτο (επειδή είναι δίσεκτο έτος, πηδάμε μια μέρα), το 2025 Κυριακή και το 2026 θα πέσει πάλι Δευτέρα. Οπότε Δευτέρα θα ξαναπέσει μετά το 2032, 2038, 2044 κ.ο.κ
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Πολλή τεστοστερόνη βρε παιδιά. Χαλαρώστε λίγο. Σε περίπτωση πολέμου να κάνετε αυτά που λέει ο περίφημος Εξαρχίδης και θα γλιτώσετε σίγουρα. Αυτός έχει ήδη κανονίσει να φύγει μετανάστης.
- John Brown Gun Club
και μετα πηγε στο γραφειο.sting έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:32 Δηλώνω παρών και ορκίζομαι:
ΠΟΤΕ να μη χαμηλώσω το βλέμμα μου μπροστά στον εχθρό
ΠΟΤΕ να μη γονατίσω μπροστά σε Κύριο
ΠΟΤΕ να μη σκύψω το κεφάλι σε θεό ή δαίμονα
ΠΑΝΤΑ να υπηρετώ το συμπολεμιστή μου
Γιατί ποτέ δε συνάντησα βασιλιά τόσο ευγενή, δούλο τόσο ταπεινό, δαίμονα τόσο υπομονετικό όσο ένα πολεμιστή που μάχεται για την πατρίδα του.
“Είθε το σπαθί μου να γυρίσει κατά πάνω μου εάν παραβώ τον όρκο μου. Είθε να καταδικαστω αιώνια στη δίψα δίπλα στο ποτάμι, στην πείνα δίπλα στο γεμάτο τραπέζι και να πέσει πάνω μου η οργή του Βινταρ.”
Τα κοράκια του μονόφθαλμου θεού δείχνουν το δρόμο πάνω στα καρφωμένα σώματα των προδοτών
Οιωνοί των λύκων που κατασπαράζουν τις σάρκες των δειλών
Οι κεραυνοί του Θωρ μας οδηγούν
“Αν προχωρήσω ακολουθήστε με
Αν δειλιάσω σκοτώστε με
Αν με σκοτώσουν εκδικηθείτε με”
Η Χελ μου χαμογελά πονηρά και ανοίγει την αγκαλιά της. Ο Λοκι αναζητά υπηρέτη. Οι Αρχαίοι ετοιμάζουν το συμπόσιο στη Μεγάλη Σάλα. “Όχι τώρα”, τους λέω, “οι κόρνες της Βαλκυρίας με καλούν στη μάχη”
Θα σας δω στη Βαλχάλα αδέρφια μου!
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Γερές να είστε να κάνετε παιδιά και μην ανησυχείς, ο Πόρφυ, εγώ, όποιος γυρίσει πίσω θα τα κανονίσει όλα.Άλεξλαμπ έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:35 Πολλή τεστοστερόνη βρε παιδιά. Χαλαρώστε λίγο. Σε περίπτωση πολέμου να κάνετε αυτά που λέει ο περίφημος Εξαρχίδης και θα γλιτώσετε σίγουρα. Αυτός έχει ήδη κανονίσει να φύγει μετανάστης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχω παιδιά, δε θέλω άλλα ευχαριστώ. Από που περιμένεις να γυρίσει ο Πορφύριος; Από τη Σουηδία; Δεν πρόκειται.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:38Γερές να είστε να κάνετε παιδιά και μην ανησυχείς, ο Πόρφυ, εγώ, όποιος γυρίσει πίσω θα τα κανονίσει όλα.Άλεξλαμπ έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:35 Πολλή τεστοστερόνη βρε παιδιά. Χαλαρώστε λίγο. Σε περίπτωση πολέμου να κάνετε αυτά που λέει ο περίφημος Εξαρχίδης και θα γλιτώσετε σίγουρα. Αυτός έχει ήδη κανονίσει να φύγει μετανάστης.
Μετά από τρεις εξυβρίσεις, ακολούθησε απειλή επιπέδου κυρά-Κατίνας που έβγαλε την δευτέρα δημοτικού για να ξέρει να μετρά τα ρέστα.
Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιο επίπεδο.
Δεν έμαθα να μιλάω έτσι, εμείς αλλιώς μιλάμε στο σπίτι μας.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
Γιατί αφηνιασε αυτός;Juno έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:44Μετά από τρεις εξυβρίσεις, ακολούθησε απειλή επιπέδου κυρά-Κατίνας που έβγαλε την δευτέρα δημοτικού για να ξέρει να μετρά τα ρέστα.Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιο επίπεδο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ξέρω γω;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:46Γιατί αφηνιασε αυτός;Juno έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:44Μετά από τρεις εξυβρίσεις, ακολούθησε απειλή επιπέδου κυρά-Κατίνας που έβγαλε την δευτέρα δημοτικού για να ξέρει να μετρά τα ρέστα.Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιο επίπεδο.
Δεν ξέρουμε και πώς αυτοπροσδιορίζεται. Μην είναι οι δύσκολες μέρες του μήνα;
Η πιο εύκολη απάντηση είναι πως δεν τα έγραψε αυτός, αλλά μία κυρά-Κατίνα. Αν αφήνει το laptop ανοικτό εδώ και εκεί;
Πάντως και τα τέσσερα είναι απάντηση στο ίδιο σχόλιο. Έβλεπε πως δεν έπαιρνε απάντηση και ξανασχολίαζε. Όντως αφήνιασε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Όχι και Σουηντία η Μενεμένη, ας βάλουμε ένα όριο κάπου, εχτός από τα παιδιά, δε γαμάμε από ευχαρίστυση, χανόμαστε, χελλόου.Άλεξλαμπ έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:42Έχω παιδιά, δε θέλω άλλα ευχαριστώ. Από που περιμένεις να γυρίσει ο Πορφύριος; Από τη Σουηδία; Δεν πρόκειται.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:38Γερές να είστε να κάνετε παιδιά και μην ανησυχείς, ο Πόρφυ, εγώ, όποιος γυρίσει πίσω θα τα κανονίσει όλα.Άλεξλαμπ έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:35 Πολλή τεστοστερόνη βρε παιδιά. Χαλαρώστε λίγο. Σε περίπτωση πολέμου να κάνετε αυτά που λέει ο περίφημος Εξαρχίδης και θα γλιτώσετε σίγουρα. Αυτός έχει ήδη κανονίσει να φύγει μετανάστης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-