!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσωπο ή Σώμα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
stergiosbik
Re: Πρόσωπο ή Σώμα;
Τα 'παμε χιλιες φορες.
Προτιμοτερη μια γκομενα με θεΐκο προσωπο και μετριο σωμα παρα μια γκομενα με θεΐκο κορμι αλλα φατσα σαν την Γεωργια Βασιλειαδου.
Προτιμοτερη μια γκομενα με θεΐκο προσωπο και μετριο σωμα παρα μια γκομενα με θεΐκο κορμι αλλα φατσα σαν την Γεωργια Βασιλειαδου.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εφόσον το ερώτημα του νηματοθέτη είναι τι τραβάει πρώτα την προσοχή μας, είμαι οριζόντιος και κάθετος υπέρ του σώματος!
Κι αν είναι και κολανούχο, δεν σηκώνω τα μάτια να δω πρόσωπο ο κόσμος να χαλάσει,-κι ας μη δω ποτέ θεού πρόσωπο
!
Κι αν είναι και κολανούχο, δεν σηκώνω τα μάτια να δω πρόσωπο ο κόσμος να χαλάσει,-κι ας μη δω ποτέ θεού πρόσωπο
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- hellegennes
Re:
Δηλαδή εσύ μόνο την μύτη μπορεί να βρίσκεις ως πρόβλημα. Δεν μπορεί να είναι άσχημη γενικά.Lugozzi έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 10:46ναι φίλε που ζεις?!hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 01:06Πώς φτιάχνεται το πρόσωπο; Με πλαστικές;Lugozzi έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 18:02 σώμα, σώμα και πάλι σώμα!
το πρόσωπο φτιάχνεται ναι
αλλά το σώμα πως?
θα τραβάνε να μακρύνει?![]()
γονίδια ftw![]()
Το σώμα φτιάχνεται με διατροφή, γυμναστική και τα γνωστά. Εκτός κι αν θες δίμετρη για κάποιον λόγο.
η μύτη φτιάχνεται μπαμ μπαμ
περίμενε εσύ η χαμηλοκώλα με τη μεγάλη λεκάνη να φτιάξει κωλαράκι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όλα φτιάχνονται στις μέρες μας πάντως. Χρήματα και καλοί γιατροί να υπάρχουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πρόσωπο.σε κρανίο με λίγο μυαλό μέσα
Απίστευτο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το αντίστοιχο του μετρίου σώματος για τη φάτσα είναι η Γεωργία Βασιλειάδου?stergiosbik έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:05 Τα 'παμε χιλιες φορες.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
κι αυτα φτιαχνονται,μεχρι ενος σημειου βεβαια.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:52 Έχω την υποψία πως όλα γίνονται, σ' αυτόν τον κόσμο πλέον με το ανάλογο τίμημα. Όλα με εξαίρεση κάτι πουλιά μικρούτσικα και πολύ, πολύ, πολύ χαριτωμένα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για πες.Thor έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 16:20κι αυτα φτιαχνονται,μεχρι ενος σημειου βεβαια.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:52 Έχω την υποψία πως όλα γίνονται, σ' αυτόν τον κόσμο πλέον με το ανάλογο τίμημα. Όλα με εξαίρεση κάτι πουλιά μικρούτσικα και πολύ, πολύ, πολύ χαριτωμένα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Gherschaagk έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 23:05Για πες.Thor έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 16:20κι αυτα φτιαχνονται,μεχρι ενος σημειου βεβαια.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:52 Έχω την υποψία πως όλα γίνονται, σ' αυτόν τον κόσμο πλέον με το ανάλογο τίμημα. Όλα με εξαίρεση κάτι πουλιά μικρούτσικα και πολύ, πολύ, πολύ χαριτωμένα.

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- hellegennes
Φαλλοπλαστική, βρε.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 23:05Για πες.Thor έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 16:20κι αυτα φτιαχνονται,μεχρι ενος σημειου βεβαια.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:52 Έχω την υποψία πως όλα γίνονται, σ' αυτόν τον κόσμο πλέον με το ανάλογο τίμημα. Όλα με εξαίρεση κάτι πουλιά μικρούτσικα και πολύ, πολύ, πολύ χαριτωμένα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Phalloplasty
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
με ένα γρήγορο ψάξιμο στα προγράμματα των δήμων δεν βρήκα να έχει κάποιος εργαστήρι φαλλοπλαστικής
αυτο που λεει ο Χελις.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 23:05Για πες.Thor έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 16:20κι αυτα φτιαχνονται,μεχρι ενος σημειου βεβαια.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:52 Έχω την υποψία πως όλα γίνονται, σ' αυτόν τον κόσμο πλέον με το ανάλογο τίμημα. Όλα με εξαίρεση κάτι πουλιά μικρούτσικα και πολύ, πολύ, πολύ χαριτωμένα.
Επισης,υπαρχουν αντρες που γεννιούνται με τα γεννητικα τους οργανα,εσωτερικα.
Με επεμβαση τους τα βγαζουν εξω.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πετυχαίνει πάντα αυτή.hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2020, 03:49Φαλλοπλαστική, βρε.
https://en.wikipedia.org/wiki/Phalloplasty
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes
Τίποτα δεν πετυχαίνει πάντα.
Κακό λίφτινγκ δεν έχεις δει;
Κακό λίφτινγκ δεν έχεις δει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 11 Απαντήσεις