Στα σοσιαλμίντια, σαφώς ναι. Ρουθούνι δεν θα μείνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Πάμε πόλεμο
Άλλο τα συριανά λουκούμια και άλλο ο μπακλαβάς.Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:19Δεν είναι ρητορική ερώτηση, νομίζω στην έχουν κάνει κι άλλοι, αλλά δεν είδα απάντηση, και δεν μπορώ να μην ξαναρωτήσω:ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:16 Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
Εγώ νομίζω ότι είναι αλλά δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε.
ΤΙ ΛΕΣ; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη. Ακόμα και ο Γουντυ μιλάει λιγότερο κρυπτικά
Συμφωνω, εξαλλου αν συγκρινουμε τα δυο μεγεθη καταληγουμε στο ιδιο σημειο απο αυτο που ξεκινησαμε.Και αν το ξεκινημα ειναι δυακολο φαντασου την ανηφορα, αλλα οπως ειπε και ενας διασημος η ανηφορα και η κατηφορα ειναι το ιδιο πραγμα. Αυτο βεβαια αφορα την μακροποσθεσμη εξελιξη των πραγματων. Γιατι η βραχυπροθεσμη ειναι πιο.συντομη.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:16 Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
Αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι διακριτο.Και αν ειναι μας συμφερει να το παραδεχθουμε?
Εγω νομιζω πως οι αλαλαζοντες δικαιωματιστες πασης φυσεως δεν θελουν να το παραδεχθουν , αλλα αυτο εξαλλου συμπορευεται με την διαχρονικa κυμαινουσα ιδεολογια τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 15 Ιούλ 2020, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μια και κάνεις τον χαζούλη, εστίασε στα μπολντ. Υπάρχουν διαφορές; Και αν ναι, ποιες είναι;Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:19Δεν είναι ρητορική ερώτηση, νομίζω στην έχουν κάνει κι άλλοι, αλλά δεν είδα απάντηση, και δεν μπορώ να μην ξαναρωτήσω:ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:16 Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
ΤΙ ΛΕΣ; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη. Ακόμα και ο Γουντυ μιλάει λιγότερο κρυπτικά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:19Δεν είναι ρητορική ερώτηση, νομίζω στην έχουν κάνει κι άλλοι, αλλά δεν είδα απάντηση, και δεν μπορώ να μην ξαναρωτήσω:ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:16 Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
πες μου ότι μπορείς εσύ να μου εξηγήσεις τι διάολο προσπαθεί να πει!Bazoomba έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:23Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:19Δεν είναι ρητορική ερώτηση, νομίζω στην έχουν κάνει κι άλλοι, αλλά δεν είδα απάντηση, και δεν μπορώ να μην ξαναρωτήσω:ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:16 Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
ΤΙ ΛΕΣ; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη. Ακόμα και ο Γουντυ μιλάει λιγότερο κρυπτικά![]()
Bazoomba έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:22Συμφωνω, εξαλλου αν συγκρινουμε τα δυο μεγεθη καταληγουμε στο ιδιο σημειο απο αυτο που ξεκινησαμε.Και αν το ξεκινημα ειναι δυακολο φαντασου την ανηφορα, αλλα οπως ειπε και ενας διασημος η ανηφορα και η κατηφορα ειναι το ιδιο πραγμα. Αυτο βεβαια αφορα την μακροποσθεσμη εξελιξη των πραγματων. Γιατι η βραχυπροθεσμη ειναι πιο.συντομη.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:16 Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
Αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι διακριτο.Και αν ειναι μας συμφερει να το παραδεχθουμε?
Εγω νομιζω πως οι αλαλαζοντες δικαιωματιστες πασης φυσεως δεν θελουν να το παραδεχθουν , αλλα αυτο εξαλλου συμπορευεται με την διαχρονικη κυμαινουσα ιδεολογια τους![]()
Καταλαβαίνεις περισσότερα από τον Σενέκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
και τους τουριστες και τους επενδυτες-νευροχειρουργους απο τζατζικιστανAntigeist έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:11 Εγώ λέω σε περίπτωση πολέμου να χρησιμοποιήσουμε τους τουρίστες που θα εγκλωβιστούν εδώ. Θα τους έχουμε για ανθρώπινες ασπίδες, να καθαρίζουν νάρκες, να μας πλένουν τα σώβρακα, να μας σερβίρουν και να μας γυαλίζουν τα άρβυλα.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ευχαριστω,ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:24Bazoomba έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:22Συμφωνω, εξαλλου αν συγκρινουμε τα δυο μεγεθη καταληγουμε στο ιδιο σημειο απο αυτο που ξεκινησαμε.Και αν το ξεκινημα ειναι δυακολο φαντασου την ανηφορα, αλλα οπως ειπε και ενας διασημος η ανηφορα και η κατηφορα ειναι το ιδιο πραγμα. Αυτο βεβαια αφορα την μακροποσθεσμη εξελιξη των πραγματων. Γιατι η βραχυπροθεσμη ειναι πιο.συντομη.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:16 Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
Εγω νομιζω πως οι αλαλαζοντες δικαιωματιστες πασης φυσεως δεν θελουν να το παραδεχθουν , αλλα αυτο εξαλλου συμπορευεται με την διαχρονικη κυμαινουσα ιδεολογια τους![]()
![]()
Καταλαβαίνεις περισσότερα από τον Σενέκα.
Θα μπορουσες ομως να μου πεις την γνωμη σου εστιαζοντας στο bold κομματι?
-
Antigeist
Εσύ τι λες; Θέλει να γίνουμε δικτατορία που θα εφαρμόσει μακρόνησο και εκτέλεση για τους "δικαιωματιστές" γιατί αλλιώς θα μας φάνε λάχανο οι Τούρκοι. Έτσι νομίζει η θείτσα ότι νικάς σε πολέμους.Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:24πες μου ότι μπορείς εσύ να μου εξηγήσεις τι διάολο προσπαθεί να πει!

ονοματα δε λεμε, υπολειψεις δε θιγουμε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σχεδόν όλοι. Αλλού είναι οι Κύκλωπες κι αλλού ψάχνουμε τους Λαιστρυγόνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο χαρακτηρισμός "θείτσα" με προσβάλλει γιατί υπονοεί έστω και υποψία συγγένειας.
Αν θες οπωσδήποτε να σημειολογήσεις, προτείνω να χρησιμοποιείς κάτι πιο αόριστο, όπως το "μπάμπω, μπαμπόγρια, τρελλόγρια" τέτοια. Το προτιμώ.
Ισχύει και για τους υπόλοιπους σημειολόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-