Εγώ είμαι καταδρομέας ελεύθερος σκοπευτής στην ειδικότητα κι εκπαιδευμένος σε ανταρτοπόλεμο. Δεν ξέρω αν θα βρεθούμε ποτέ μαζί στη μάχη μα σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι καλή τύχη και στον πόλεμο και στην κατάκτηση της ωραίας κορασίδας.Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:51χαρακώματα; Πόλεμο φθοράς ετοιμάζεις; Νόμιζα ότι θα είναι πάρε βάλεΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:47Συμπαθητικό κορίτσι μα εγώ μιλώ μόνο για βιασμούς. Αν σου την πέσει με γειά σου με χαρά σου. Γύρνα μετά στα χαρακώματα να μας τα πεις.Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:42
sorry, είμαι δειλός και αδύναμος χαρακτήρας. Προδοτικό κάθαρμα δεν είμαι εκ πεποιθήσεως, αλλά αν μου την πέσει η Μπερέν, γίνομαι και Υδράργυρος
![]()
![]()
δε μ'αρέσει αυτό...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πάμε πόλεμο
Ναι παλικαράκι μου, ότι θες εσύ, και τους φακέλους της Κύπρου και τα απόρρητα έγγραφα για τους εξωγήινοι κι ότι γουστάρει το παλικαράκι μας.Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:53Με αντάλαγμα κρατικά μυστικά εννοώ. Όχι τσάμπα, δεν τρελάθηκαsys3x έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:50 Συμβιβάσου με την πραγματικότητα νήρο, δεν θα σου την πέσει ποτέ η Μπερέν και καμμία Μπερέν αν πρώτα δεν την τραβήξεις από τα μαλλιά με κάποιον τρόπο.
Θα πολεμήσεις λοιπόν, θα πολεμήσεις και θα πεις και ένα τραγούδι το οποίο δεν θα διαλέξεις εσύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ψιλοθεματάκι με την Πόλη, το έχω σκεφτεί κι εγώ και αριθμητικά δεν μας συμφέρει.Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:52 Φανταστείτε να κάνουμε πόλεμο ,να πάρουμε την Πόλη και "προίκα" 15 εκατομμύρια Τούρκους. Μνημόνια μέχρι το 3.000 μ.Χ μετά![]()
Θα τουρκέψωμεν θέμε δε θέμε, δια της νίκης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντοτε ήμαστάνε θύματα της ίδιας μας της επιτυχίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:55Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ψιλοθεματάκι με την Πόλη, το έχω σκεφτεί κι εγώ και αριθμητικά δεν μας συμφέρει.Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:52 Φανταστείτε να κάνουμε πόλεμο ,να πάρουμε την Πόλη και "προίκα" 15 εκατομμύρια Τούρκους. Μνημόνια μέχρι το 3.000 μ.Χ μετά![]()
Θα τουρκέψωμεν θέμε δε θέμε, δια της νίκης.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Λάθος, 3 μέρες και 3 νύχτες θα ανεβοκατεβαίνουν τα λεπίδια, και στο τέλος οι 7.5 εκατομμύρια Τούρκοι θα είναι δυσέρευτοι, ενώ οι πιο πολλές Τουρκάλες θα είναι Ελληνίδες δια του γάμου.
enter: ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:01 Λάθος, 3 μέρες και 3 νύχτες θα ανεβοκατεβαίνουν τα λεπίδια, και στο τέλος οι 7.5 εκατομμύρια Τούρκοι θα είναι δυσέρευτοι, ενώ οι πιο πολλές Τουρκάλες θα είναι Ελληνίδες δια του γάμου.
δεν έχετε διαβάσει στρατάρχη Φράγγο Φραγγούλη; Τα μιλιούνια των κρυπτοελλήνων που ζουν υπο τον τουρκικό ζυγό περιμένουν τη λύτρωση. Μόλις μπούμε μέσα, θα βγουν τα λάβαρα απο το πατάρι. Θα λιποτακτήσουν κατα εκατομμύρια
Ε, ναι. Φαντάζεσαι σκηνικό να πάρομε την Πόλη και να διαλύσουν την Αγία Σοφία οι αντιφά ταλιμπάν που πολεμάνε τη λευκή υπεροχή και τα ρατσιστικά της μνημεία;sys3x έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:56Πάντοτε ήμαστάνε θύματα της ίδιας μας της επιτυχίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:55Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ψιλοθεματάκι με την Πόλη, το έχω σκεφτεί κι εγώ και αριθμητικά δεν μας συμφέρει.Στύγιος έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 12:52 Φανταστείτε να κάνουμε πόλεμο ,να πάρουμε την Πόλη και "προίκα" 15 εκατομμύρια Τούρκους. Μνημόνια μέχρι το 3.000 μ.Χ μετά![]()
Θα τουρκέψωμεν θέμε δε θέμε, δια της νίκης.![]()
![]()
Και άντε να τους πείσεις ότι η Μπερέν είναι μαύρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτό βασικάDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:01 Λάθος, 3 μέρες και 3 νύχτες θα ανεβοκατεβαίνουν τα λεπίδια, και στο τέλος οι 7.5 εκατομμύρια Τούρκοι θα είναι δυσέρευτοι, ενώ οι πιο πολλές Τουρκάλες θα είναι Ελληνίδες δια του γάμου.
- Dwarven Blacksmith
Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:03enter: ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:01 Λάθος, 3 μέρες και 3 νύχτες θα ανεβοκατεβαίνουν τα λεπίδια, και στο τέλος οι 7.5 εκατομμύρια Τούρκοι θα είναι δυσέρευτοι, ενώ οι πιο πολλές Τουρκάλες θα είναι Ελληνίδες δια του γάμου.
δεν έχετε διαβάσει στρατάρχη Φράγγο Φραγγούλη; Τα μιλιούνια των κρυπτοελλήνων που ζουν υπο τον τουρκικό ζυγό περιμένουν τη λύτρωση. Μόλις μπούμε μέσα, θα βγουν τα λάβαρα απο το πατάρι. Θα λιποτακτήσουν κατα εκατομμύρια
Όχι ακριβώς. Σε 30 χρόνια θα κάνουμε declassify τα αρχεία και θα φτιάξουμε ένα μουσείο με τα εγκλήματα του Κυριάκου, δεν είμαστε απολίτιστοι.Χουργιατς έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:07αυτό βασικάDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:01 Λάθος, 3 μέρες και 3 νύχτες θα ανεβοκατεβαίνουν τα λεπίδια, και στο τέλος οι 7.5 εκατομμύρια Τούρκοι θα είναι δυσέρευτοι, ενώ οι πιο πολλές Τουρκάλες θα είναι Ελληνίδες δια του γάμου.έγκλημα πολέμου λέγεται αν ηττηθείς
![]()
Τι να κλάσει το γατάκι ο Φραγκούλης;Σενέκας έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:03enter: ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:01 Λάθος, 3 μέρες και 3 νύχτες θα ανεβοκατεβαίνουν τα λεπίδια, και στο τέλος οι 7.5 εκατομμύρια Τούρκοι θα είναι δυσέρευτοι, ενώ οι πιο πολλές Τουρκάλες θα είναι Ελληνίδες δια του γάμου.
– Καλά Γέροντα , οι Τούρκοι είναι δέκα εκατομμύρια στην Πόλη….και θα μας την δώσουν, πως θα μπορέσουμε να τους ελέγξουμε ;
– Θα τους περάσουν απέναντι, από την άλλη μεριά . Ο λογισμός μου λέει (το τόνισε ο «λογισμός») ότι θα τον κάνουν έτσι για τα νερά….Να είναι διεθνή…. Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα γίνει μεγάλο κακό. Θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό. Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει;
– Ναι , γέροντα .
Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε , Σελ: 77
-
Antigeist
Εγώ λέω σε περίπτωση πολέμου να χρησιμοποιήσουμε τους τουρίστες που θα εγκλωβιστούν εδώ. Θα τους έχουμε για ανθρώπινες ασπίδες, να καθαρίζουν νάρκες, να μας πλένουν τα σώβρακα, να μας σερβίρουν και να μας γυαλίζουν τα άρβυλα. 
Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
Εγώ νομίζω ότι είναι αλλά δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε.
Είναι διακριτό ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είχαμε 1 ευκαιρία το καλοκαίρι του 2015 με το πραξικόπημα στην Τουρκία ,τη γενική σύγχυση και εμφύλιο , κι ένα "παράθυρο" 4-5 ωρών να βομβαρδίσουμε αποτελεσματικά.
Ε δυστυχώς δεν την εκμεταλλευτήκαμε.
Ε δυστυχώς δεν την εκμεταλλευτήκαμε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Άρα καταλήξαμε. Θα τους γαμήσουμε.
Δεν είναι ρητορική ερώτηση, νομίζω στην έχουν κάνει κι άλλοι, αλλά δεν είδα απάντηση, και δεν μπορώ να μην ξαναρωτήσω:ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 13:16 Παίδες, μ' αυτά και μ' αυτά, είτε αστεία είτε σοβαρά (που στην τελική εκφράζουν το ίδιο) το πράγμα καταλήγει στο ίδιο σημείο, αναφορικά με τις συγκρίσιμες πολιτισμικές αξίες των δύο κρατών και τη δυναμική τους στην βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξέλιξη των πραγμάτων.
Είναι διακριτό ή όχι;
ΤΙ ΛΕΣ; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη. Ακόμα και ο Γουντυ μιλάει λιγότερο κρυπτικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις