Ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθουμεAwesomatic έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:10Είναι. Αλλά εφόσον δεν μπορείς να τους κυνηγήσεις μετά όπως έκανε το Ισραήλ για δεκαετίες με τους εγκληματίες πολέμου των Ναζί τι άλλο να κάνεις;nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:07Δεν διαφωνώ ότι θα χρειαστεί σε αρκετές περιπτώσεις και ούτε φυσικά προγραμματίζω να μην στρατευθω. Διαφωνώ με το ότι θα τη γλιτώσουν οι φραγκατοι και οι κουμπάροι. Είναι λίγο αδικία δε νομίζεις;Awesomatic έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:03
Εγώ σου λέω τι επιβάλλεται από το καθήκον. Τώρα αν θες να το λες Ράμπο και αηδίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα είναι κουλ ούτε ωραίο, θα είναι μια βρώμικη δουλειά με πολύ αίμα που όμως θα πρέπει να γίνει για να μην γίνει αυτό που διαβάζουμε από την πρώτη σελίδα στα μετόπισθεν. Δεν είναι λίγοι που έχουν γράψει ακόμα και εδώ ότι θα μας σαμποτάρουν ενεργά. Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί. Nothing personal.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
- Aprilianos
Σβηστηκανε τα γαμιονται της φατμε.
Εσύ κάνε εικόνα το εξής: Οι βόμβες να σκάνε ολόγυρά σου γύρω από το σπίτι σου κι εσύ να τρέχεις μέσα στα χαλάσματα για να γλιτώσεις.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:45Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτού που λες.independent_44 έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:43Ήταν γνωστό αλλά τώρα ήρθε η ώρα.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:31
Αυτό ήταν γνωστό εδώ και χρόνια για τις έρευνες. Η απάντηση των κυβερνήσεων της χώρας εστίαζε περισσότερο στα αναδρομικά των στρατιωτικών καο των δικαστικών πάρα στον εξοπλισμό των ΕΔ. Όλα αυτά τα χρόνια.
Αλλά όταν έρθει αν έρθει η ώρα εμείς θα πάμε να σκοτωθούμε ούτε το σόι του κουλις ούτε τα παιδιά των αξιωματούχων.
Υπάρχει πάντα ένα σημείο πέραν του οποίου δεν μπορείς να κάνεις τον μαλάκα, δεν μπορεί ο άλλος να σε γράφει τελείως και να κάθεσαι.
Κι εγώ θα έστελνα τα παιδιά των πολιτικών στην 1η γραμμή, αυτό όμως δεν αλλάζει το προηγούμενο.
Σκέψου όμως ότι είναι αλλιώς να σου κόψουν τον μισθό λόγω λάθος πολιτικων, κλεψιματων κτλ και άλλο να σε σκοτώσουν κιόλας. Σε κάθε περίπτωση οι πολιτικές ηγεσίες πρέπει να δώσουν λόγο. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει ούτε αν η Τουρκία φτάσει έξω από τη Λαμία.
Ε, με αυτό τον τρόπο, θέλοντας και μη, πολεμάς. Αγωνίζεσαι.
Για τους πολιτικούς, συμφωνώ, αλλά αυτή η προδοσία και η λιποταξία των "ισχυρών" είναι διαχρονικό και διεθνές φαινόμενο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ούτε εμείς τον έχουμε ανάγκη φίλε μου .Ας μείνει εκεί που είναι καλύτερα. Η χώρα χρειάζεται άτομα που την αγαπάνε και που θέλουν να προκόψουν εδώ .Εφόσον δεν αισθάνεται καλά στην Ελλάδα καλά έκανε που έφυγε και επίσης καλά θα κάνει να πάρει καινούρια ταυτότητα από την χώρα που κατοικεί να μην έχει σύνδεση με την χώρα μας.Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:08Καλα άμα γίνει ποτέ επιστράτευση, καλύτερα να χάσει πολιτικά δικαιώματα και να συνεχίσει τη ζωη του στο εξωτερικόAprilianos έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:27Να παρουσιαστεί το παιδί σου αν γίνει πόλεμος αλλιώς θα γίνει λιποτάκτης με ότι συνεπάγεται για τα πολιτικά του δικαιώματαPhilip Mortimer έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:00
Εγω προσωπικά δεν ανησυχώ για αυτό, διότι είμαι εκτός ηλικίας στράτευσης και ο γιος μου βρίσκεται στο εξωτερικό.
