Tι να σου πω φίλε μου, δε ξέρω. Εγώ έχω σταματήσει να γκουγκλάρω γιατί κάθε φορά που ψάχνω κάτι μου γράφει από κάτω: Did you mean black cock?Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 08:07αυτο με τα ρουθουνια παντως ακουγεται ενδιαφερον. να το γκουγκλισω να δω πως γινεται, η θα το μετανιωσω;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 15:39 Άσχετο. Μολις βγήκα από κατάστημα στο Κόσμος. Μου χρέωσαν 89,90 για ένα μπλουζάκι οι πούστηδες και κοιτάω τώρα την ετικέτα και λέει made in Turkey γαμώ τα ρουθούνια τους μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πάμε πόλεμο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:31εσύ είσαι αυτός με τα πράσινα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:19Mε έκανες να ψάχνω στις παλιές φωτογραφίες μου με τις ώρες αλλά βρήκα μία και τη βάζω όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μη νομίζεις ότι δεν έχω άλλη δουλειά απ' το να τρολλάρω.Μηχανικός έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:09
Δεν έχει βάλει καμία φωτογραφία από το στρατό όταν υπηρετούσε.
Περίεργο για τόσο μάχιμο άτομο.![]()
Όπα λάθος αυτός είναι ένας τύπος που χορεύει στο Κάιρο.
Εδώ είναι η φωτό μου:
![]()
ισχυει. εχει ξεπερασει και τον γιοχαναν.Yochanan έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 17:45 Ο Πορφύριος ειναι η πιο δυνατη τρολοπερσόνα του νεου πχώρουμ μεχρι στιγμης. Πραγματικα απολαυση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αναρωτιεμαι, πολεμο χωρις γαμησια ανδρων, οραματιζεται κανεις;
αυτο παντως σιγουρα δεν το γκουγκλιζω. δε θελω να μαθω πως γαμουν οι ανθρωποι σεναζια. δεν κρινω, καθενας με τα βιτσια του, αλλα δε θελω να το δω.
να κιαλος τουρκογαμιας. χαλαρα λιγο με τις φαντασιωσεις σας εχουμε και παιδια εδω.Στύγιος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 04:50 Στις δύσκολες στιγμές που έρχονται μπροστά στα Τουρκ, ας είμαστε ενωμένοι όλοι,μέχρι να τους γαμήσουμε ,όπως επιτάσσει το καθήκον.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
θα διαλέξουμε μια μέρα που φυσάει προς τα κειtaliban έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:49Ναι θα τους ρίξουμε μια πυρηνική χωρίς να μας επηρεάσει εμάς Ή άλλες χώρεςAprilianos έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:40 Μονόδρομος η απόκτηση πυρηνικής βόμβας αν θέλουμε να μην τολμήσει να κάνει κίνηση εναντίον μας.![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Στις καταδρομές μετά το πρωινό τσάι πηγαίναμε τροχάδην και φωνάζαμε:
Μ' αλεξίπτωτο πηδώ
Μες στο τούρκικο χωριό
Τις τουρκάλες τις γαμώ
Έλληνες παιδιά πετώ
Μια σειρά μου αθηναίος πολύ καλό παιδί συχνά γυρνούσε και μου λεγε χαμηλόφωνα:
Εγώ Πορφύριε δεν θα γαμήσω τουρκάλες
Το ξέρω, του έλεγα, παλιοσειρά. Ούτε κι εγώ.
Πόσο περίεργο κράμα ευαισθησίας και βαναυσότητας ήμαστε εμείς οι Έλληνες αλήθεια; Ένα αίνιγμα.
Μ' αλεξίπτωτο πηδώ
Μες στο τούρκικο χωριό
Τις τουρκάλες τις γαμώ
Έλληνες παιδιά πετώ
Μια σειρά μου αθηναίος πολύ καλό παιδί συχνά γυρνούσε και μου λεγε χαμηλόφωνα:
Εγώ Πορφύριε δεν θα γαμήσω τουρκάλες
Το ξέρω, του έλεγα, παλιοσειρά. Ούτε κι εγώ.
Πόσο περίεργο κράμα ευαισθησίας και βαναυσότητας ήμαστε εμείς οι Έλληνες αλήθεια; Ένα αίνιγμα.
Φωτογραφία που είσαστε ξαπλωμένοι χωρίς όπλα; Έλα βρε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Η φωτό που βλέπεις είναι μετά από 80άρα πορεία βολής. Αυτό σημαίνει ότι περπατήσαμε 80 χλμ από το απόγευμα μέχρι τα χαράματα της άλλης μέρας για να κάνουμε βολή. Εγώ είχα χρεωμένο fn fal με δίποδο. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από το φουλ μπέργκιν, εξαρτήσεις, κράνος είχα και 3-4 κιλά επιπλέον να κουβαλάω. Στην πορεία με αυτά τα παιδιά που βλέπεις, που όλοι ήταν φτωχοδιάβολοι από κάτι χωριουδάκια που δεν είχαν βύσμα, κοιμόμασταν περπατώντας κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Κι ο λοχαγός μας μαζί.Μηχανικός έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 08:40Φωτογραφία που είσαστε ξαπλωμένοι χωρίς όπλα; Έλα βρε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:19Εδώ είναι η φωτό μου:Μηχανικός έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 22:09
Δεν έχει βάλει καμία φωτογραφία από το στρατό όταν υπηρετούσε.
Περίεργο για τόσο μάχιμο άτομο.![]()
![]()
Εκείνο τον καιρό δεν είχαμε κινητά κι ενώ εγώ είχα μια ωραία μινόλτα κι ένα μικρό τρίποδο για να βγάζω φωτό μου την είχαν κατασχέσει στον Ασπρόπυργο. Δεν επιτρεπόταν να βγάζουμε φωτό σε ασκήσεις.
Με πολλούς από αυτούς κράτησα επικοινωνία μετά από χρόνια μέσω facebook και συνεχίζω να τους βλέπω σαν αδέλφια μου. Ήταν αδέλφια μου κι ο καθένας από αυτούς θα θυσίαζε τη ζωή του για μένα κι εγώ γι' αυτούς. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς, όπως εκείνο το ομορφόπαιδο στο κέντρο, δεν υπάρχουν πια. Ο συγκεκριμένος πέθανε από καρκίνο.
- NKVD_SMERSH
Εγώ ότι και να γίνει θα προστατεύσω τα Πάτρια εδάφη μου. Μέχρι τα Τέμπη δηλαδή.
Οι Μακεδονομάχοι και οι Εβρίτες και οι λοιποί στρατόκαυλοι να πάνε να πολεμήσουν για να στηρίξουν το Ελληνικό Κεφάλαιο να ανάψει τα κεριά στην Αγιά Σοφιά.
Όπλα μόνο για εγκαθίδρυση Κομμουνιστικού Καθεστώτος.
Με τους Τούρκους ταξικούς αδελφούς δεν έχω να χωρίσω κάτι.
Μόνο με το Ελληνικό και Τουρκικό Κεφάλαιο μας χωρίζουν πολλά.
Οι Μακεδονομάχοι και οι Εβρίτες και οι λοιποί στρατόκαυλοι να πάνε να πολεμήσουν για να στηρίξουν το Ελληνικό Κεφάλαιο να ανάψει τα κεριά στην Αγιά Σοφιά.
“He who controls the spice controls the universe.”
Σύντροφε, μιλάς σαν μπουγάτσα αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον η μισή πλευρά του Ολύμπου είναι επίσης δική μας, και διοικητικά και ιστορικά. Γιατί να τους τη χαρίσουμε;NKVD_SMERSH έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 10:48 Εγώ ότι και να γίνει θα προστατεύσω τα Πάτρια εδάφη μου. Μέχρι τα Τέμπη δηλαδή.
Στόμιο, Ομόλιο Καρίτσα, όλα δικά μας. Εγώ θα έβαζα το όριο στο Πλαταμώνα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ακομβίωτος, ασκεπής κι αξύριστος βλέπω. Για 15 φ είσαι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 08:16Ναι.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:31εσύ είσαι αυτός με τα πράσινα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 07:19
Mε έκανες να ψάχνω στις παλιές φωτογραφίες μου με τις ώρες αλλά βρήκα μία και τη βάζω όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μη νομίζεις ότι δεν έχω άλλη δουλειά απ' το να τρολλάρω.
Όπα λάθος αυτός είναι ένας τύπος που χορεύει στο Κάιρο.
Εδώ είναι η φωτό μου:
![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
the comet the course the tail
ποια πάτρια εδάφη;NKVD_SMERSH έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 10:48 Εγώ ότι και να γίνει θα προστατεύσω τα Πάτρια εδάφη μου. Μέχρι τα Τέμπη δηλαδή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις