!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Ελπίζω να μην πάνε στον πόλεμο οι ΔΥ και μείνει η χώρα ορφανή.
Του άλλους να στείλουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 14 Ιούλ 2020, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Awesomatic έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:55

Σε περίπτωση πολέμου φροντίδα, το προδερμ και ανοχή στις δικαιολογίες τέλος. Όποιος δεν εκτελέσει το καθήκον του θα βρεθεί με σφαίρα πίσω από το κεφάλι και μετά θα τα βρουν οι στρατιωτικοί δικαστές ή ο Θεός, όποιος προλάβει.
:smt005: :smt005:
Ποιόν θα πρωτοσκοτώσετε να δούμε :smt005: Που θα έχουν τραπεί όλοι σε φυγή όπως το 1897
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Εγώ αν δεν εξισώσουν τον μισθό του ΔΥ με το μισθό του ιδιωτικού αλλά και τα δικαιώματα δεν πάω.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 12:12 Αν θέλουμε ειρήνη πρέπει να αφανίσουμε την Τουρκία από τον χάρτη.
Αν θες ειρήνη, προετοίμαζε πόλεμο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Σέλευκας έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:59 Εγώ αν δεν εξισώσουν τον μισθό του ΔΥ με το μισθό του ιδιωτικού αλλά και τα δικαιώματα δεν πάω.
ο μόνος σωστός ροθμπαρντιανός ελευθεριακός στο πχώρουμ. Οι άλλοι όλοι είναι εθνικοκρατιστές που απλά το παίζουν λέλοι. Εύγε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Βιάζεστε. Για να πάμε εμείς θα πρέπει να αποτύχουν πρώτα οι LARPers που πληρώνουμε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:56 Οκ Ράμπο
Εγώ σου λέω τι επιβάλλεται από το καθήκον. Τώρα αν θες να το λες Ράμπο και αηδίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα είναι κουλ ούτε ωραίο, θα είναι μια βρώμικη δουλειά με πολύ αίμα που όμως θα πρέπει να γίνει για να μην γίνει αυτό που διαβάζουμε από την πρώτη σελίδα στα μετόπισθεν. Δεν είναι λίγοι που έχουν γράψει ακόμα και εδώ ότι θα μας σαμποτάρουν ενεργά. Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί. Nothing personal.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 07:05 Το άρθρο 41 δεν το λέει ξεκάθαρα αλλά η βοήθεια που η εε και κάθε κράτος ξεχωριστά θα μας δώσει αντιστοιχεί σε ένα αρχίδι. Θα έχουμε δηλαδη καμιά 30 αρχίδια παραπάνω από αυτά που ξεκινήσαμε. Δεν πειράζει. Οι Μογγόλοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με κούρδους ή με κύπριους. Θα φάνε έναν πούτσο που ο κώλος τπμους θα τον θυμάται μέχρι να σκορπίσουν πίσω στις στέπες.
Αυτό το βασίζεις σε αριθμητικά δεδομένα ή σε κάτι άλλο, πχ τον γνωστό ελληνικό πατριωτισμό;
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:01
Σέλευκας έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:59 Εγώ αν δεν εξισώσουν τον μισθό του ΔΥ με το μισθό του ιδιωτικού αλλά και τα δικαιώματα δεν πάω.
ο μόνος σωστός ροθμπαρντιανός ελευθεριακός στο πχώρουμ. Οι άλλοι όλοι είναι εθνικοκρατιστές που απλά το παίζουν λέλοι. Εύγε.
νασαι καλά αλλά δεν είμαι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας χωρίς κράτος
αν το έχουν παραγαμήσει με τους διορισμούς και τον κρατισμό αυτό δεν με κάνει αναρχικό.
Αντιθέτως αυτοί που παριστάνουν τους αναρχικούς για να διοριστούν είναι στη λάθος μεριά.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

metaxoskolikas έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:25
Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:33 Γενικά στο φόρουμ γράφονται πολλές υπερβολές, αλλά χαίρομαι που ο γιος μου επέλεξε εξωτερικό και είναι ασφαλής, γιατί εδώ γίνονται πολλές καφριλες.
Όπως και να έχει μια πολεμική σύγκρουση ή και απλο θερμό επεισόδιο θα είναι καταστροφική για την οικονομία και ιδίως για τον τουρισμό.
βρωμοριψασπηδες συμφεροντολόγοι είστε οι έλληνες του εξωτερικού και σας δώσανε και δικαίωμα ψήφου.
όταν ο άλλος εγκαταλείπει την πατρίδα του επειδή έχει οικονομική κρίση και θα έπαιρνε μόνο 800 ευρώ σιγά μην επιστρέψει για να σκοτωθεί σε αυτήν σε συνθήκες πολέμου.

δεν τα βλέπω καθόλου ρόδινα τα πράγματα πάντως και για πόλεμο,και η νεολαία βρίσκεται τελείως αλλού, για να μη μιλήσω για το τι ποσοστό της είναι τσιγγάνοι, αλβανοί κλπ. έχουμε και αριθμητικό και ποιοτικό μειονέκτημα, με διαφορά.
Οι νεοι Έλληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια είναι σοβαρά άτομα και μορφωμένα στην πλειοψηφία τους, εδώ έχετε μεινει όλος ο ασοβαρος κατιμας που θέλετε ηρωικά δημοψηφίσματα και ηρωικές μάχες ενάντια στους Τούρκους (στις θεωρίες τουλάχιστον).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 14 Ιούλ 2020, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Σέλευκας έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:05
Jolly Roger έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:01
νασαι καλά αλλά δεν είμαι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας χωρίς κράτος
αν το έχουν παραγαμήσει με τους διορισμούς και τον κρατισμό αυτό δεν με κάνει αναρχικό.
Αντιθέτως αυτοί που παριστάνουν τους αναρχικούς για να διοριστούν είναι στη λάθος μεριά.
α, μη σε νοιάζει, ούτε αυτοί που λένε ότι είναι αναρχοκαπιτάλες είναι στα αλήθεια. Τρέντι λαρπολελέδες είναι.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Awesomatic έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:03
Εγώ σου λέω τι επιβάλλεται από το καθήκον. Τώρα αν θες να το λες Ράμπο και αηδίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα είναι κουλ ούτε ωραίο, θα είναι μια βρώμικη δουλειά με πολύ αίμα που όμως θα πρέπει να γίνει για να μην γίνει αυτό που διαβάζουμε από την πρώτη σελίδα στα μετόπισθεν. Δεν είναι λίγοι που έχουν γράψει ακόμα και εδώ ότι θα μας σαμποτάρουν ενεργά. Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί. Nothing personal.
Δεν διαφωνώ ότι θα χρειαστεί σε αρκετές περιπτώσεις και ούτε φυσικά προγραμματίζω να μην στρατευθω. Διαφωνώ με το ότι θα τη γλιτώσουν οι φραγκατοι και οι κουμπάροι. Είναι λίγο αδικία δε νομίζεις;
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Aprilianos έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:27
Philip Mortimer έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 14:00
elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 13:56 εν τω μεταξύ, ο χαιλάντερ και ο μόρτιμερ χέζονται μπροστά στο ενδεχόμενο καμιάς (πραγματικά επικίνδυνης) σκοπιάς

λες και ο ΕΣ θα κάνει κάτι άλλο, και δεν θα παίξουν μόνο αεροπλανάκια και ναυμαχία
Εγω προσωπικά δεν ανησυχώ για αυτό, διότι είμαι εκτός ηλικίας στράτευσης και ο γιος μου βρίσκεται στο εξωτερικό.

Περισσότερο με ανησυχεί η οικονομική ζημιά κάποιου τέτοιου γεγονότος, το σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό και φυσικά η διαταραχή στην ομαλή ζωή της χώρας.
Να παρουσιαστεί το παιδί σου αν γίνει πόλεμος αλλιώς θα γίνει λιποτάκτης με ότι συνεπάγεται για τα πολιτικά του δικαιώματα
Καλα άμα γίνει ποτέ επιστράτευση, καλύτερα να χάσει πολιτικά δικαιώματα και να συνεχίσει τη ζωη του στο εξωτερικό
Αυτό που μου λέει, άλλωστε είναι ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας και προτιμάει το εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:07
Δεν διαφωνώ ότι θα χρειαστεί σε αρκετές περιπτώσεις και ούτε φυσικά προγραμματίζω να μην στρατευθω. Διαφωνώ με το ότι θα τη γλιτώσουν οι φραγκατοι και οι κουμπάροι. Είναι λίγο αδικία δε νομίζεις;
Είναι. Αλλά εφόσον δεν μπορείς να τους κυνηγήσεις μετά όπως έκανε το Ισραήλ για δεκαετίες με τους εγκληματίες πολέμου των Ναζί τι άλλο να κάνεις;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Awesomatic έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:10
nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 15:07

Είναι. Αλλά εφόσον δεν μπορείς να τους κυνηγήσεις μετά όπως έκανε το Ισραήλ για δεκαετίες με τους εγκληματίες πολέμου των Ναζί τι άλλο να κάνεις;
Οπότε το σχέδιο είναι να το κάνετε πριν, θα φάτε καμία βδομάδα να ψάχνετε τα παταρια και μετά θα πάτε μέτωπο. :lol:

Κάτι μου λέει ότι δεν θα γίνει έτσι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”