Περισσότερο με ανησυχεί η οικονομική ζημιά κάποιου τέτοιου γεγονότος, το σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό και φυσικά η διαταραχή στην ομαλή ζωή της χώρας.
Αυτό που μου λέει, άλλωστε είναι ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας και προτιμάει το εξωτερικό.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Highlander
Βόμβες γύρω από το σπίτι μου θα πέφτουν άμα απαντήσει στρατιωτικά ο Δένδιας σε τουρκικά ερευνητικά.AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:15Εσύ κάνε εικόνα το εξής: Οι βόμβες να σκάνε ολόγυρά σου γύρω από το σπίτι σου κι εσύ να τρέχεις μέσα στα χαλάσματα για να γλιτώσεις.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:45Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτού που λες.independent_44 έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:43
Ήταν γνωστό αλλά τώρα ήρθε η ώρα.
Υπάρχει πάντα ένα σημείο πέραν του οποίου δεν μπορείς να κάνεις τον μαλάκα, δεν μπορεί ο άλλος να σε γράφει τελείως και να κάθεσαι.
Κι εγώ θα έστελνα τα παιδιά των πολιτικών στην 1η γραμμή, αυτό όμως δεν αλλάζει το προηγούμενο.
Σκέψου όμως ότι είναι αλλιώς να σου κόψουν τον μισθό λόγω λάθος πολιτικων, κλεψιματων κτλ και άλλο να σε σκοτώσουν κιόλας. Σε κάθε περίπτωση οι πολιτικές ηγεσίες πρέπει να δώσουν λόγο. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει ούτε αν η Τουρκία φτάσει έξω από τη Λαμία.
Για τους πολιτικούς, συμφωνώ, αλλά αυτή η προδοσία και η λιποταξία των "ισχυρών" είναι διαχρονικό και διεθνές φαινόμενο.
Συμφωνώ. Δεν είπα ότι δεν πρέπει να αμυνθούμε αλλά ότι δεν εμπιστευόμαι τον ΕΣ. Τι να κάνουμε πολλοί που πήγαμε φαντάροι είδαμε απίστευτα πράματα.AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:15Εσύ κάνε εικόνα το εξής: Οι βόμβες να σκάνε ολόγυρά σου γύρω από το σπίτι σου κι εσύ να τρέχεις μέσα στα χαλάσματα για να γλιτώσεις.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:45Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτού που λες.independent_44 έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:43
Ήταν γνωστό αλλά τώρα ήρθε η ώρα.
Εξάλλου μόνο για την αοζ έγραψα ότι δεν αξίζει εμπλοκή στην παρούσα φάση. Σε χερσαία εισβολή εννοείται πως η ένοπλη άμυνα δεν μπορεί να αποφευχθεί όπως επίσης και τα απαραίτητα αντίποινα.
δλδ εσύ προτείνεις η χώρα να μην κάνει τπτ .Όπως πρότεινες και τον Φεβρουάριο επίσης να μη έκανε τπτ με τους λαθρομετανάστες που τους έστελναν οι Τούρκοι . Και όλα αυτά για να μην χάσουμε την βολή μας . Ρε αθάνατε όσο και να μην νευριάζω στο φορουμ με εξοργίζεις .Highlander έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:19Βόμβες γύρω από το σπίτι μου θα πέφτουν άμα απαντήσει στρατιωτικά ο Δένδιας σε τουρκικά ερευνητικά.AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:15Εσύ κάνε εικόνα το εξής: Οι βόμβες να σκάνε ολόγυρά σου γύρω από το σπίτι σου κι εσύ να τρέχεις μέσα στα χαλάσματα για να γλιτώσεις.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:45
Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτού που λες.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Δεν υπάρχει αίμα όταν ακόμη και τα κόκαλά σου εξαϋλώνονται από τους βομβαρδισμούς. Μη μπερδεύεσαι.Awesomatic έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:03Εγώ σου λέω τι επιβάλλεται από το καθήκον. Τώρα αν θες να το λες Ράμπο και αηδίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα είναι κουλ ούτε ωραίο, θα είναι μια βρώμικη δουλειά με πολύ αίμα που όμως θα πρέπει να γίνει για να μην γίνει αυτό που διαβάζουμε από την πρώτη σελίδα στα μετόπισθεν. Δεν είναι λίγοι που έχουν γράψει ακόμα και εδώ ότι θα μας σαμποτάρουν ενεργά. Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί. Nothing personal.
