!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερμανοτσολιάδες
Re: Γερμανοτσολιάδες
στην ελλαδα εχουμε πολλους κι δη μορφωμένους που είναι ξενοδουλικα
βριζουν ελλαδα κι ελληνες
κι το μονο που πρεπει είναι να τρων σφάλιαρα
βριζουν ελλαδα κι ελληνες
κι το μονο που πρεπει είναι να τρων σφάλιαρα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- nik_killthemall
Εδώ επίσης αξίζει να επισημανθεί και το αλάνθαστο (μφμγμγηχφχφ) αισθητήριο του φορουμικό και μη, λαού, που μια 5ετια νωρίτερα θα έδειχνε άλλους ως γερμανοτσολιάδες.
Μήπως να προστεθεί και μια 5η επιλογή "ελληνικός λαός" ?
Μήπως να προστεθεί και μια 5η επιλογή "ελληνικός λαός" ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
aspergillus
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοια.
Ό,τι συμφέρει.
Παλιά έβριζαν τους Αμερικάνους ενώ οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι που έδιναν φράγκα ήταν ok.
Τώρα που οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι σταμάτησαν τα φράγκα στην Ελλάδα και τελείωσε η μάσα άρχισαν όλοι να τους βρίζουν.
Όπου φτύναμε γλύφουμε και το αντίθετο.
Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία αυτού του τόπου.
Ό,τι συμφέρει.
Παλιά έβριζαν τους Αμερικάνους ενώ οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι που έδιναν φράγκα ήταν ok.
Τώρα που οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι σταμάτησαν τα φράγκα στην Ελλάδα και τελείωσε η μάσα άρχισαν όλοι να τους βρίζουν.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δυστυχώς τείνω να συμφωνήσω με τον αποπάνω. Ο Έλληνας ποτέ δεν αποτίναξε πλήρως τον τίτλο του ραγιά. 4 αιώνες υποταγής και εξευτελισμού έχουν εγγραφεί στο dna του. Πιστεύω ότι βαθιά μέσα του ο έλληνας έχει μια δύναμη που όμως έχει καλυφθεί από στρώσεις μαλθακότητας και αυτιστικού εγωισμού. Για να αποκαλυφθεί αυτή η δύναμη πρέπει όλες οι επιλογές μας, από τον τρόπο που τρώμε το πρωινό μας μέχρι τον τρόπο που συναλλασσόμεθα με το κράτος, να γίνονται υπέυθυνα με γνώμονα μια συνάρτηση του προσωπικού με το κοινό καλό. Η υπευθυνότητα όμως και η αυτοκριτική δεν είναι πράγματα που καλλιεργούνται βιαστικά και βάναυσα. Αυτά τα πράγματα παίρνουν χρόνο. Όπως χρόνο χρειάζεται μια καλή αφόδευση παρέα με ένα ωραίο βιβλίο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όλοι τους.
ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ (η σειρά των κομμάτων τυχαία)
Έπαιξαν τον ρόλο τους και εμείς τους ψηφίσαμε.
Πίσω από τις πλάτες μας συμφωνούν μεταξύ τους, κονομάνε σε βάρος μας. Εμείς χάφτουμε τα παραμύθια και πάμε και τους ψηφίζουμε.
Και μετά μας φταίνε οι άλλοι.
ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ (η σειρά των κομμάτων τυχαία)
Έπαιξαν τον ρόλο τους και εμείς τους ψηφίσαμε.
Πίσω από τις πλάτες μας συμφωνούν μεταξύ τους, κονομάνε σε βάρος μας. Εμείς χάφτουμε τα παραμύθια και πάμε και τους ψηφίζουμε.
Και μετά μας φταίνε οι άλλοι.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ρεαλισμός, ωριμότηταaspergillus έγραψε: 24 Ιουν 2018, 15:58 Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοια.
Ό,τι συμφέρει.
αν δώσει η Μερκελ μερικά δις, να τη βοηθήσουμε και μεις λιγάκι στο μεταναστευτικό
- wooded glade
Ο Τσίπρας είναι μία γραφική τσατσά, αλλά όλο το κόλπο ήταν συνεννοημένο από πριν.
Το 2014 εμένα οι του βαθύ μου έλεγαν "θα πληρώσετε", "τελειώσατε", δεν μου έλεγαν ούτε για Γερμανούς, ούτε για Ιταλούς, ούτε για τσολιάδες. Με ξέρανε, να μου πουν τι ; Τα περί τσολιάδων και επίσης για το τζάμπα ηλεκτρικό τα έλεγαν σε άλλους, παραδίπλα.
Το 2014 εμένα οι του βαθύ μου έλεγαν "θα πληρώσετε", "τελειώσατε", δεν μου έλεγαν ούτε για Γερμανούς, ούτε για Ιταλούς, ούτε για τσολιάδες. Με ξέρανε, να μου πουν τι ; Τα περί τσολιάδων και επίσης για το τζάμπα ηλεκτρικό τα έλεγαν σε άλλους, παραδίπλα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δε βαριέστε ρε παιδιά. Πάλι καλά που δεν είμαστε Ιάπωνες.

-
aspergillus
Οι οποίοι πρόσφυγες, αν γίνει τελικά επαναπροώθηση, σίγα μην μείνουν εδώ.
Θα κοιτάξουν να βρουν τρόπο να ξαναφύγουν όπως έκαναν τα προηγούμενα 3 χρόνια.
Όπως έχω ξαναπεί, τους δουλεύει κανονικά ο Τσίπρας.Όχι πως και οι προηγούμενες κυβερμήσεις δεν δούλευαν κανονικά τους Ευρωπαίους αλλά αυτός είναι κορυφή.
Θα κοιτάξουν να βρουν τρόπο να ξαναφύγουν όπως έκαναν τα προηγούμενα 3 χρόνια.
Όπως έχω ξαναπεί, τους δουλεύει κανονικά ο Τσίπρας.Όχι πως και οι προηγούμενες κυβερμήσεις δεν δούλευαν κανονικά τους Ευρωπαίους αλλά αυτός είναι κορυφή.