!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πες το με ένα σκίτσο.
Re: Πες το με ένα σκίτσο.

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γελάνε και οι γραβάτες.

Να περάσουν οι επόμενοι..

Το ποστ της ημέρας (από Βουλγαρική σελίδα)

Το ποστ της ημέρας (από Βουλγαρική σελίδα)
- ΜπλεΜπουμπυς

Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Και πού είναι τώρα όλοι αυτοί; Έρχεσαι στα λόγια μας! Δεν θα γίνουμε έτσι!

- ΜπλεΜπουμπυς
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!Juno έγραψε: 30 Ιουν 2018, 14:56Και πού είναι τώρα όλοι αυτοί; Έρχεσαι στα λόγια μας! Δεν θα γίνουμε έτσι!
Για μενα οι αποψεις σου ειναι χειροτερο και ασχημοτερο εχει γνωρισει η ανθρωποτητα.
Για σενα οι δικες μου!
Ουτε θα με πεισεις,ουτε θα σε πεισω!
Καταλαβαινεις οτι δεν προκειται να ξανασχολιασω σε παραθεση σου σε σχολιο μου.!
Ο θεος που πιστευεις να σε συγχωρεσει !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Γιατί καμία σχέση;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιουν 2018, 15:03ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!Juno έγραψε: 30 Ιουν 2018, 14:56Και πού είναι τώρα όλοι αυτοί; Έρχεσαι στα λόγια μας! Δεν θα γίνουμε έτσι!
Για μενα οι αποψεις σου ειναι χειροτερο και ασχημοτερο εχει γνωρισει η ανθρωποτητα.
Για σενα οι δικες μου!
Ουτε θα με πεισεις,ουτε θα σε πεισω!
Καταλαβαινεις οτι δεν προκειται να ξανασχολιασω σε παραθεση σου σε σχολιο μου.!
Ο θεος που πιστευεις να σε συγχωρεσει !
Δεν είναι λαθρομετανάστες αυτοί που έρχονται εδώ όπως και οι πρώτοι άποικοι εκεί;
Δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθουμε ό,τι και αυτοί που δείχνεις στην εικόνα;
Γιατί δεν δίνεις συγκεκριμένα επιχειρήματα για να δικαιολογήσεις γιατί δεν έχει "ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ", αλλά το ρίχνεις στην κλάψα;
Α, ναι, γιατί δεν έχεις επιχειρήματα. Έκανες την κοτσάνα να ποστάρεις κάτι και τώρα που είδες παραλληλισμό με την δική μας κατάσταση, δεν σε συμφέρει και το ρίχνεις σε συγχώρεση από τον θεό κλπ
Το κατάλαβα! Ηλίου φαεινότερον!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιουν 2018, 15:03 ....Καταλαβαινεις οτι δεν προκειται να ξανασχολιασω σε παραθεση σου σε σχολιο μου....