Τα τυφέκια και τα χαρακώματα είναι κυρίως για μεταξύ μας. Εσύ θα κυνηγάς τους εθνοπροδότες και αυτοί θα σφάζουν με τα κονσερβοκούτια.
Οταν έρθει η ώρα για την κανονική σύρραξη, θα μιλήσουν τα καταδρομικά και οι s-400.
Σόρυ που στο χαλάω, αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μη προλάβουμε να ρίξουμε ούτε μία σφαίρα στον εχθρό. Μάλλον μεταξύ μας θα γίνει το "ξεσκαρτάρισμα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Highlander
Εσυ αν θες πόλεμο να πας στη Συρία και να φέρουμε στη θέση σου συριους που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους διακινητες.hades έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:21δλδ εσύ προτείνεις η χώρα να μην κάνει τπτ .Όπως πρότεινες και τον Φεβρουάριο επίσης να μη έκανε τπτ με τους λαθρομετανάστες που τους έστελναν οι Τούρκοι . Και όλα αυτά για να μην χάσουμε την βολή μας . Ρε αθάνατε όσο και να μην νευριάζω στο φορουμ με εξοργίζεις .Highlander έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:19Βόμβες γύρω από το σπίτι μου θα πέφτουν άμα απαντήσει στρατιωτικά ο Δένδιας σε τουρκικά ερευνητικά.AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:15
Εσύ κάνε εικόνα το εξής: Οι βόμβες να σκάνε ολόγυρά σου γύρω από το σπίτι σου κι εσύ να τρέχεις μέσα στα χαλάσματα για να γλιτώσεις.
Πλακα θα εχει μεσα απο τον πολεμο αυτον να γινουμε προσφυγες, να παμε στις γειτονικες χωρες και να μας διωχνουνε.
Ε ρε γυρισματα που εχει η ζωη...
Για αυτό λέω πως η ώρα για στρατιωτική απάντηση δεν ήρθε ακόμα. Χρειαζόμαστε ηγεσία να δουλέψει μια δεκαετία πάνω σε αυτό και ίσως μετά γίνουν προσφυγοι τα μεμετια αλλιώς δεν μας βλέπω καλάaxilmar έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:23 Πλακα θα εχει μεσα απο τον πολεμο αυτον να γινουμε προσφυγες, να παμε στις γειτονικες χωρες και να μας διωχνουνε.
κανένας δεν θέλει πόλεμο αλλά αυτό που λες δεν στεκει .Δλδ λες μην αντιδράσετε σε ότι και αν κάνει η Τουρκία γιατί θα χάσουμε την βολή μας .Το καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό από το θέλω πόλεμο;Δεν σου έχει αφήσει ο Τούρκος επιλογή αν θες να λέγεσαι κυρίαρχο κράτος.Highlander έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:22Εσυ αν θες πόλεμο να πας στη Συρία και να φέρουμε στη θέση σου συριους που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους διακινητες.hades έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:21δλδ εσύ προτείνεις η χώρα να μην κάνει τπτ .Όπως πρότεινες και τον Φεβρουάριο επίσης να μη έκανε τπτ με τους λαθρομετανάστες που τους έστελναν οι Τούρκοι . Και όλα αυτά για να μην χάσουμε την βολή μας . Ρε αθάνατε όσο και να μην νευριάζω στο φορουμ με εξοργίζεις .Highlander έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:19
Βόμβες γύρω από το σπίτι μου θα πέφτουν άμα απαντήσει στρατιωτικά ο Δένδιας σε τουρκικά ερευνητικά.
Ας συμφωνήσω, για χάρη της συζήτησης. nyxtovios το λέω και για σένα. Εχεις την εντύπωση ότι η δήλωση Δένδια έγινε για να επιβάλλουμε τον τσαμπουκά μας, στα καλά του καθουμένου;Highlander έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:19Βόμβες γύρω από το σπίτι μου θα πέφτουν άμα απαντήσει στρατιωτικά ο Δένδιας σε τουρκικά ερευνητικά.AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:15Εσύ κάνε εικόνα το εξής: Οι βόμβες να σκάνε ολόγυρά σου γύρω από το σπίτι σου κι εσύ να τρέχεις μέσα στα χαλάσματα για να γλιτώσεις.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:45
Δεν διαφωνώ στην ουσία αυτού που λες.
Αποκλείεις δηλαδή το ενδεχόμενο, να κλιμακώσει την κατάσταση η Τουρκία, ανεξάρτητα από τα ερευνητικά που θα στείλει στην ΑΟΖ;
Γιατί η δήλωση Δενδια χτυπάει καμπανάκι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. ΒΛΕΠΕΙ ο άνθρωπος τι συμβαίνει στον τομέα των προκλησεων και ΕΚΤΙΜΑ το πού οδηγείται το πράγμα.
Να εικάσουμε ότι σε μια αναίτια πρόκληση και επίσημη κήρυξη του πολέμου από την Τουρκία εσύ θα βοηθήσεις, ή πάλι θα βρεις κάτι να πεις;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Highlander
Τι κυρίαρχο κράτος άνθρωπε μου που είμαστε χρεοκοπημένοι και περιμένουμε δόση τη δόση και ιδιωτικοποιείται η μία υπηρεσία μετα την άλλη σε πολυεθνικές.hades έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:26κανένας δεν θέλει πόλεμο αλλά αυτό που λες δεν στεκει .Δλδ λες μην αντιδράσετε σε ότι και αν κάνει η Τουρκία γιατί θα χάσουμε την βολή μας .Το καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό από το θέλω πόλεμο;Δεν σου έχει αφήσει ο Τούρκος επιλογή αν θες να λέγεσαι κυρίαρχο κράτος.Highlander έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:22Εσυ αν θες πόλεμο να πας στη Συρία και να φέρουμε στη θέση σου συριους που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους διακινητες.hades έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:21
δλδ εσύ προτείνεις η χώρα να μην κάνει τπτ .Όπως πρότεινες και τον Φεβρουάριο επίσης να μη έκανε τπτ με τους λαθρομετανάστες που τους έστελναν οι Τούρκοι . Και όλα αυτά για να μην χάσουμε την βολή μας . Ρε αθάνατε όσο και να μην νευριάζω στο φορουμ με εξοργίζεις .
Αλλά εσάς σας έχουν πείσει ότι υπάρχει εθνική υπερηφάνεια που πρέπει να υπερασπιστούμε με το να σκοτωθούμε για το πόσα μίλια αοζ θα έχει ο καθένας από κοιτάσματα από τα οποία μετά θα πάρει το 80% κάποια πολυεθνική.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν θελει πόλεμο φίλε μου αλλα ολα έχουν κάποιο όριο...Και όταν απειλείται η ακεραιότητα της πατρίδας, γιατί τπτ δεν θα τον σταματήσει να προχωρήσει και άλλο, τοτε κάποιοι θα δώσουν την ζωή τους για να μπορείτε οι υπόλοιποι να αραζετε στους καναπέδες...Highlander έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:22Εσυ αν θες πόλεμο να πας στη Συρία και να φέρουμε στη θέση σου συριους που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους διακινητες.hades έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:21δλδ εσύ προτείνεις η χώρα να μην κάνει τπτ .Όπως πρότεινες και τον Φεβρουάριο επίσης να μη έκανε τπτ με τους λαθρομετανάστες που τους έστελναν οι Τούρκοι . Και όλα αυτά για να μην χάσουμε την βολή μας . Ρε αθάνατε όσο και να μην νευριάζω στο φορουμ με εξοργίζεις .Highlander έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:19
Βόμβες γύρω από το σπίτι μου θα πέφτουν άμα απαντήσει στρατιωτικά ο Δένδιας σε τουρκικά ερευνητικά.
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-