ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 14 Ιούλ 2020, 11:22
Σόρι αλλά δε καταλαβαίνω τι υποστηρίζεις στη τελική. Ψήφισε ο ελληνικός λαός την αξιοποίηση της έκτασης στη
Κασσιόπη, ναι ή όχι?
Ο ελληνικός λαός ψήφισε Βουλή που βγάζει νόμους.
Ο ελληνικός λαός ψήφισε κυβέρνηση να διαχειρίζεται τη δημόσια περιουσία με βάση τους νόμους.
Οι αρμόδιοι αποφασίζουν πάρα πολύ νομότυπα.
Δε θα ρωτάμε τον κάθε μαλάκα κάθε τρία λεπτά για το καθετί, δεν έχουμε τέτοιο πολίτευμα ούτε λέγεται δημοκρατία αν το είχαμε.
Και κάτι άλλο, από πότε οι κάτοικοι της Κασσιόπης Κέρκυρας έχασαν το δικαίωμα να ασχολούνται
με τις υποθέσεις του κράτους ΜΑΣ? Στερήθηκαν τα εκλογικά τους δικαιώματα μήπως?
όχι, μπορούν στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν όποιον θέλουν. Κανείς δεν τους το στέρησε αυτό. Αυτοί όμως δε θέλουν αυτό. Θέλουν να κλάσουμε την απόφαση της εκλεγμένης κυβέρνησης, να κλάσουμε τους νόμους της εκλεγμένης βουλής και να περάσει ό,τι γουστάρουν αυτοί που είναι 100-200 άτομα και δεν ξέρουν ΚΑΝ τι σημαίνει Natura.
Αυτό στο οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να πατήσει πόδι η κυβέρνηση γιατί αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία είναι η συνήθεια μικρών μη εκλεγμένων και υστερικών μειοψηφιών να επιβάλλουν την άποψή τους και το συμφέρον της πάρτης τους ενάντια στη συντριπτική πλειοψηφία και τους θεσμούς, εντελώς ετσιθελικά και συνήθως βίαια επειδή αποτελούν
τοπική πλειοψηφία στα πέντε στρέμματα όπου διαδηλώνουν. Και το βασικό τους επιχείρημα είναι (όπως και των μπαφιόρων) 'εγώ καβατζώθηκα πρώτος εδώ κοντά άρα μου ανήκει'.