μην το γελας, αυτο οντως μας ειχε ξελασπωσει παλιοτερα.the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:11 ποια πάτρια εδάφη;μιλάμε για μια υποθηκευμένη χώρα. δλδ, ίσως αν θέλουμε να πάμε σε επεισόδιο με Τουρκία, να πρέπει να ζητήσουμε άδεια και έξτρα δανεικά από τους δανειστές. αυτό έχει και τα καλά του. οι δανειστές όσο να 'ναι θα νοιάζονται για τους τόκους τους.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
the comet the course the tail
ναι, από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και μετά.Yochanan έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:12μην το γελας, αυτο οντως μας ειχε ξελασπωσει παλιοτερα.the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:11 ποια πάτρια εδάφη;μιλάμε για μια υποθηκευμένη χώρα. δλδ, ίσως αν θέλουμε να πάμε σε επεισόδιο με Τουρκία, να πρέπει να ζητήσουμε άδεια και έξτρα δανεικά από τους δανειστές. αυτό έχει και τα καλά του. οι δανειστές όσο να 'ναι θα νοιάζονται για τους τόκους τους.
![]()
Yochanan έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:12μην το γελας, αυτο οντως μας ειχε ξελασπωσει παλιοτερα.the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:11 ποια πάτρια εδάφη;μιλάμε για μια υποθηκευμένη χώρα. δλδ, ίσως αν θέλουμε να πάμε σε επεισόδιο με Τουρκία, να πρέπει να ζητήσουμε άδεια και έξτρα δανεικά από τους δανειστές. αυτό έχει και τα καλά του. οι δανειστές όσο να 'ναι θα νοιάζονται για τους τόκους τους.
![]()
μου αρέσει που ρωτάς με την κάθε φλόμπαLETO έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:39Ποιοι ειναι οι δρομοι αν ερθει να τρυπησει εντος της ελληνικης υφαλοκρηπιδας;Myrsini έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:35Δεν πάνε πράγματι.Δεν έχουν καταλάβει καν τι σημαίνει πόλεμος. Νομίζουν ότι είναι βιντεοπαιχνίδι.
Και βέβαια μαλλιοτραβούνται να γίνει πόλεμος ως συνήθως αυτοί που δεν πρόκειται να πάνε.![]()
Το σημαντικότερο όμως είναι ο ουγκανισμός που διακατέχει τόσους πολλούς.Άλλο πράγμα αγαπώ την πατρίδα μου και άλλο πράγμα το παίζω Viking σούπερ ντούπερ πολεμιστής ναούμε κοκ.Η μαλακία στο τετράγωνο.![]()
Ο πόλεμος ποτέ δεν ωφέλησε, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι αλλά τα ούγκανα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν αυτά.![]()
Μαλλον ειστε σε αρνηση να καταλαβετε οτι διπλα μας εχουμε ενα χιτλερισκο
Λογικο, ολοι φοβομαστε τον πολεμο, αλλα μη πουλατε και υφος μιλωντας για ουγκανα κλπ
θα ρώταγες την κυρα-νίτσα πως πρέπει η χώρα να αντιμετωπίσει την πανδημία;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 01:39 Ρε τον μπαγάσα τον Κούλη, αυτοκράτορα μέσα στην Αγία Σοφία θα τον στεψουμε
Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 01:52 Έχουν οι Μητσοτάκη δες οικόσημο; θέλω να κάνω t-shirt με τον νέο αυτορκατορα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μάθετε βρε λίγο ιστορία.the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:11 ποια πάτρια εδάφη;μιλάμε για μια υποθηκευμένη χώρα. δλδ, ίσως αν θέλουμε να πάμε σε επεισόδιο με Τουρκία, να πρέπει να ζητήσουμε άδεια και έξτρα δανεικά από τους δανειστές. αυτό έχει και τα καλά του. οι δανειστές όσο να 'ναι θα νοιάζονται για τους τόκους τους.
![]()
Όταν η Ελλάδα μπήκε στους Βαλκανικούς πολέμους είχε πτωχεύσει και είχε μνημόνια.
Και παρόλα αυτά κατάφερε να διπλασιαστεί.
Μάθετε βρε λίγο ιστορία.the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:11 ποια πάτρια εδάφη;μιλάμε για μια υποθηκευμένη χώρα. δλδ, ίσως αν θέλουμε να πάμε σε επεισόδιο με Τουρκία, να πρέπει να ζητήσουμε άδεια και έξτρα δανεικά από τους δανειστές. αυτό έχει και τα καλά του. οι δανειστές όσο να 'ναι θα νοιάζονται για τους τόκους τους.
![]()
Όταν η Ελλάδα μπήκε στους Βαλκανικούς πολέμους είχε πριν πτωχεύσει και είχε μνημόνια και υποθήκες.
A small job for six big policemen.Σενέκας έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:14Yochanan έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:12μην το γελας, αυτο οντως μας ειχε ξελασπωσει παλιοτερα.the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:11 ποια πάτρια εδάφη;μιλάμε για μια υποθηκευμένη χώρα. δλδ, ίσως αν θέλουμε να πάμε σε επεισόδιο με Τουρκία, να πρέπει να ζητήσουμε άδεια και έξτρα δανεικά από τους δανειστές. αυτό έχει και τα καλά του. οι δανειστές όσο να 'ναι θα νοιάζονται για τους τόκους τους.
![]()
![]()
Νομίζω ότι η σημερινή κατάσταση δεν παραπέμπει σε big policemen αλλά σε big belly dancers.
To κωμικό στοιχείο, παραμένει αλώβητο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η χρήση των δανείων ως μέσου εθνικής πολιτικής έρχεται από πολύ παλιότερα.Επί του πλοίου του ναυάρχου Κόδρινγκτον στο Ναυαρίνο επέβαινε εκπρόσωπος των τραπεζών της Αγγλίας που είχα δανείσει την μη αναγνωρισμένη από κανένα ελληνική διοίκηση που φυσικά ενδιαφερόταν για την εξόφληση των δανείων.Σενέκας έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:14Yochanan έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:12μην το γελας, αυτο οντως μας ειχε ξελασπωσει παλιοτερα.the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:11 ποια πάτρια εδάφη;μιλάμε για μια υποθηκευμένη χώρα. δλδ, ίσως αν θέλουμε να πάμε σε επεισόδιο με Τουρκία, να πρέπει να ζητήσουμε άδεια και έξτρα δανεικά από τους δανειστές. αυτό έχει και τα καλά του. οι δανειστές όσο να 'ναι θα νοιάζονται για τους τόκους τους.
![]()
![]()
@ Μηχανικός
Το Βασίλειον της Ελλάδος.
Με Βασιλέα έναν από τους ικανότερους στην ευρώπη.
Το Βασίλειον της Ελλάδος.
Με Βασιλέα έναν από τους ικανότερους στην ευρώπη.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Myrsini κανείς που να έχει μια υποτυπώδη σοβαρότητα δεν εύχεται να γίνει ο πόλεμος.
Επίσης κανείς που να έχει μια υποτυπώδη σοβαρότητα δεν θεωρεί ότι ο πόλεμος μπορεί να αποφευχθεί με ευχολόγια, όπως ξορκίζουν τα κακά πνεύματα.
Το να μη θέλουμε να γίνει, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει.
Επίσης κανείς που να έχει μια υποτυπώδη σοβαρότητα δεν θεωρεί ότι ο πόλεμος μπορεί να αποφευχθεί με ευχολόγια, όπως ξορκίζουν τα κακά πνεύματα.
Το να μη θέλουμε να γίνει, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 08:34 Στις καταδρομέςΣτους μπατζήδες μετά το πρωινό τσάι πηγαίναμε τροχάδην και φωνάζαμε:
Μ' αλεξίπτωτο πηδώ
Μες στο τούρκικο χωριό
Τις τουρκάλες τις γαμώ
Έλληνες παιδιά πετώ
και τους άντρες τους πηδώ
για να έχουν τα παιδιά
Έλληνα μπατζή μπαμπά
....
Τι μαλακίες Θεέ μου
- Dwarven Blacksmith
Θα πιάσει τόπο και το αδιάβροχο, αλεξίσφαιρο, immune σε EMP επιθέσεις, ακρίβειας 1/100 δευτερολέπτου ανα Μεγάλη Έκρηξη ρολόι.sting έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:32 Δηλώνω παρών και ορκίζομαι:
ΠΟΤΕ να μη χαμηλώσω το βλέμμα μου μπροστά στον εχθρό
ΠΟΤΕ να μη γονατίσω μπροστά σε Κύριο
ΠΟΤΕ να μη σκύψω το κεφάλι σε θεό ή δαίμονα
ΠΑΝΤΑ να υπηρετώ το συμπολεμιστή μου
Γιατί ποτέ δε συνάντησα βασιλιά τόσο ευγενή, δούλο τόσο ταπεινό, δαίμονα τόσο υπομονετικό όσο ένα πολεμιστή που μάχεται για την πατρίδα του.
“Είθε το σπαθί μου να γυρίσει κατά πάνω μου εάν παραβώ τον όρκο μου. Είθε να καταδικαστω αιώνια στη δίψα δίπλα στο ποτάμι, στην πείνα δίπλα στο γεμάτο τραπέζι και να πέσει πάνω μου η οργή του Βινταρ.”
Τα κοράκια του μονόφθαλμου θεού δείχνουν το δρόμο πάνω στα καρφωμένα σώματα των προδοτών
Οιωνοί των λύκων που κατασπαράζουν τις σάρκες των δειλών
Οι κεραυνοί του Θωρ μας οδηγούν
“Αν προχωρήσω ακολουθήστε με
Αν δειλιάσω σκοτώστε με
Αν με σκοτώσουν εκδικηθείτε με”
Η Χελ μου χαμογελά πονηρά και ανοίγει την αγκαλιά της. Ο Λοκι αναζητά υπηρέτη. Οι Αρχαίοι ετοιμάζουν το συμπόσιο στη Μεγάλη Σάλα. “Όχι τώρα”, τους λέω, “οι κόρνες της Βαλκυρίας με καλούν στη μάχη”
Θα σας δω στη Βαλχάλα αδέρφια μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 16 Ιούλ 2020, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το σκίτσο δεν έχει να κάνει με δάνεια(όχι άμεσα). Είναι απο τον πόλεμο του 1897πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:42Η χρήση των δανείων ως μέσου εθνικής πολιτικής έρχεται από πολύ παλιότερα.Επί του πλοίου του ναυάρχου Κόδρινγκτον στο Ναυαρίνο επέβαινε εκπρόσωπος των τραπεζών της Αγγλίας που είχα δανείσει την μη αναγνωρισμένη από κανένα ελληνική διοίκηση που φυσικά ενδιαφερόταν για την εξόφληση των δανείων.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και τα δάνεια πληρώθηκαν από τους φόρους μιας υπερδιπλασιασθείσης χώρας.Μηχανικός έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:40Μάθετε βρε λίγο ιστορία.the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 11:11 ποια πάτρια εδάφη;μιλάμε για μια υποθηκευμένη χώρα. δλδ, ίσως αν θέλουμε να πάμε σε επεισόδιο με Τουρκία, να πρέπει να ζητήσουμε άδεια και έξτρα δανεικά από τους δανειστές. αυτό έχει και τα καλά του. οι δανειστές όσο να 'ναι θα νοιάζονται για τους τόκους τους.
![]()
Όταν η Ελλάδα μπήκε στους Βαλκανικούς πολέμους είχε πριν πτωχεύσει και είχε μνημόνια και υποθήκες.
Εάν δανεισθείς για λογαριασμό μιας χώρας που περιλαμβάνει μόνο την Πελοπόννησο,την Στερεά και τους Κυκλάδες και πληρώνεις αυτά τα δάνεια με όλη τη σημερινή χώρα οπωσδήποτε η κατά κεφαλήν δόση πέφτει πολύ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις