!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
ο αντιγκειστ ειναι ο μιστερ μαξ, μην τσιμπας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Δημοκράτης
Θα πάμε σε πόλεμο κια θα τους γαμησουμε τα πρεκια
-
Δημοκράτης
Ελλάς Γαλλία συμμαχία
Τουρκαλαδες θα γίνετε πεορουφηδες
Τουρκαλαδες θα γίνετε πεορουφηδες
-
Δημοκράτης
Ρε τον μπαγάσα τον Κούλη, αυτοκράτορα μέσα στην Αγία Σοφία θα τον στεψουμε
- John Brown Gun Club
δεν νομιζω
ενας φωστηρας διανοησης λιμπερταριαν που ποσταρε οπλικα συστηματα και τεχνολογικα νεα και την εβγαινε μια απο δεξια μια απο αριστερα, δε θυμαμαι ονομα, ιδιο εξυπνακικο "αντισυμβατικο" στυλ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
κριμα γιατι μου εβγαζε κατι συμπαθητικο. αυτον που λες δεν τον θυμαμαι ποιος χωρις νικ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να τον ρωτήσουμε άμα του αρέσει να του τον φορμάρει η φίλη του με το ντιλντο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Δημοκράτης
Έχουν οι Μητσοτάκη δες οικόσημο; θέλω να κάνω t-shirt με τον νέο αυτορκατορα
-
Antigeist
Για μένα η ζωή δεν πάει ούτε από αριστερά ούτε από δεξιά. Πάει εκεί όπου την θέλω. Έχω πει ότι είμαι απολιτικός. Από όλους θαυμάζω πράγματα και από όλους σιχαίνομαι πράγματα.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 01:44δεν νομιζω
ενας φωστηρας διανοησης λιμπερταριαν που ποσταρε οπλικα συστηματα και τεχνολογικα νεα και την εβγαινε μια απο δεξια μια απο αριστερα, δε θυμαμαι ονομα, ιδιο εξυπνακικο "αντισυμβατικο" στυλ
Ο Διομήδης ο τουρκόφιλος.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 01:44δεν νομιζω
- John Brown Gun Club
φυσικα, εισαι υπερανω ολωνAntigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 02:09Για μένα η ζωή δεν πάει ούτε από αριστερά ούτε από δεξιά. Πάει εκεί όπου την θέλω. Έχω πει ότι είμαι απολιτικός. Από όλους θαυμάζω πράγματα και από όλους σιχαίνομαι πράγματα.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 01:44δεν νομιζω
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
νομιζω αυτος, ελπιζω να ναι ο ιδιος, ποσοι να υπαρχουν τετοιοι δηλαδη;Μηχανικός έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 02:15Ο Διομήδης ο τουρκόφιλος.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 01:44δεν νομιζω
ενας φωστηρας διανοησης λιμπερταριαν που ποσταρε οπλικα συστηματα και τεχνολογικα νεα και την εβγαινε μια απο δεξια μια απο αριστερα, δε θυμαμαι ονομα, ιδιο εξυπνακικο "αντισυμβατικο" στυλ![]()
-
Antigeist
Δεν είμαι τουρκόφιλος απλά ζηλεύω την ιστορία και τις επιτυχίες των Τούρκων και το γεγονός ότι είναι το έθνος που λέει στη Δύση το πιο ηχηρό αϊ γαμήσου.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 02:17νομιζω αυτος, ελπιζω να ναι ο ιδιος, ποσοι να υπαρχουν τετοιοι δηλαδη;Μηχανικός έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 02:15Ο Διομήδης ο τουρκόφιλος.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 01:44
δεν νομιζω
ενας φωστηρας διανοησης λιμπερταριαν που ποσταρε οπλικα συστηματα και τεχνολογικα νεα και την εβγαινε μια απο δεξια μια απο αριστερα, δε θυμαμαι ονομα, ιδιο εξυπνακικο "αντισυμβατικο" στυλ![]()
- John Brown Gun Club
τις προσφατες επιτυχιες; και γιατι θες να πεις αι γαμησου στη δυση; και τι εννοεις ως δυση;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 02:19Δεν είμαι τουρκόφιλος απλά ζηλεύω την ιστορία και τις επιτυχίες των Τούρκων και το γεγονός ότι είναι το έθνος που λέει στη Δύση το πιο ηχηρό αϊ γαμήσου.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 02:17νομιζω αυτος, ελπιζω να ναι ο ιδιος, ποσοι να υπαρχουν τετοιοι δηλαδη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις